Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Öncelikle bekar biri olarak durumunuza uzuldum yorumlarin hepsini degil ama çogunu okudum insallah esiniz duzelir zor bir durum cidden .
Kusura bakmazsanız birsey sormak istiyorum . Erkekler onceden belli etmiyor mu hic bu durumu ? Ilerde evlenmeyi dusunecegimiz birinin boyle problemi oldugunu nasil anlayabiliriz. Mukemmeli yok mu bu erkeklerin

Erkekler ve mükemmellik.. (^∇^)

Canim cok uzuldum doktora gitmis miydiniz? Ben de kendini vajinismus saniyodum anliyorum seni bizimki de direk olaya girmeye calisiyodu. Sonra doktor uyusturucu krem vermisti nohut kadar suruyodum hazir hali bozuluyodu kisa bi muddet sonra. Bu sefer de vay efendm merhem uyusturdu diyodu... iste ben bunlara kiziyorum insan gibi anlatsalardi cozum arardik bi de kendimizi suclu hissetmemizi saglayip psikolojmizi bozdular.. siz bosandnz mi
Hayır boşanmadım boşanmayı da şimdilik düşünmüyorum. Küçük bebeğim ve bir düzenim var. Hayatımda yeni bir risk istemiyorum. Mesela boşansam daha iyi birini mi bulacam sanki cinselligi iyi olur diğer yönleri ile öküzün önde gideni olur (çoğu bayan ne demek istedigimi şıp diye anlamıştır). Niye risk alayım... Eşimi iyi bir ev arkadaşı olarak görüyorum. Çoğu kadın zaten olan cinsellikte de zevk almıyor ki çoğu rol yapıyor(muş)

E
esin bakirmiydiki??? yoksa sadece bencill oldu icinmi, sen onca sey yasamak zorunda kaldin??
ve esin kac yasinda? acaba belli bi yastan sonra sadece kendi zevklerinimi düsünüyolar diye sadece bi beklentileri oluyo.
ama kendileri bisey yapmio.
Yok bakir değildi. Oldukça tecrübeli biri yaş da 40 yaş üstü...
Benim eşim cinselligi sevmiyor ya da benimle sevmiyor bilmiyorum ki...
Uyumayı sever o... yemez icmez gezmez anca uyur... Kanepede sızmayı sever Yatağa da nadiren gelir kanepe ile bütünleşmiş durumda. Ben yatakta yalnız yatarım çoğunlukla.

Yani hiç değil ama 1 yıl 3 ay da 10 kez falan olmuştur diyebilirim.Onların çoğu da benim çabalarımla yani.
10 mu?
belki siz icinde oldugunuz icin durumun farkina varmayabilirsiniz ama bu cok ANORMAL BIR DURUM....
daha 1 yillik (ortalama) evliyken bu cok garip... ozur dileyerek yaziyorum kizmayin ama ;
1.ya bir sevgilisi var ve sizi arzulamiyor ama insan olarak seviyor sizi duzenini bozmak istemiyor
2.yada sogumus...
homoseksuel oldugunu hic sanmiyorm cunku nisanliyken cok iyiydi hersey demissiniz...hissederdiniz heralde biseksuel yada homoseksuel olsaydi...
her turlu bu evlilik iflah olmaz ozur dilerim.bu asilacak bir sorun degil cunk 15 ay icinde 10 kere beraber olmak ne demek. evliligin temeli cinsel cekim ve ten uyumu bence.diger hersey iyi insan tatli insan 2.planda. yanlis anlasilmasin iyi insan olmasi onemli degil demiyorum.tabiki cok cok onemli ama sadece iyi diye biriyle evlenilmez dost olunur.ask nedir.cekimdir bence. cekim yoksa neden bahsedelim neyi duzeltelim...
bu zorla olmaz.zorla insan birine kendini opturup dokunduramaz.sakin cocuk yapmayin daha beter cikmaza girersiniz...
hersey hayirlisina kavussun ne diyim...

10 mu?
belki siz icinde oldugunuz icin durumun farkina varmayabilirsiniz ama bu cok ANORMAL BIR DURUM....
daha 1 yillik (ortalama) evliyken bu cok garip... ozur dileyerek yaziyorum kizmayin ama ;
1.ya bir sevgilisi var ve sizi arzulamiyor ama insan olarak seviyor sizi duzenini bozmak istemiyor
2.yada sogumus...
homoseksuel oldugunu hic sanmiyorm cunku nisanliyken cok iyiydi hersey demissiniz...hissederdiniz heralde biseksuel yada homoseksuel olsaydi...
her turlu bu evlilik iflah olmaz ozur dilerim.bu asilacak bir sorun degil cunk 15 ay icinde 10 kere beraber olmak ne demek. evliligin temeli cinsel cekim ve ten uyumu bence.diger hersey iyi insan tatli insan 2.planda. yanlis anlasilmasin iyi insan olmasi onemli degil demiyorum.tabiki cok cok onemli ama sadece iyi diye biriyle evlenilmez dost olunur.ask nedir.cekimdir bence. cekim yoksa neden bahsedelim neyi duzeltelim...
bu zorla olmaz.zorla insan birine kendini opturup dokunduramaz.sakin cocuk yapmayin daha beter cikmaza girersiniz...
ozur dilerim cocugunuz varmis..demek ki hayirlisi buymus umarim hakkinizda en hayirlisi olur cocugunuz size ugur getirir umarim ozur dilerim bir onceki yorumdaki cocuk yapmayin yorumum icin silinebilicek olsa silerim :( hakkinizda hayirlisi olsun

10 mu?
2.yada sogumus...
Aslında siz karıştırmışsınız çocuğu olmayan benim o başka bir üyeydi konuyu açan da benim.Durumum hiçte normal değil bunun gayet iyi farkındayım zaten o yüZden bu konuyu açma gereği duydum.
Rahat olun size kızmadım neden kızayım ki fikir yürütüyorsunuz sadece.
Şimdi sevgilisi olmadığına yüzde yüz eminim ya da geçmişte platonik bi aşkı falan olmadığını da eminim.
Çünkü asla gizlisi saklısı yoktur dışarda vakit geçirmeyi sevmez evi sever genelde evde takılır telefonu hep ortadadır vs.
Benden cinsel anlamda soğumuş olabilir bilmiyorum ben sorduğum zaman soğumadığını bu sorunun benimle ilgili olmadığını söylüyor.
Boşanmak istemeyen bunun için bana yalvaran kendisi.
Zaten çocuk yapmak gibi bi düşüncem yok sizinle aynı fikirdeyim.
Ben eşime aynen bunları söylediğim zaman bunun düzeleceğini söylüyor ve o bunu hiç dert etmiyor diyebilirim gayet de hayatına bakıyor.
İlişkiyi ben başlatırsam karşılık veriyor ama kendisi asla başlatmıyor.
Soğumuşsa bile bunu bana dürüstçe söylemesi gerek o zaman ben de yolumu çizebilirim ama kendisi benden vazgeçmeyeceğini beni çok sevdiğini söylüyor.
Ama çok sevdiği kadınla sevişmek istemiyor nedense işte tüm mesele de bu zaten.

Acaba kilo yorgunluk, guatr vs bir sey mi var. Konunuz hep gözüme carpiyor. Aklima geldi belki faydasi olur diye yazdim
Kilosu normal hafif göbeği var sadece diğer rahatsızlıklar yok zaten sağlıklı gayet.Teşekkür ederim iyi niyetiniz için.

Kilosu normal hafif göbeği var sadece diğer rahatsızlıklar yok zaten sağlıklı gayet.Teşekkür ederim iyi niyetiniz için.
yanı sız her adım attıgınızda o sıze karsılık verıyor mu ?
ama kendısı baslatmıyor sadece bu mu yoksa karsılık verdıgınde ne bıleyım hanı ereksıyon falan problemı var mı
yanı sızın baslattıgınızda ve o sıze karsılık verdııgnde hersey cok super olusuyor mu ?
pekı ev hayatınız nasıl ?
ne bıleyım bız esımle sureklı sakalasırız ve ayıptır soylemesı genelde bel altı olur aramızda sakalasmalar dokunma el sakaları falan gıbı
o sekılde bırsey olmaz mı sızın ? bıse yapmasa bıle gece nasıl uyursunuz mesela sarılmaz mısınız?
ısten geldı dıyelım dudaktan opusmez mısınız ?
sız daha fazla sokulsanız mesela hıc yapmadıgınız seylerı yapsanız
ama herseyı unutun
ısten gelınce operek karsılayın guzel gıyının guzel bı masa falan hazırlayın yanı gecenın sonunda bırseyler ıstedıgınızı ve olayı oraya getırmeye calıstıgınızı hıssettırın nasıl olur ?

Öncelikle bekar biri olarak durumunuza uzuldum yorumlarin hepsini degil ama çogunu okudum insallah esiniz duzelir zor bir durum cidden .
Kusura bakmazsanız birsey sormak istiyorum . Erkekler onceden belli etmiyor mu hic bu durumu ? Ilerde evlenmeyi dusunecegimiz birinin boyle problemi oldugunu nasil anlayabiliriz. Mukemmeli yok mu bu erkeklerin
Çok teşekkür ederim çok sağolun.
Açıkçası ben ilk etapta anlayamadım çünkü o ilk heyecan heves vs.mantıklı bi gözle bakamadım duruma.
Ama nişanlılığın son zamanları fark ettim aslında bu sefer de evlenince yaşarız rahat rahat diye düşünüp hep geri plana attım olumsuz düşüncelerimi.
Yani kesin bi yolu yok bunu anlamanın aslında ama yine de cinselliğin evlilikte onun için ne kadar yer kapladığını filan sorabilirsiniz en aZından bi fikir olur.

Cnm yazilanlarin hepsini okuyamadim ama neden bilmem konu cok dikkatimi cekti aseksuellik olabilir esinde ki anlattigina gore ben ole dusundum aseksuel insan cinselligi sacma bulur ewet erekte olur zoraki sewisir ama sacma gereksiz gelir sewmedigin bi yemegi yemek gibi dusun ve bunu psikologla cozebilirsin
Ayrica sacma yorumlar yapan olmus ben 23 yasinda ewli bi bayanim ve bi hafta birlikte olmadik die esime kustum ki nobetli calisiyoruz ikimizde gunduz olabilirdi fln dedim cunku cinsellik fizyolojik bi ihtiyactir hele ki kari koca arasinda her zaman olmalidir bosanmayi dusunmekte uzulmekte haklisin
Bence esinle bu aseksuelligi bi konus sana hak verirse ona gore bi psikolog bulursunuz yani esin kendi istemiyo die seni de yok sayamaz

Çok teşekkür ederim çok sağolun.
Açıkçası ben ilk etapta anlayamadım çünkü o ilk heyecan heves vs.mantıklı bi gözle bakamadım duruma.
Ama nişanlılığın son zamanları fark ettim aslında bu sefer de evlenince yaşarız rahat rahat diye düşünüp hep geri plana attım olumsuz düşüncelerimi.
Yani kesin bi yolu yok bunu anlamanın aslında ama yine de cinselliğin evlilikte onun için ne kadar yer kapladığını filan sorabilirsiniz en aZından bi fikir olur.

Cevabıniz icin tesekkur ederim . Herkese kibarca cevaplar veriyorsunuz guzel bir kalbiniz var yazdiklarinizdan anlasiliyor insallah bu duruma cözum bulup mutlu olursunuz

yanı sız her adım attıgınızda o sıze karsılık verıyor mu ?
ama kendısı baslatmıyor sadece bu mu yoksa karsılık verdıgınde ne bıleyım hanı ereksıyon falan problemı var mı
yanı sızın baslattıgınızda ve o sıze karsılık verdııgnde hersey cok super olusuyor mu ?
pekı ev hayatınız nasıl ?
ne bıleyım bız esımle sureklı sakalasırız ve ayıptır soylemesı genelde bel altı olur aramızda sakalasmalar dokunma el sakaları falan gıbı
o sekılde bırsey olmaz mı sızın ? bıse yapmasa bıle gece nasıl uyursunuz mesela sarılmaz mısınız?
ısten geldı dıyelım dudaktan opusmez mısınız ?
sız daha fazla sokulsanız mesela hıc yapmadıgınız seylerı yapsanız
ama herseyı unutun
ısten gelınce operek karsılayın guzel gıyının guzel bı masa falan hazırlayın yanı gecenın sonunda bırseyler ıstedıgınızı ve olayı oraya getırmeye calıstıgınızı hıssettırın nasıl olur ?
Eğer uzun süre birlikte olmamışsak karşılık verir ama 2 3 gün ya da 1 hafta önce olmuşsak bıkkın olduğunu gösteren o ifade suratına yerleşir ve böyle nasıl desem 5 yaşındaki çocuk gibi davranır bahane bulmaya çalışır ve beni delirtir çok üzer bu durum.
Ereksiyon problemi oldu evet bazı zamanlar ama çoğunlukla iyi diyebilirim ereksiyon problemi olduğu zaman da ben devam ederim ona da takılmamasını söylerim ama o bunu yapmaz zaten berbat olan ilişkiyi daha da berbat hale getirir olaydan uzaklaşır.
Yani süpere yakın olduğu zamanlarda oldu tabi olmadı değil ama onlar da benim üstün çabalarımla oldu.
Bel altı şakalar filan yok kendisi tüm cinsel bilgisini sıfırladı evlilikten sonra çocuk gibi davranıyor.Ama gece gündüz sürekli sarılır öper öpmeden asla işe gitmez.Öpüşme evet hep vardır ama asla şehvete kayan bi öpüşme değil anlatabiliyor muyum?
Şimdi ben eşime öyle şeyler hazırlasam çok mutlu olur çok minnettar olur ve çok insancıl tepkiler verir zaten kibar ve naiftir.Ama işte o kısma gelince benim istediğim hani tabiri caizse erkek gibi tepkiler vermez açıkçası.Benim erkeklik yapıp bişeyleri başlatmam gerekir.İşte bu da artık beni canımdan bezdirdi bir nebze kadın olduğumu hissetmek istiyorum ben de haklı olarak.
İşte ben her şeyi çok unuttum zamanında ve yaptım böyle şeyler de ama inanın artık içimden gelmiyor çünkü benim isteklerim önemsenmiyor zaten her halükarda.
Teşekkürler önerileriniz için.

Cnm yazilanlarin hepsini okuyamadim ama neden bilmem konu cok dikkatimi cekti aseksuellik olabilir esinde ki anlattigina gore ben ole dusundum aseksuel insan cinselligi sacma bulur ewet erekte olur zoraki sewisir ama sacma gereksiz gelir sewmedigin bi yemegi yemek gibi dusun ve bunu psikologla cozebilirsin
Ayrica sacma yorumlar yapan olmus ben 23 yasinda ewli bi bayanim ve bi hafta birlikte olmadik die esime kustum ki nobetli calisiyoruz ikimizde gunduz olabilirdi fln dedim cunku cinsellik fizyolojik bi ihtiyactir hele ki kari koca arasinda her zaman olmalidir bosanmayi dusunmekte uzulmekte haklisin
Bence esinle bu aseksuelligi bi konus sana hak verirse ona gore bi psikolog bulursunuz yani esin kendi istemiyo die seni de yok sayamaz
Evet aseksüel olabilir eşim durum onu gösteriyor.Belki öncesinde değildi son 2 yıldır öyle bence.Kendisiyle bunu konuştum ancak böyle olduğunu kabul etmiyor.
Yani cinsellik olmadan yürüyen evliliklerde de vardır belki insanlar öyle mutluysa sorun yok.Ama ben bu durumdan mutlu değilim işte sorun orda.Sağlıklı gelmiyor bana bu durum.
Annem mesela boşver olmazsa olmasın keyfine bak diyor.Ama annem olaya kendi penceresinden bakıyor 50 yaşında 3 çocuğu var menopoza girmiş.Beni anlayamıyor o nedenle.Tamam keyfime bakayım boşanmayayım ama nereye kadar peki?
Ben artık fiziksel boyutunu geçtim psikolojik ve duygusal anlamda beni bitirdi bu durum hayatımda hep bişeyler eksik hissi mevcut ve mutlu olamıyorum.Hep çirkin bi kadınım ve kocam beni istemiyor gibi bi duygu hakim beynimde.
Kendimi çok severken ve kendimle barışıkken bu hale gelmiş durumdayım 15 ayda.

Evet aseksüel olabilir eşim durum onu gösteriyor.Belki öncesinde değildi son 2 yıldır öyle bence.Kendisiyle bunu konuştum ancak böyle olduğunu kabul etmiyor.
Yani cinsellik olmadan yürüyen evliliklerde de vardır belki insanlar öyle mutluysa sorun yok.Ama ben bu durumdan mutlu değilim işte sorun orda.Sağlıklı gelmiyor bana bu durum.
Annem mesela boşver olmazsa olmasın keyfine bak diyor.Ama annem olaya kendi penceresinden bakıyor 50 yaşında 3 çocuğu var menopoza girmiş.Beni anlayamıyor o nedenle.Tamam keyfime bakayım boşanmayayım ama nereye kadar peki?
Ben artık fiziksel boyutunu geçtim psikolojik ve duygusal anlamda beni bitirdi bu durum hayatımda hep bişeyler eksik hissi mevcut ve mutlu olamıyorum.Hep çirkin bi kadınım ve kocam beni istemiyor gibi bi duygu hakim beynimde.
Kendimi çok severken ve kendimle barışıkken bu hale gelmiş durumdayım 15 ayda.
Haklisin tabi ki de esinde belki nosanliyken toplum nedeniyle cinsellige yatkin hissrtmeye calismis o yuzden istekli gorunmustur bide zaten sik degil iliski dikkatini cekmemistir aseksuelligi inkar ediyo escinsel zaten degil onu inkar ediyo bunu inkar ediyo biseyi kabullenip cozumune bakmali yani olmuyosa erkekce sana demeli cozumu yok ben buyum ya kabul et yada sende yoluna bak die ilerde anne olmak istiyeceksin o zaman. Ne olucak bi ayi gun asi iliskiyle gecirip 10 ay hamile kalamayan var sen 10 ayda 10 kez bile yapmadan cocugum olacak die beklemek kotu bise
Ayrica asagi yukari ayni zamanlarda ewlenmisiz biz daha yeni ewli insanlariz her seti dolu dizgin yasayacagimz zaman esim bana hadi biseyler giy bende geliyorum dedigimde kendimi hem guzel hem ozel hissediyorum ucarak gidiyorum odaya bunu karisina hissettrmek adamin gorevi yani

Eğer uzun süre birlikte olmamışsak karşılık verir ama 2 3 gün ya da 1 hafta önce olmuşsak bıkkın olduğunu gösteren o ifade suratına yerleşir ve böyle nasıl desem 5 yaşındaki çocuk gibi davranır bahane bulmaya çalışır ve beni delirtir çok üzer bu durum.
Ereksiyon problemi oldu evet bazı zamanlar ama çoğunlukla iyi diyebilirim ereksiyon problemi olduğu zaman da ben devam ederim ona da takılmamasını söylerim ama o bunu yapmaz zaten berbat olan ilişkiyi daha da berbat hale getirir olaydan uzaklaşır.
Yani süpere yakın olduğu zamanlarda oldu tabi olmadı değil ama onlar da benim üstün çabalarımla oldu.
Bel altı şakalar filan yok kendisi tüm cinsel bilgisini sıfırladı evlilikten sonra çocuk gibi davranıyor.Ama gece gündüz sürekli sarılır öper öpmeden asla işe gitmez.Öpüşme evet hep vardır ama asla şehvete kayan bi öpüşme değil anlatabiliyor muyum?
Şimdi ben eşime öyle şeyler hazırlasam çok mutlu olur çok minnettar olur ve çok insancıl tepkiler verir zaten kibar ve naiftir.Ama işte o kısma gelince benim istediğim hani tabiri caizse erkek gibi tepkiler vermez açıkçası.Benim erkeklik yapıp bişeyleri başlatmam gerekir.İşte bu da artık beni canımdan bezdirdi bir nebze kadın olduğumu hissetmek istiyorum ben de haklı olarak.
İşte ben her şeyi çok unuttum zamanında ve yaptım böyle şeyler de ama inanın artık içimden gelmiyor çünkü benim isteklerim önemsenmiyor zaten her halükarda.
Teşekkürler önerileriniz için.
gercekten ben burda ilk defa okuyorum boyle seylerı
hanı başım agrıyor dıye bır espri var ya ben onu hep kadınlara özgü zannetim benim bildiğim erkek hep istekli olur kadın olmaz kaçar falan
beni eşimde öyle bişe görmedim ben
ama kalıma bişe gelmiyor başka bence sizin eşiniz kendi durumunu biliyordu ve sizinle evlenerek size haksızlık yapmış ,
hayır evlenmesi şart mı ?
ne bileyim anası babası falan nasıllar çevre baskısı mı vardı hanı evlen evlen diye
peki burda okuyoruz hanı yeni evlilere çocuk ne zaman falan dıye laf atılır sizin cevreniz nasıl bu şekilde yorumlar almıyor musunuz eşiniz nasıl tepkili ?
herşeyi soruyorum kabul etmıyor dıyorsunuz bütün sayfaları okudum
ama nasıl olur ki normal bir erkek bunu ister yanı istemiyorsa onda bir problem var neden koşa koşa doktora gitmiyor neden çabalamıyor ?
benım eşim öyle diyor mesela o şeklide bende bir problem olsa senden önce ben ararım çaresini diyor
peki siz ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsunuz?
kararınız nedır ne yapmayı düşünüyorsunuz?
bırde okuduklarıma gore sız heralde doktor pıskolog denemeleriniz olmuş ama yarıda kalmıs
şöle yapsanız hanı maddı durumunuz da iyi değilse eger ve buraya da cok unlu doktorların ucretlerı cok dıyede yazmıssınız dogrudur
hanı mesela biryerlerden borc para bulsanız yada düğün takılarınız falan yok mu yada kredi çekip
şöyle adam akıllı arastırıp en iyi doktora gitseniz nasıl olur ?
bence denemeye deger ben öyle kestirip atamıyrum boşan gitsin demeyii
cok zor bi durum ama parası neyse kaybetmeyı goze alın ve gıdın hıc degılse bunu yaptım deyın
ve ben eminim ki aynı şekilde kadın olsa erkek bunu çekmez
s

Bunu ben baska konularda da gördüm ve belirttim. Bu benim başıma da geldi ve boşandım. Malesef düzelmiyorlar. Ben gay olmasından hep şüphe etmiştim ve yüzüne de suçlarcasına söylüyordum, aşırı tepki vermiyordu.. Siz "hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor" demişsiniz ama sizinki yine doktora gitmiş, kabul etmiş. Benimki hiç gitmedi kaç kere söylememe rağmen. Kızıyorum. Durumlarını çok iyi biliyorlar ve bile bile evleniyorlar...

Bu arada annenize ve onun gibi düşünenlere aldırmayın. Çünkü durum gerçekten anormal. Evlilik cinsellik için yapılır ve cinsellik de bir ihtiyaçtır. Siz bunu yaşayamayacaksanız, sizin ihtiyacınızı karşılamayacaksa ve umrunda da değilse, çabalamıyorsa neden evli kalıp bir erkeğin kahrını vs çekeceksiniz ki?

Back
X