- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi morrrmenekse
Kaç yıllık evli insanlarsiniz nasıl geri çekilme ile korunduğunuzu zannedersiniz?malesef![]()
Doğru düzgün korunma sonra bu çocuk hayatımızi mahvedecek de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yıllık evli insanlarsiniz nasıl geri çekilme ile korunduğunuzu zannedersiniz?malesef![]()
çalışma deneyimim var,ailemde her türlü arkamda ama ben durumun oralara gelmesini istemiyorum![]()
doğum kontrol hapını sağlık sorunumdan dolayı kullanamıyorum,oda kondom kullanmak istemiyorkeşke dogum kontrol hapi prezervatif falan kullansaydiniz, bu durum kimin suçu bilmiyorum ama karninizdaki bebegin suçu olmadıgı kesin.
maddi durum evet önemli ama alinmayan tedbirlerin bedelini bence o sabi ödememeli.
prezervatifin ne gibi bir saglik sorununa etkisi olabilir ?bazı sağlık sorunlarımdan dolayı
ben bu bebeği istiyorum,zaten hep 3 çocuk istemişimdir ama eşim istemediğinden bu fikrimden vazgeçmiştim.Siz ne istiyorsunuz? Esinizin size psikolojik siddet uygulamasina, sizi baski altina almasina izin vermeyin bir kere. Beklenmedik hamilelik her zaman sok etkisi yaratir tamam. Orasi kabul..ama size böyle davranmasi asla kanul.edilemez. kaldiki kendisi korunmuyor!
ria taktirabilirdiniz, tupleri bagalattirabilirdiniz, eşiniz istemiyorum diye birsey yok korunacakti, hem et ete degmeli special life special life modunda ortalikta geziyor hem hatalarinin bedeline katlanmiyor oh ne ala memleket.doğum kontrol hapını sağlık sorunumdan dolayı kullanamıyorum,oda kondom kullanmak istemiyor![]()
teşekkür ederim yorumunuz için,benim kendimi suçlu hissetmeme sebep olduğu için fikirlerinize ihtiyaç duydum,kendisine de bu konuyu gösterecem çünkü
ben prezervatif kullanmasını istiyordum ama o da onu istemiyorduprezervatifin ne gibi bir saglik sorununa etkisi olabilir ?
yada madem bu kadar istemiyordu esiniz tüpleri baglatsaydiniz.
bunun önlemini almak kadına aitmişBenden selam söyleyin. Erkek Kadin fark etmez herkes seks hayatinin sorumlulugunu almak zorunda. Sizin saglik sorunlariniz varsa, onun yapabilecekleri de var. Vazektomi yaptirabilir. Kökten cözüm..kondom da takmaz. Ama beyefendi bu konulari tamamen size kitlemeye calisiyor. Yok öyle.
e tamam bende diyorum ki neden ria (spiral) taktirmayi denemediniz, neden tupleri baglatmayi dusunmediniz vs.ben prezervatif kullanmasını istiyordum ama o da onu istemiyordu
ben bu bebeği istiyorum,zaten hep 3 çocuk istemişimdir ama eşim istemediğinden bu fikrimden vazgeçmiştim.
E cok normal korunmuyormussunuz kimalesef![]()
annem yillar once babamin ve babaannemin zoruyla abimden hemen sonra hamile kaldigi bebegi aldirmis, hala unutamiyor, hala azabini cekiyor mani olamadim gucum yetmedi diyeSizden ricam kimsenin baskisi ve etkisi altinda kalmadan bu karari vermeye calismaniz. Kürtaj öyle hop oldu bitti bir islem degil. Psikolojik yani da var. Lütfen doktorunuza danisin. Psikolojik destek alin.
sprali denedim hem migrene hem kilo almama sebep oldu 1 yıl sonra çıkarttırdım.e tamam bende diyorum ki neden ria (spiral) taktirmayi denemediniz, neden tupleri baglatmayi dusunmediniz vs.
veya erkekler icinde bunun bir yontemi vardi, neden bunu dusunmediniz?
çok etkileneceğimi ve unutamayacağımı biliyorum,ama bu durumda yalnızda kalmak çok kötüannem yillar once babamin ve babaannemin zoruyla abimden hemen sonra hamile kaldigi bebegi aldirmis, hala unutamiyor, hala azabini cekiyor mani olamadim gucum yetmedi diye
bu bahsettiklerinizi cogu bayan yasiyor, kilo aliyor regli azaliyor yada cogaliyor vs. bir cocuga kiymaktansa bunlari yasamayi goze aliyorlar,verdiginiz cevaplara bakiyorum saldim cayira mevlam kayira modunda bir cinsellik hayatiniz var esinizinde sizinde, hamile kalmamak icin hic bir onlem yok her onleme bir bahanenizde var, tamam siz aldirmak istemiyorsunjuz sonucuna katlaniyorsunuz size bu konuda bir sey demiyorum, ama esinizde katlanmali.sprali denedim hem migrene hem kilo almama sebep oldu 1 yıl sonra çıkarttırdım.
ben istiyorum,diğer çocuklarımda da zorlanmadım,ama tek başıma istemek çok kötüTek mi yaptınız ki tüm sorumluluk size ait oluyor. Aldırma konusunda hiçbişey diyemiyeceğim bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Siz bebeği istiyor musunuz? Şayet istiyorsanız konusarak halledebileceğinize inanınıyorum. Sonuçta eşinizi siz daha ii tanıyorsunuz