- 15 Haziran 2022
- 949
- 816
- 53
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
üniversite kampüsünde yaşıyorum ben
kampüsün dışı da öğrenci mahallesi
burada sadece volta atıp kız kesiyorlar akşamları, ben başka birşey yaptıklarını (uygulama, kimlik sorma, müdahale vs) görmedim şu ana dek
bir olay olsa zaten polis geliyor.
ha öğrencilerin hepsi uyuz oluyor, en apolitik en tiki olanı bile, yani seviliyorlar mı toplumun okumuş etmiş kesmi tarafında hayır sevilmiyorlar...ama bu umurlarında mı hiç sanmıyorum. neticede biz aynı profildeki polisi de sevmiyoruz zaten.
bekçi olmak için malum yerin il başkanlığından kağıt gelmeden olmuyor diye biliyorum ben bu arada. gerekli ayarlamaları yapmadıysanız boşa heves etmeyin bence.
Olabilir belki anlattığınız yere göre böyledir ama bekçilik illa olay çıksın da birşeyler yapsınlar diye değil de diğer amaç şu olabilir suç oranlarını düşürmek, orada denetleyen birilerinin varlığının olması.
Yazılı sınavda çok fazla kişi elendiği için ümitlendik, salonda parkura da fazla çalışan yokmuş eşim parkuru geçerse bir ihtimal olabilir diye düşünüyoruz .
Eşim bekçi olabilmek için en baştan beri çalışıyor ilk başta kilo verdi sağlık koşullarını karşılamak için, yazılı sınav geçti , şimdi parkura çalışıyor. Olmasını istiyor çünkü özelde şartları çok zor ve bu da memurluk için son şansı gibi bir şey. Yeni bir iş fırsatı olduğu için bize göre güzel bir şey ama haksız yere birilerinin hakkı yenerek girilecekse bilemiyorum o da her yerde karşımıza çıkabiliyor