Bilmediğiniz ayrıntılar var yalnız. Gerçi son cümlenize bütün yüreğimle katılıyorum o ayrı, fakat ikinci kez evlendiği adam kendisine lise zamanlarından aşık olan, hatta çok aşık olan ve yıllarca bekleyen bir adam(dı). Ablam ve ailesi tekrar istanbula eskiden oturdukları mahalle dönünce, adamın ablama ne kadar aşık olduğunu bilen arkadaşları bu haberi alır almaz adama yetiştirmiş. Adamda sözde büyük aşkının peşine düşüp ablama ulaştı. Nihayetinde çok uzun süren uğraşlar sonucu "boşanmış ve çocuklu olman umrumda bile değil yıllarca seni bekledim ben" diyerek ablamı yani kuzenimi kendisini tanıması konusunda ikna etti. Gel zaman git zaman onun sevgisine ve kendisi için yaptıklarına güvenen kuzenim onunla evlendi. Fakat kazın ayağı öyle değilmiş.. Kuzenime daha ilk gecelerinde "eski eşinede yapıyomuydun bunları" demiş, ve böylece pislikleri ardı ardına başlamış oldu. Önce kızını istemedi gönderdi. Sonra ablamı çok fazla dövmeye başladı. Kıskanıyorum ya eski eşinle görüşürsen bahanesiyle ablamı takip etmelere başlamıştı filan. Baya takıntılı ve psikopat çıktı. Meğerse ondaki aşk değil saplantıymış yani. Sonra kuzenim boşanmak istedi ama teyzem kabul etmedi, çünkü ablamın ikinci eşindende çocuğu vardı. (Zorla birlikte olup hamile bırakmak suretiyle..) Boşanırsan üçüncü kez mi evleniceksin dedi filan onaylamadılar boşanmasını. Sadece adamla konuşup adam olmaya ikna etmeye çalıştılar. Nitekim dayaklar bitti, fakat kızı hala evde istemiyor. Ayrıca artık 2 ay çalışıyorsa 4 ay çalışmıyor. Pisliğin teki anlicağın. Yoksa başta adama görseydiniz, ablamın kızına resmen aşıktı. Birlikte yemekler gezmeler oyuncak almalar filan. Bildiğiniz gibi değil. Şeytan gibi bişeymiş meğerse. Bu arada akraba evleri değil. Kendi Anneannesi ve Dedesinin evinde kalıyor.