• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden boşanacak...:(

mervefrst

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
94
0
16
Afyon
2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....

2010 eylül ayında evlendik 5 yıl flörtün sonunda evliliğimin ilk haftası küçük bi tartışma sonrasıilk tokatımı yedim ve ardı ardına kavgalarda yediğim tokatlar afyondan istanbula yol olur.ama yuvam yıkılmasın diye sadece sevgimden bırakmadım.babasız bi kızsın işin de olsa annem mahvolur üzüntüden diye.sonuç olarak bu olaylar bende cinsel soğukluk yarattı ve de haftada 1 defa olan cinsel ilişkimiz 1 buçuk aylık rotasyona kadar uzadı.ne bileyim öyle bi isteğim ve arzum olmuyo hiç.ve eşimi tersliyorum bunun için eşim karar almış 3 ay daha deneyeceğiz eğer düzelmezse medeni bi şekilde boşanacağız.ya bu kadar mı basit bi evlilik bi şey derdine bitiyo.anlayamadığım şey ben o kadar dayak hakareti ekonomik özgürlüğüm olduğu halde katlanıp yuvam yıkılmasın diye sürdürmüşken bir cinsellik derdine evliliği bitirmeyi nasıl göze alabilinir....

bak kendin söylemişsin. sen o kadar dayak yediğin halde bitirmiyosun da adam şeyinin derdinde... anla yani...

Bence baştan okadar tokattan sonra sen bitirmeliydin bu evliliği.Cinselliğe gelirsek evliliğin yapı taşlarından olduğu için önemli ama sana yaptıklarından sonra herşeyin mükemmel olmasını beklemesi saçma.

bütün bu yazdıklarınızı yaşadınız ve hala eşim beni boşayacak diye mi üzülüyorsunuz? bence boşasın da kurtulun bu adamdan! nolur kendinizi bu kadar ezik ve yetersiz görmeyin.Allah'ın size verdiği canın kıymetini bilin.

cok uzuldum sadece bunun için bi ilişki bitebilirmi baska neden yok yani sadece bu eşinizin anlaşiyla karsiliyacagi cozebilecegi yerde size boyle davranamsi hos değil siz ne dusunuyorsunuz peki

Bence Allah önüne bir kapı açmış işte sorunsuzca boşan ve kurtul bence canım Şiddet bir kere ya da bin kere hiç farketmez, senin sürekli canını acıtan birinden kurtulma kapısı açılmış önüne üzülme bence sevin hatta...

çok haklısınız ben bile şaşırıyorum bu duruma ancak yaşayan bilir benim bir tane annem var eşini kaybetmiş yapayalnız,bir de 10 yaşlarında kardeşim.nasıl desem bizim oralarda boşanmak hiç ama hiç hoş karşılanmıyo.annem hep yapma kızım 5 yıl sonra oturur düzelir.zamanla değerini bilecek taraftarıydı.boşanacam desem felç mi geçirir kalp krizi mi bilmiyorum.ama çok mutsuzum inanın ölmek istiyorum artık.ben zaten hiç en iyisini haketmedim aldatacağıma medeni bi şekilde boşanalım diyoya bana... sabırr

eşin sanki suç sende gibi deneyeceğiz demiş halbuki suç onda o biraz senin sorunlarınla ilgilense dertlerini paylaşsa yardımcı olsa ve dövmese sende de cinsel soğukluk olmazdı yani. dövme sebebi ne idi ki. döven biri seni sevmiyordur zaten. sen nasıl sevdin kocanı ya döven biri ile nasıl evli kaldın. ben olsam bir dk durmazdım.

Yuva mi?
sahsen ortada bir yuva göremedim.
Sizi döven bir adami sizi tokatlamasina ragmen sevdiginize göre, siddetli
aska inaniyorsunuz demek ki.
Neden katlaniyordunuz pardon?

Yuva mi?
sahsen ortada bir yuva göremedim.
Sizi döven bir adami sizi tokatlamasina ragmen sevdiginize göre, siddetli
aska inaniyorsunuz demek ki.
Neden katlaniyordunuz pardon?

annem için...o kadına benim derdime üzüntüden bişey olsa ben o küçük çocuğun annesiz kalma günahını taşıyamam.
ha bu arada bekara karı boşaması kolay derler bizim orada.inanın kolay olsa ben de bi dk durmazdım...mecburiyetler.zorla evlenmek aile istemediği halde zorla evlenmek insanı katlandırıyor bal gibi

Bekara boşanmak kolay derler ama böyle bir adamla evli olmak....

Bilmiyorum ve size sadece şunu söylüyorum,

Allahın sevmediği halde helal kıldığı tek iş boşanmaktır.

Ya çocuğunuz olursa? Dayak yiyerek bir de cinsel olarak aşağılanarak bir ömür geçmez. Boşanın ya da boşanmayın diyemem ama siz yeterince sabretmişsiniz bence.

He şu da var eşinizle konuşmayı denediniz mi bilmiyorum? Bir de bunu deneyin olmadı ezdirmeyin kendinizi. Boşanmak dünyanın sonu değil...

Bence kocanız blöf yapıyor ama aslında boşanmayı düşünmekte haklı, sonuçta ona sevginiz saygınız ve cinsel çekiminiz kalmamış niye bir evliliği sürdürüyorsunuz ki. Dayağı normal gördüğünüz için bende lafını etmiyorum sonuçta herkes istediği gibi yaşar siz sorun edip boşanmamışsınız bana mı düşer dayak yiyorsan ayrıl demek. Ama şunu merak ediyorum siz sevip saymadığınız üstüne dayak yediğiniz bir adamla aynı evde niye yaşıyorsunuz ki. Karı koca hayatı değil sizinki. İkinizde mutsuzsuznu neden bu çaba? Evliliğin bitmesi için ne gerekiyor size göre? Elalemi boşverin biran önce boşanın ki yeni bir hayat kurabilin kendinize.

bir evliliği yürüten sevgi,saygı ve cinselliktir. hiçbiri yok maalesef evliliğinizde

yol verin gitsin, hayatınıza bakın

Bekara boşanmak kolay derler ama böyle bir adamla evli olmak....

Bilmiyorum ve size sadece şunu söylüyorum,

Allahın sevmediği halde helal kıldığı tek iş boşanmaktır.

Ya çocuğunuz olursa? Dayak yiyerek bir de cinsel olarak aşağılanarak bir ömür geçmez. Boşanın ya da boşanmayın diyemem ama siz yeterince sabretmişsiniz bence.

He şu da var eşinizle konuşmayı denediniz mi bilmiyorum? Bir de bunu deneyin olmadı ezdirmeyin kendinizi. Boşanmak dünyanın sonu değil...

haklısın. ben de bunun içinpaylaşmak istedim ben elimden geleni yaptım ama yapmışmıyım .çok severek evlendim zorla ailemi zar zor ikna ettim. hatta bileklerimi bile kestim. o derece arabeske bağlayıp ikna deil zorunlu durumda bıraktım ailemi.şimdi de psikoloğa gitmem söyleniyo.cinsel sağlık problemim varmış yuvalar yıkılıyomuş bu problemden ben hemşireyim böle bişi olamaz ben gidip de benim böle bi problemim var diyemem demem. tek bu evliliği kurtarmak için yapmadığım şey bu.acaba ilerde boşanırsak pişman olurmuyum. keşke dermiyim tek korkum bu.

çok haklısınız ben bile şaşırıyorum bu duruma ancak yaşayan bilir benim bir tane annem var eşini kaybetmiş yapayalnız,bir de 10 yaşlarında kardeşim.nasıl desem bizim oralarda boşanmak hiç ama hiç hoş karşılanmıyo.annem hep yapma kızım 5 yıl sonra oturur düzelir.zamanla değerini bilecek taraftarıydı.boşanacam desem felç mi geçirir kalp krizi mi bilmiyorum.ama çok mutsuzum inanın ölmek istiyorum artık.ben zaten hiç en iyisini haketmedim aldatacağıma medeni bi şekilde boşanalım diyoya bana... sabırr

nasıl yani,yanlış mı aladım? annen 5 yıl ye dayağını otur düzelir mi diyor? niye? çünkü sizin oralarda boşanmak hoş karşılanmıyor?peki bir kadının dayak yemesi,tehdit edilmesi,aşağılanması nasıl karşılanıyor sizin oralarda? annene birşey olmaz merak etme ama sen bu gidişle genç yaşta eziyet çekmeye devam edeceksin.çalışıyormuşsun,kazancın varmış lütfen kendine gel ya!! ama gerçekten eşin çok medeniymiş,bayıldım vallahi!!!!

öncelikle allah yardımcınız olsun çalışıyormusunuz ? özeldemi kamuda neden sorduğuma gelince eğer çalışıyorsanız ve kamudaysanız lütfen o adam denilen hayvanın poposuna tekmeyi basın !

Senin cinsel problemin yok ki...
Adamdan soğumuşsun.
Kim olsa soğur,istemez.
İnsaf yani....

Back
X