Eğer uzun süre birlikte olmamışsak karşılık verir ama 2 3 gün ya da 1 hafta önce olmuşsak bıkkın olduğunu gösteren o ifade suratına yerleşir ve böyle nasıl desem 5 yaşındaki çocuk gibi davranır bahane bulmaya çalışır ve beni delirtir çok üzer bu durum.
Ereksiyon problemi oldu evet bazı zamanlar ama çoğunlukla iyi diyebilirim ereksiyon problemi olduğu zaman da ben devam ederim ona da takılmamasını söylerim ama o bunu yapmaz zaten berbat olan ilişkiyi daha da berbat hale getirir olaydan uzaklaşır.
Yani süpere yakın olduğu zamanlarda oldu tabi olmadı değil ama onlar da benim üstün çabalarımla oldu.
Bel altı şakalar filan yok kendisi tüm cinsel bilgisini sıfırladı evlilikten sonra çocuk gibi davranıyor.Ama gece gündüz sürekli sarılır öper öpmeden asla işe gitmez.Öpüşme evet hep vardır ama asla şehvete kayan bi öpüşme değil anlatabiliyor muyum?
Şimdi ben eşime öyle şeyler hazırlasam çok mutlu olur çok minnettar olur ve çok insancıl tepkiler verir zaten kibar ve naiftir.Ama işte o kısma gelince benim istediğim hani tabiri caizse erkek gibi tepkiler vermez açıkçası.Benim erkeklik yapıp bişeyleri başlatmam gerekir.İşte bu da artık beni canımdan bezdirdi bir nebze kadın olduğumu hissetmek istiyorum ben de haklı olarak.
İşte ben her şeyi çok unuttum zamanında ve yaptım böyle şeyler de ama inanın artık içimden gelmiyor çünkü benim isteklerim önemsenmiyor zaten her halükarda.
Teşekkürler önerileriniz için.
gercekten ben burda ilk defa okuyorum boyle seylerı
hanı başım agrıyor dıye bır espri var ya ben onu hep kadınlara özgü zannetim benim bildiğim erkek hep istekli olur kadın olmaz kaçar falan
beni eşimde öyle bişe görmedim ben
ama kalıma bişe gelmiyor başka bence sizin eşiniz kendi durumunu biliyordu ve sizinle evlenerek size haksızlık yapmış ,
hayır evlenmesi şart mı ?
ne bileyim anası babası falan nasıllar çevre baskısı mı vardı hanı evlen evlen diye
peki burda okuyoruz hanı yeni evlilere çocuk ne zaman falan dıye laf atılır sizin cevreniz nasıl bu şekilde yorumlar almıyor musunuz eşiniz nasıl tepkili ?
herşeyi soruyorum kabul etmıyor dıyorsunuz bütün sayfaları okudum
ama nasıl olur ki normal bir erkek bunu ister yanı istemiyorsa onda bir problem var neden koşa koşa doktora gitmiyor neden çabalamıyor ?
benım eşim öyle diyor mesela o şeklide bende bir problem olsa senden önce ben ararım çaresini diyor
peki siz ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsunuz?
kararınız nedır ne yapmayı düşünüyorsunuz?
bırde okuduklarıma gore sız heralde doktor pıskolog denemeleriniz olmuş ama yarıda kalmıs
şöle yapsanız hanı maddı durumunuz da iyi değilse eger ve buraya da cok unlu doktorların ucretlerı cok dıyede yazmıssınız dogrudur
hanı mesela biryerlerden borc para bulsanız yada düğün takılarınız falan yok mu yada kredi çekip
şöyle adam akıllı arastırıp en iyi doktora gitseniz nasıl olur ?
bence denemeye deger ben öyle kestirip atamıyrum boşan gitsin demeyii
cok zor bi durum ama parası neyse kaybetmeyı goze alın ve gıdın hıc degılse bunu yaptım deyın
ve ben eminim ki aynı şekilde kadın olsa erkek bunu çekmez
s