eşim ben eltimi aramadım diye 3 aydır ne bebeğini ne de beni aramıyor :(

eslemrana

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
61
0
16
Ankara
arkadaşlar olay aslında benm doğumuma dayanıyr k.v lohusalığımın 2. günü evde bana saldırıp hakaretler etti neymş efendim görümcelerime yemek yapıp sofra hazırlamamışm.tabi bu hara güreden dolayı ben bebeğimle ilgilenemeynce bebeğim ateşten dolayı yoğun bakıma kaldırıldı ama bu kadın hem bana hemde anneme yoğun bekım kapısının önünde telefonla arayp sürekli hakaret etmeye başladı. eşim yanmdayken aradı ve bana en büyük hakareti etti (o..) eşimde duydu ben zannettm benm yanmda olacak die ama malesef.neyse ben bunların hepsini yuttum v görevm dolayısıyla oturduğum yerden başka bir yere geldim 6 aylığına eşimde ailesi ile kaldı.size asıl olayımı sölüyorum buraya geldiğimdn beri ne görümler aramş ne de doğru düzgün birileri eşim bi gün herşey yolundyken nie eltimi aramadığımı söledi bende sen onlara nie diemiosun eşimi arayın derken olay koptu kızımı hazırla almaya geliom die ne gelen var ne giden nede telefon ediyr.beyfendi inadını gösterecekmiş. değer mi size soruyorum bebeğini görmemeye o kadın için bana lütfen yardım edn ne yapmalıyımm

canım benim olaylar baştan kopmuş zaten ,sen daha yeni doğum yapmışken senden hizmet bekleyen kayınvalide ve görümceler utanmaz ama, çok afedersin eşin daha beter ,sana öyle bir kelime kullanılacak ve eşin hala onlara hak verecek ,eltini arama aramama durumunu çok anlamadım affet .sen niye arıyormuşsun onu da çözemedim ya ,3 aydır seni ve bebeğini merak etmeyen adan ne kocadır ne baba ..

Çok yazık..Nasıl dolduruyolar eşini kimbilir, o da nasıl bu kadar dolduruşa geliyor hayret. Bu büyükler neden büyüklüğünü bilmez ki anlamam..Senin yardıma ihtiyacın varken senden yemek, hizmet bekleyen zihniyet ve sonunda hakaretler..Bir de elti arayacakmışsın ..Kesin konuşulmuştur, bir kere bile aramadı demişlerdir senin için eşin de hazır ya dolmuştur..
Başkası için kızını, eşini görmeyen adamdan ne hayır gelecek bilmemki? İnşallah akıllanır da gerçeği görür.

Sana o... diyene ses etmeyen adama sen de p... misin diye sorarlar , töbe yaaa

Sen ona öyle bir inat göster ki , dünya kaç bucak anlasın

eltin senden ve bebeğinden daha kıymetli sanırım eşin için
çok saçma böyle bi inat olamaz bence
eltini illaki aramanı istemesinin sebebi neydi ki:26::26:

konu üzerine düşünecek caba denecek bişey yokki... seni ve bebeğini merak etmeyen karısının namusuyla ilgili hakarete göz yuman bi adamın suratına bakabilecek misin.... insanlıktan çıkmış bunlar ya..

Kimseye kızma eşin olacak herife kız..
Karısını baş tacı ettiren de ayak altına seren de erkektir..

Aramasın bakalım..
Didem diye bir arkadaş vardı onun konusunu hatırladım.
O dönmüştü evine ama oldukça alttan almıştı.
Eşi pek çabalamamıştı yani.
Allah sabır versin.
Bunlar adam olana kadar insan hastalık sahibi olur.

Böyle adi bir aileye nasıl gelin gittiniz bilmiyorum.
Nişanlılık sürecinde anlamadınız mı? Problemleriniz olmadı mı? Görmediniz mi hiç?
Nasıl iğrenç insanlar var anlamıyorum ki.
Sizi ve bebeğinizi umursamayan bir adamla beraber olmanız ne kadar doğru bilemiyorum.
Allah yardımcınız olsun ablacım.

3 ay eşini çocuğunu aramayan adamdan ne beklenir ki
hem de bir inat uğruna.
ben olsam başka için beni sileni ben de silerim.
hakkında hayırlısı olsun, çok üzüldüm

Belki yorumum sert gelecek ama hiç uğraşmayın bırakın gitsin ben hep düzelir diye umut edip 8 yıl evli kaldım ama boşuna uğraşmışım şimdi peşimde dolanıyor ama nafile gözünü aç bırak gitsin zamanına yazık çocuğunu büyüt kendi imkanlarınla ayakta dur.O kadar rahat olursun ki önce nasıl dayanmışım dersin giden senden gidiyor üzül üzül stres nereye kadar

boşver aramasın gitsin aileciğiyle mutlu mesut yaşasın
bu odunlar niye evlenir ki

kaynana görümce dolduruo tamam ama o da kocaman adam hiç akıl yok mu başında annesi o kelimeleri kullanırken
kusura bakma ama o adamdan ne sana koca ne de kızına baba olur boşver gitsin

Hadi sana karşı dolu kocan, ya evlat?
Onu hiç mi özlemiyor, sevmiyor, hasret duymuyor?
Yazık.

Yuva yıkmak kolay, yapmak zor ama malesef senin yuvanın da yapılacak yeri kalmamış cnm , kayınvaliden görümcen kimin olursa olsun, sana böylesine hakaret etmesine göz yummamalıydı eşin , hiç arama sorma bırak ailesiyle kalsın, sen yoluna bak... İnatlaşıp evladını bile görmek istemeyen erkekten ne eş olur ne de baba, bebeğine de kendine de yazık etme

Alttan alacağın bi durum yok arkadaşım ... Eşinin de aklı başına gelir ama çok üzücü bi durum..
Bi an senin yerine koydum kendimi kalbim acıdı...

pardon da senin adam sana o sözü nasıl söylettirir anlamadım gitti...

ya bide sen eltini neden arayasın ki istiyorsa o arasın

Bu saatten sonra gelmesin zaten ne hali varsa görsün.

Bir insan meyilli değil ise dolduruşa gelmez. Annemi babamı niye aramıyorsun dese hadi bir derece, eltinden ona ne ?

Sana küfürlerin en ağırını söyleyen annesine bile ses etmeyen o adam, bir eltini aramadın diye gelip kızını almaya yelteniyorsa bu evliliği bir kez daha otur düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…