Eşim bekçi olursa çok mu zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu anlamadı galiba :))
Ben zaten konu sahibine de yorum yaptım. Onun dısında yorum gordum kimin yazdıgına bakmadım ama polis asker sevmiyorum diyenin yanında birde bi baltaya sap olamamamıs okumamıs lise mezunu son care polis olmuslar diyenler oluyor o yuzdendi yorumum

Ben zaten konu sahibine de yorum yaptım. Onun dısında yorum gordum kimin yazdıgına bakmadım ama polis asker sevmiyorum diyenin yanında birde bi baltaya sap olamamamıs okumamıs lise mezunu son care polis olmuslar diyenler oluyor o yuzdendi yorumum
Bizde ona tepki verdik zaten kucumsemek hakir görmek nedir yani her baltaya sap olmuşlar ya sankii 😃

Annemin kader kısmet napalım demesi şuan ki işinin aşırı yorucu olması ve şimdiyse yine tekrardan yeni işi olursa bekçilikte gece çalışmanın zor olduğu normal bi hayat düzeninin olmayacağı için ve ben tehlikeli bir iş olabileceğini düşünüyordum çünkü kimle muhatap olacak belli değil, konu açtığımda bekçilerin başına gelen kötü haberleri okumuştum.

Biz böyle zor hayat diye düşünürken burdaysa tam tersi yorumlara inanın şaşırdım 🙂 şahsi fikrim temel amacın güvenliğin sağlanması , insanların daha güvenli hissedebilmesinin önemli olduğu, elbetteki her gün her an suçlu peşinde koşacaklar diye bir durum yoktur diye tahmin ediyorum zaten belli bir bölgeden sorumlular.
Neyse hayırlısını istiyorum, hayırlısı değilse olmasın diyorum hayırlısıysa olur

Zaten sıkıntı çıkaran gbt yapılan tiplerde genelde böyle düşünüyor ve mutlaka birşeyleri çıkıyor. Yaptıkları yanlış birşey varki bekçilerin gbt yapması veya görevini yapması bunlara batıyor. Ayrıca bekçiler dedikləri gibi ortaokul ilkokul mezunu değil lise veya üniversite mezunu.
Ne kadar kolay geliyor size dışardan bakınca sizin için ne kadar alaycı meslek olarak görüyorsunuz ..
Babam asker di abim asker 7 sülalem asker polis ve eşim de polis çok gurur verici bir duygu siz bilemezsiniz tabii bekçi ve polis diye mesleklerini asaglayamazsiniz emin olun duygular karşılıklıdır onlarda sizin gibi tipleri sevmiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X