Sen çalışıyorsan sıkıntı,ama evde kocanı bekleyeceksen sıkıntı degil. Çünkü gece çalışıyor, eğer sen de ise gidersen adamı görmeden günler geçireceksin.
Benim de bekçi arkadaşım var, bir gece gidiyorsa ikinci gece evde duruyor . Anca tipini beğenmediğine GBT soruyor, çay falan içiyor:) Hic de tehlikeli bir iş değil. Daha yeni kustepede düğünü dağıtmaya giden bir bekçi öldürüldü mesela. Ama bu mesleğin zorluğundan değil ki, o bölgede normal sokaktan da geçsen biri sana catip seni öldürebilir. Kavgasiyla, bıçağıyla meşhur bir bölge. Yani demek istediğim bizim ülkede yaşamak bile tehlikeli. İsin tehlikeli olduğunu düşünmeyin. Şoför olsa trafik kazası geçirebilir, sağlıkci olsa hasta yakını saldirabilir, inşaatta çalışsa iş kazalarında dünyada başı cekiyoruz. Benim arkadaşım aile politikalarda sosyolog memur, bir adam binayı basıp bıçakla tehdit etti kizi, yaptığı işlemden dolayı.
Düşün, masabası memur oldum saniyorsun, artık o şartları sağlamıyor diye yardımını kestigin insanlar seni tehdit ediyor, saldırıyor...
Yani ülkede yaşamak zaten risk. Bırak da adam devlete kapak atsin