Esim benden ayri uyuyr

bana daha önce üniv yken kız arkdslryls birlikte oldugnu veonlarla da unutamadığını söyledi ben ona neden diye sordgumdaaldığım cevap...oyle bi normalanltyrki sanki karisi değilim kankisiyimm..çocuk olmadan önce afedersiniz hayvan gibi bağırırdı çocuk olduktan sonra biraz daha sakinleşti öyle çıkmazlardayım ki gerçekten
uyuyamadigini

beni seviyormuş ama daha bikac gün önce dedi evlendigim zmndan daha çok güya..fakat sevgisiyle davranışları uyuşan biri degil

bana daha önce üniv yken kız arkdslryls birlikte oldugnu veonlarla da unutamadığını söyledi ben ona neden diye sordgumdaaldığım cevap...oyle bi normalanltyrki sanki karisi değilim kankisiyimm..çocuk olmadan önce afedersiniz hayvan gibi bağırırdı çocuk olduktan sonra biraz daha sakinleşti öyle çıkmazlardayım ki gerçekten
ama bunu kabul edebilmeniz bile anormal.. yani bu sekilde acik acik size nasil soyleyebilir tamam gecmisi silemez durust olmasi iyi bir sey ama soylemesi saygisizlik.. he tamam sorun bende degilmis hicbir kizla uyumuyormus mu diyeceksiniz..

işte orasını bendebilmyrm öyle bi soru yönelttim yakın zamanda defolup gidersin o zmn diyor sordugum soru da ya biz niye evlendik?
zaten eşyamı toplayıp gidecektim kayınbabam hatrına gitmedim
Kayınbaba hatrına evlilik devam ettirilmez canım...

sen gerçekten gitmek istememişsin..

ama bunu kabul edebilmeniz bile anormal.. yani bu sekilde acik acik size nasil soyleyebilir tamam gecmisi silemez durust olmasi iyi bir sey ama soylemesi saygisizlik.. he tamam sorun bende degilmis hicbir kizla uyumuyormus mu diyeceksiniz..
işte artık ne demek istediyse zaten çok patavatsız biri iki gün öncede aynı yerde calisyrz bi kız arkdstan bahsetti ne kadar ayıp giyiniyr her tarafı belli daha kötü bi şekilde söyledi tabi sanane dedim ya bu sefer kiziyrkızda kot pantolon tişört giyen biri

Cocuk engel degil yani böyle birsey cekiyorsak hep hayatimizi feda ediyoz cocuga size ilgili babami günlük hayatta eger hic ilgisizse böyle ortamdada büyütmek istemem.

Canı isteyince gelip senden kadınlık bekliyor ama. Defet başından Allah aşkına.

Evliliği çok farklı hayal etmiştim evlendikten sonra hayal kırıklığına uğradım:KK43:( eğlendiğimiz ilk günlerden itibaren esim benden ayri uyuyr bende bunun nedenini sorduğumda ben eski kız arkadaşlarımla bile uyuyamiyirdumdedi ve ben şok oldum nedense kendimigerizekalı gibi hissedyrm keşke çocuğum olmadan o an onu terkedip gitseydim:KK43:( fakat saf ben kaldım ve şu an bi çocuğumuz var(şukur) yok ben biriyle uyuynca terliyrmvs vs bazen anlayış gostryrmfakat bazen tiksimiyrm ondan nefret ediyrm resmen ve düşünün 2 yıldır çok çok nadirbirlikte uyumusuzdurAllah bana hayırlı kapılar açsın aminnn amin (beni deli gibiseven bi insanı ailem karşı çıktığı için evlenmedim fakat keşke onunla evlenseydin) öyle naif birinden sonra böyle biriyle evlenmem psikolojimi alt üst etmiş durumda :KK43:(
Valla çok şaşkınım. Ben de kesinlikle kimseyle uyuyamazdim hatta beni en çok düşündüren kısmı aynı yatakta uyuyacak olmaktı. Hatta eşime de söylemiştim .o da ben de kimseyle uyuyamam ama zamanla alisiriz demişti şimdi gece o olmayınca resmen gözümü açınca onu görüyorum çünkü olması gereken yer orası . keşke ilk gün bunu kabul etmeseydiniz . Yine de zararın neresinden dönerseniz kardır. Bosanin demiyorum bunu söylerken . Daha geniş bi yatak satın alın her ikiniz de rahat edersiniz benim aklıma şuan başka çözüm gelmedi . Ayrıca terliyorum ne ya sanki sabaha kadar sarılarak uyuyo herkes😁

Valla çok şaşkınım. Ben de kesinlikle kimseyle uyuyamazdim hatta beni en çok düşündüren kısmı aynı yatakta uyuyacak olmaktı. Hatta eşime de söylemiştim .o da ben de kimseyle uyuyamam ama zamanla alisiriz demişti şimdi gece o olmayınca resmen gözümü açınca onu görüyorum çünkü olması gereken yer orası . keşke ilk gün bunu kabul etmeseydiniz . Yine de zararın neresinden dönerseniz kardır. Bosanin demiyorum bunu söylerken . Daha geniş bi yatak satın alın her ikiniz de rahat edersiniz benim aklıma şuan başka çözüm gelmedi . Ayrıca terliyorum ne ya sanki sabaha kadar sarılarak uyuyo herkes😁
ilk evlendigim zmn tepki gösterdim tabi zmnla düzelir dedim ama :(

ilk evlendigim zmn tepki gösterdim tabi zmnla düzelir dedim ama :KK43:
Zaten artık yataklarda bile paket yay teknolojisi var yani yatakta istediğin kadar dön yanındaki sarsilmiyo . Beyefendi niye rahatsız oluyomuş . Bence artık böyle uyumak istemediğinizi söyleyin ilk zamanlar zorlansaniz bile sonradan alışıyo insan

Zaten artık yataklarda bile paket yay teknolojisi var yani yatakta istediğin kadar dön yanındaki sarsilmiyo . Beyefendi niye rahatsız oluyomuş . Bence artık böyle uyumak istemediğinizi söyleyin ilk zamanlar zorlansaniz bile sonradan alışıyo insan
yatak zaten büyük canım bence beni sevmiyor seven insan böyle yapmaz

Back
X