• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden boşanacak...:(

boşuna çenemizi yormayalım bence

arkadaşa o kadar şeyler söyledik

gitti hıyar lafını beğenip yorum yaptı

hoşlanmadı sanırım söylediklerimizden :ssz:

Haklısın buradaki çoğu konu böyle gidiyor nedense...

Arkadaşlar benim sorunum şu
-Ama ben onu yapmak istemiyorum
-İşte onu yapamıyorum
-Öyle yapmamaya karar verdim

Kusura bakmayın ama eşınız sizden boşanmakta haklı ben esınızde suc bulmuyorum sizde daha cok cunku,siz o kadar şiddet görmüşsünüz ve ayrılmamıssınız neden gururunuzu düşünmedınız ya da hiç mi yok sizde??Şiddet bir oldumu zaten devamı gelır sızde bundan hosnutsunuz anlasılan ve hala demıssınız kı sevıyormuyum bılmıyorum ayrılmak ıstemıyorum ne derler dayaktan zevk alanlar oluyor ya!daha önce yorumunuzu gördum maddi nedenlerden ailem esimle evlenmeme karsı cıktı demıssınız. madem esınızin maddiyatıda da yerınde değil o zaman neden dıyosunuz ben tek basıma nasıl gecınıp hayatta dururum,mesleğiniz var sıze şiddet gösteren adam mı sizi koruyor hayatta,cinsel problemınıze bısey demıyorum cok normal.Siz size şiddet uygulayan,maddi acıdan da ıyı durumda olmayan biriyle evlısınız.Hayatta tek basına ayakda durup ustelık bırde evlay yetıstıren nıce ınsanlar var örneğin annem sizse cocuğunuz bıle yokken hayattan endıseler ıcındesınız ustelık meslek sahıbısınız.Bızım kadınlarımız bu kadar güçsüz değildir.Neden bu kadar korku anlamıyorum bu guçsuzluk nıye.Bır arkadas yorum yapmıs sizin yapacağınız esınızın sızı arzulayacağı kıyafetler gıymek baska tavsıye veremıyorum..

-çaat
-ooh daha çok sev
-paaat
-seni cok seviyorum kocaciiim
-küüt
-ohh bak kirmizi donum da vaar
-yuru lan yataga
-aaaaa olmaz sogudum annem felc gecirir

Back
X