Eşim bebeğimi aldırmamı istiyor,ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç yıllık evli insanlarsiniz nasıl geri çekilme ile korunduğunuzu zannedersiniz?

Doğru düzgün korunma sonra bu çocuk hayatımızi mahvedecek de 😠 ikinizde suçlusunuz eşinizin sizi sorumlu tutma hakkı yok hiçbir şekilde.

çalışma deneyimim var,ailemde her türlü arkamda ama ben durumun oralara gelmesini istemiyorum:KK43:

Siz ne istiyorsunuz? Esinizin size psikolojik siddet uygulamasina, sizi baski altina almasina izin vermeyin bir kere. Beklenmedik hamilelik her zaman sok etkisi yaratir tamam. Orasi kabul..ama size böyle davranmasi asla kanul.edilemez. kaldiki kendisi korunmuyor!

keşke dogum kontrol hapi prezervatif falan kullansaydiniz, bu durum kimin suçu bilmiyorum ama karninizdaki bebegin suçu olmadıgı kesin.
maddi durum evet önemli ama alinmayan tedbirlerin bedelini bence o sabi ödememeli.
doğum kontrol hapını sağlık sorunumdan dolayı kullanamıyorum,oda kondom kullanmak istemiyor:(

Siz ne istiyorsunuz? Esinizin size psikolojik siddet uygulamasina, sizi baski altina almasina izin vermeyin bir kere. Beklenmedik hamilelik her zaman sok etkisi yaratir tamam. Orasi kabul..ama size böyle davranmasi asla kanul.edilemez. kaldiki kendisi korunmuyor!
ben bu bebeği istiyorum,zaten hep 3 çocuk istemişimdir ama eşim istemediğinden bu fikrimden vazgeçmiştim.

doğum kontrol hapını sağlık sorunumdan dolayı kullanamıyorum,oda kondom kullanmak istemiyor:KK43:
ria taktirabilirdiniz, tupleri bagalattirabilirdiniz, eşiniz istemiyorum diye birsey yok korunacakti, hem et ete degmeli special life special life modunda ortalikta geziyor hem hatalarinin bedeline katlanmiyor oh ne ala memleket.

teşekkür ederim yorumunuz için,benim kendimi suçlu hissetmeme sebep olduğu için fikirlerinize ihtiyaç duydum,kendisine de bu konuyu gösterecem çünkü

Benden selam söyleyin. Erkek Kadin fark etmez herkes seks hayatinin sorumlulugunu almak zorunda. Sizin saglik sorunlariniz varsa, onun yapabilecekleri de var. Vazektomi yaptirabilir. Kökten cözüm..kondom da takmaz. Ama beyefendi bu konulari tamamen size kitlemeye calisiyor. Yok öyle.

Benden selam söyleyin. Erkek Kadin fark etmez herkes seks hayatinin sorumlulugunu almak zorunda. Sizin saglik sorunlariniz varsa, onun yapabilecekleri de var. Vazektomi yaptirabilir. Kökten cözüm..kondom da takmaz. Ama beyefendi bu konulari tamamen size kitlemeye calisiyor. Yok öyle.
bunun önlemini almak kadına aitmiş

ben prezervatif kullanmasını istiyordum ama o da onu istemiyordu
e tamam bende diyorum ki neden ria (spiral) taktirmayi denemediniz, neden tupleri baglatmayi dusunmediniz vs.
veya erkekler icinde bunun bir yontemi vardi, neden bunu dusunmediniz?

ben bu bebeği istiyorum,zaten hep 3 çocuk istemişimdir ama eşim istemediğinden bu fikrimden vazgeçmiştim.

Sizden ricam kimsenin baskisi ve etkisi altinda kalmadan bu karari vermeye calismaniz. Kürtaj öyle hop oldu bitti bir islem degil. Psikolojik yani da var. Lütfen doktorunuza danisin. Psikolojik destek alin.

Sizden ricam kimsenin baskisi ve etkisi altinda kalmadan bu karari vermeye calismaniz. Kürtaj öyle hop oldu bitti bir islem degil. Psikolojik yani da var. Lütfen doktorunuza danisin. Psikolojik destek alin.
annem yillar once babamin ve babaannemin zoruyla abimden hemen sonra hamile kaldigi bebegi aldirmis, hala unutamiyor, hala azabini cekiyor mani olamadim gucum yetmedi diye

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Eşiniz size çemkireceğine korunma yöntemlerinin ne olduğunu araştırsaymış.

Aldırma konusunda ise burada genelde kavga çıkar ama ben kürtaja karşı değilim. Daha bu sabah sosyal medyada anne şiddetine maruz kalan bir çocuğun videosu vardı. Eşinizin tepkisi çok sert, belli ki hiç istemiyor. Ama beden sizin karar sizin. Buna siz karar vermelisiniz, ben size aldırın ya da aldırmayın diyemem. Lütfen sevgisini veremeyeceğiniz, başını okşayamayacağınız, iyi bir hayat sunamayacağınız bir çocuğu doğurmayın.

Geri çekilme kullanıyorsanız sorumlu eşiniz, çocuğun akıbeti konusunda konuşmak bize düşmez

sprali denedim hem migrene hem kilo almama sebep oldu 1 yıl sonra çıkarttırdım.
bu bahsettiklerinizi cogu bayan yasiyor, kilo aliyor regli azaliyor yada cogaliyor vs. bir cocuga kiymaktansa bunlari yasamayi goze aliyorlar,verdiginiz cevaplara bakiyorum saldim cayira mevlam kayira modunda bir cinsellik hayatiniz var esinizinde sizinde, hamile kalmamak icin hic bir onlem yok her onleme bir bahanenizde var, tamam siz aldirmak istemiyorsunjuz sonucuna katlaniyorsunuz size bu konuda bir sey demiyorum, ama esinizde katlanmali.

Tek mi yaptınız ki tüm sorumluluk size ait oluyor. Aldırma konusunda hiçbişey diyemiyeceğim bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Siz bebeği istiyor musunuz? Şayet istiyorsanız konusarak halledebileceğinize inanınıyorum. Sonuçta eşinizi siz daha ii tanıyorsunuz
ben istiyorum,diğer çocuklarımda da zorlanmadım,ama tek başıma istemek çok kötü:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X