- 6 Şubat 2021
- 77
- 16
- 3
- 43
- Konu Sahibi morrrmenekse
Hayır.Artık tek dileğim sağlıklı doğması,doğum sırasında da tüplerimi bağlatacam inşallah.Mrb.ne durumdasiniz bebeginizi aldirmayi dusunuyor musunuz peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır.Artık tek dileğim sağlıklı doğması,doğum sırasında da tüplerimi bağlatacam inşallah.Mrb.ne durumdasiniz bebeginizi aldirmayi dusunuyor musunuz peki
Teşekkür ederim yorumunuz için,kadın kadını anlamazsa erkeğin anlamamasını yadırgamamak gerek...pıhtılaşma nedeni ile ilaç iğne kullanamıyorum,spiral yan etki yaptı diyorum,halâ anlamak istediği gibi anlayanlar var.Onlar da farkındadır zaten bu söylediklerinizin, insanların korunma konusunda vereceği akla ihtiyacı olsa o yönde bir konu açardı. Zaten su an sorun 4. Cocuk degil 3. Cocuk. Kadının fikir sorduğu konu baska burada dönen tartışmaların yüzde doksanı bambaşka.
Ben de ayni durumdayım, hap pıhtolasma yapıyor ve karaciğerimde kist yaptı, spiral istemedim açıkçası öyle bir operasyon ve zaten o da talep etmedi, prezervatif kullanmıyor istemiyor, hamilelik şüphem vardı kasımda hamileysem aldırmamı istedi cok ağladım ama kimyasal gebelikmis. Yüz tane korunma yontemi var belki ama prezervatif ve hap ile ıkı taraflı korunduğu halde hamile kalan arkadasım da var. Yani nasip kısmet bazı şeyler. Burada akıl almak icin fikir almak icin yazacağına pişman oluyor insan, soru neyse oraya odaklanmak yerine ustlerine vazife olmayan şeylere yorum yapmaya cok meraklı insanlar. Zaten derdi olmayan biri buraya konu açmaz. Belli ki sıkıntısı olan bir insanı bos sorularla ve yargılamalarla iyice mutsuz ediyorlar. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez bilmeden de yorum yapma hakkına sahip degil yani. Olan olmus artık hala yapmasaydın etmeseydin. Hem sinirlendim hem üzüldüm yaniTeşekkür ederim yorumunuz için,kadın kadını anlamazsa erkeğin anlamamasını yadırgamamak gerek...pıhtılaşma nedeni ile ilaç iğne kullanamıyorum,spiral yan etki yaptı diyorum,halâ anlamak istediği gibi anlayanlar var.
Emzirirkende hamile kalınıyor lutfen önlem alin istemiyorsanizOffffya kimse size bebeği aldırın vs diyemez veya aldırmayın gibi . Çocuk her yönden büyük sorumluluk hem maddi hem manevi olarak . Oğlum doğduktan sonra gördüm ki bu süreçte en çok kadın yıpranıyor her yönden . Adamlara gerçekten birşey olmuyor . Keşke siz eşinize hiç güvenmeseydiniz . Ben emziriyorum şuan bıraktıktan sonra önemi kendim alacağım çünkü eşime hiç güvenmiyorum bu konuda . Ne diyeyim allah yardımcınız olsun
Cok sevindim.sizin adiniza kurtaj buyuk pismanlik olsaydiniz cok pisman olurdunuz.ben yasadim hala unutamiyorum 2 ay olduHayır.Artık tek dileğim sağlıklı doğması,doğum sırasında da tüplerimi bağlatacam inşallah.
birinin sizi anlaması ne güzel birşey çok teşekkür ederim,d. kontrol hapı benimde hem karaciğerimde hem böbreklerimde kist yaptı,spiral migrene ve şişkinliğe sebep oldu ama anlatamadım bir türlü,sanki bazıları buraya resmen deşarj olmak için yazıyorBen de ayni durumdayım, hap pıhtolasma yapıyor ve karaciğerimde kist yaptı, spiral istemedim açıkçası öyle bir operasyon ve zaten o da talep etmedi, prezervatif kullanmıyor istemiyor, hamilelik şüphem vardı kasımda hamileysem aldırmamı istedi cok ağladım ama kimyasal gebelikmis. Yüz tane korunma yontemi var belki ama prezervatif ve hap ile ıkı taraflı korunduğu halde hamile kalan arkadasım da var. Yani nasip kısmet bazı şeyler. Burada akıl almak icin fikir almak icin yazacağına pişman oluyor insan, soru neyse oraya odaklanmak yerine ustlerine vazife olmayan şeylere yorum yapmaya cok meraklı insanlar. Zaten derdi olmayan biri buraya konu açmaz. Belli ki sıkıntısı olan bir insanı bos sorularla ve yargılamalarla iyice mutsuz ediyorlar. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez bilmeden de yorum yapma hakkına sahip degil yani. Olan olmus artık hala yapmasaydın etmeseydin. Hem sinirlendim hem üzüldüm yani
amiin teşekkür ederim,zaten çok hassas bir insanım ömür boyu çekerim bunun acısını biliyorum.Cok sevindim.sizin adiniza kurtaj buyuk pismanlik olsaydiniz cok pisman olurdunuz.ben yasadim hala unutamiyorum 2 ay oldurabbim bebeginizi saglikla dogurmayi nasip etsin
Evet dünyaya zevk ve sefa için gelmedik, ancak aklımız/şuurumuz var ve dünyaya getireceklerimiz için de sorumluyuz. Bu onun imtihanı diyerek işin kolayına kaçmak tarzım değil. Alıntıladığınız mesajımdaki ana fikri tekrarlıyorum: kimseye kürtaj gibi kişisel bir konuda şunu/bunu yap diyemem ve de demiyorum. Ben olsaydım bu koşullarda ne gebeliği devam ettirirdim ne de bu evliliği. Umarım anlamışsınızdır, zira polemiğe girmek istemiyorum.Herkesin yaşadığı hayat ve koşulları farkldiir. Korkuları heyecanları mutlulukları üzüntüleri farklidir. Dünyaya zevk ve sefa surmeye gelmedik ! İmtihanimiz var oldu ve olacak. Her söylediğimizden her davranışımizdan imtihana çekileceğiz. Kii verdiğiniz bebek katili olup koca sutlamak fikri de bir kadın olarak bir kadına verilecek fikir değildir... !!!!! Her ne kadar fetüs desenizde o bir canlı senelerce isteyip olmayıp sonra evlat edinip de o evladın verdiği cezaya maruz kalanlar. Rabbim en hâyrlisini bilir.....![]()
Kimsenin üstünüze geldiği yok.Sizinle aynı durumu yaşamış kişiler anlıyorum yazıyor o kadar. Hap,spiral olmuyorsa iğne var, diyafram var. Madem öyle sevişmiyoruz hep senin istediğin gibi olmaz demek var eşe. Korunurken hamile kaldım deseniz kimse size agzini açmazdı.. şimdi insanlar burda 3.cocugu istiyor muyuz diye konuşmadınız mı? Istemiyorsaniz bir yöntem belirleyelim demediniz mı? vs diye sorunca niye kötü niyetli oluyor, deşarj oluyor anlamadım. ki ben mesela sadece o yöntem korunma yöntemi değildir yazdım. Üzerime alındigim da yok yani. O zaman bu cümleleri yazanlar 4. Çocuk olursa diye değil de konuyu okuyanlara örnek olsun diye yazıyo olsun..oyle kabul görür herhalde. Bence burda tek bir kötü niyeti olan var o da konuya yazmıyor bu arada.birinin sizi anlaması ne güzel birşey çok teşekkür ederim,d. kontrol hapı benimde hem karaciğerimde hem böbreklerimde kist yaptı,spiral migrene ve şişkinliğe sebep oldu ama anlatamadım bir türlü,sanki bazıları buraya resmen deşarj olmak için yazıyor
Kimsenin üstünüze geldiği yok.Sizinle aynı durumu yaşamış kişiler anlıyorum yazıyor o kadar. Hap,spiral olmuyorsa iğne var, diyafram var. Madem öyle sevişmiyoruz hep senin istediğin gibi olmaz demek var eşe. Korunurken hamile kaldım deseniz kimse size agzini açmazdı.. şimdi insanlar burda 3.cocugu istiyor muyuz diye konuşmadınız mı? Istemiyorsaniz bir yöntem belirleyelim demediniz mı? vs diye sorunca niye kötü niyetli oluyor, deşarj oluyor anlamadım. ki ben mesela sadece o yöntem korunma yöntemi değildir yazdım. Üzerime alındigim da yok yani. O zaman bu cümleleri yazanlar 4. Çocuk olursa diye değil de konuyu okuyanlara örnek olsun diye yazıyo olsun..oyle kabul görür herhalde. Bence burda tek bir kötü niyeti olan var o da konuya yazmıyor bu arada.
Kimsenin üstünüze geldiği yok.Sizinle aynı durumu yaşamış kişiler anlıyorum yazıyor o kadar. Hap,spiral olmuyorsa iğne var, diyafram var. Madem öyle sevişmiyoruz hep senin istediğin gibi olmaz demek var eşe. Korunurken hamile kaldım deseniz kimse size agzini açmazdı.. şimdi insanlar burda 3.cocugu istiyor muyuz diye konuşmadınız mı? Istemiyorsaniz bir yöntem belirleyelim demediniz mı? vs diye sorunca niye kötü niyetli oluyor, deşarj oluyor anlamadım. ki ben mesela sadece o yöntem korunma yöntemi değildir yazdım. Üzerime alındigim da yok yani. O zaman bu cümleleri yazanlar 4. Çocuk olursa diye değil de konuyu okuyanlara örnek olsun diye yazıyo olsun..oyle kabul görür herhalde. Bence burda tek bir kötü niyeti olan var o da konuya yazmıyor bu arada.
hangi yöntemlerle korunabilirim
Hangi yöntemlerle korunabilirim? ya daKimsenin üstünüze geldiği yok.Sizinle aynı durumu yaşamış kişiler anlıyorum yazıyor o kadar. Hap,spiral olmuyorsa iğne var, diyafram var. Madem öyle sevişmiyoruz hep senin istediğin gibi olmaz demek var eşe. Korunurken hamile kaldım deseniz kimse size agzini açmazdı.. şimdi insanlar burda 3.cocugu istiyor muyuz diye konuşmadınız mı? Istemiyorsaniz bir yöntem belirleyelim demediniz mı? vs diye sorunca niye kötü niyetli oluyor, deşarj oluyor anlamadım. ki ben mesela sadece o yöntem korunma yöntemi değildir yazdım. Üzerime alındigim da yok yani. O zaman bu cümleleri yazanlar 4. Çocuk olursa diye değil de konuyu okuyanlara örnek olsun diye yazıyo olsun..oyle kabul görür herhalde. Bence burda tek bir kötü niyeti olan var o da konuya yazmıyor bu arada.
Diğer çocuklarımıza çok düşkün,zaten birazda istememesinin nedeni o,onların hayatları gelecekleri etkilenecek diyor.Sözleriniz bana moral verdi teşekkür ederim.Sizi ikna etmek için öyle diyordur belki eşiniz diğer 2 çocuğunuza nasıl eger onlara duskunse buna da kayıtsız kalamaz hemde kaç yıl sonra bebek de ozlenmistir. Komşumun eşide böyle tepki vermiş 3. Çocuk hem iğne hem prezervatifle korunurken yırtık olduğunu farkedip ertesi gün hapı içmesine rağmen oldu. Olacağı varsa oluyor yani. Ama adam şimdi o 3. Çocuğa ölüp bitiyor resmen. Komşumda her fırsatta yüzüne vuruyor senin sevmeye hakkın yok vs diyereksağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Aynı durumu ve duyguyu dün akşam çöpe atılan bir haftalık bebek haberini izlerken yaşadım ... doğru düzgün korunun istemiyorsanız bunun için bir sürü farklı alternatif var.! Malesef hayat çok tuhaf ...Vayy be az önce ağladım çocuğumuz olmuyor diye. Sonra bu konuya denk geldim. Bir şey diyemeyeceğim ..
Siz tüplerinizi bağlatmayı düşünürken, eşiniz neden vazektomi olmayı düşünmüyor anlamıyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için,kadın kadını anlamazsa erkeğin anlamamasını yadırgamamak gerek...pıhtılaşma nedeni ile ilaç iğne kullanamıyorum,spiral yan etki yaptı diyorum,halâ anlamak istediği gibi anlayanlar var.
Teşekkür ederim,burdaki yorumlardan da anladığım kadarıyla yalnızca ben hatalı değilim,gerçi göstermeme rağmen yorumları yinede kabul etmiyor.Siz tüplerinizi bağlatmayı düşünürken, eşiniz neden vazektomi olmayı düşünmüyor anlamıyorum.
En büyük hata eşinizde. Madem bu kadar çocuk istemiyor, kendi korunsaydı. Kendi zevki için sizin sağlığınızı tehlikeye atıyor.
En başta kendi hatası bir anlasın, ahkam kesmeden ve sizi böyle kötü hissettirmeden önce.
ne demek yalnız bakarsın, sorumluluğu sende? Lütfen bu konuda kendinizi kötü hissetmeyin. Ama geri çekilme yönteminin de asla bir korunma yöntemi olmadığını bilin. Her zaman risk almaktır bu, sonucunu göze alarak. Ve bu sonuç da gerçekleşmiş sizde.
sizin kararınız. Eşinizin ya da bir başkasının değil. Size psikolojik baskı yapmasına izin vermeyin. Kırsın dizini, otursun yerinde.
Konuyu okurken yanlışlıkla size boş mesaj atmışım düzenledim şimdi kusura bakmayınMrb.ne durumdasiniz bebeginizi aldirmayi dusunuyor musunuz peki
3 gram aklı olan insanın buradaki yorumlara ihtiyacı yok ki. Seks iki kişilik bir eylem. Sonucunda yaşanan ne varsa sorumlu iki kişidir.Teşekkür ederim,burdaki yorumlardan da anladığım kadarıyla yalnızca ben hatalı değilim,gerçi göstermeme rağmen yorumları yinede kabul etmiyor.
çok doğru ve ısrarla benim hatalı olduğumu işitiyorum.3 gram aklı olan insanın buradaki yorumlara ihtiyacı yok ki. Seks iki kişilik bir eylem. Sonucunda yaşanan ne varsa sorumlu iki kişidir.
İşiniz ya ciddi psikolojik sorunları olan, karısını dövdüğünde ya da aldattığında suçun kadında olduğunu söyleyecek kafa yapısında birisi ya da o salağa yatıyor ve siz bunu analiz edemiyor ve onun bilip bilmeze yattığını ona ispatlamak için didiniyorsunuz.