Eşim benden çok görümcemi kıskanıyor normal mi sizce

adamlar kıskanınca,kıskandı oluyor kıskanmayınca da niye kıskanmıyor deniyor.biz kadınlara yaranılmıyor

adamlar kıskanınca,kıskandı oluyor kıskanmayınca da niye kıskanmıyor deniyor.biz kadınlara yaranılmıyor

arkadaslar hepinize teşekkür ederim içimi rahatlattınız.herkez burda abisi ile ilgili hikayesını anlatınca aklıma geldi.benim abim yok 2 yaş küçük erkek kardesım var ama abim yok sanırım o yüzden abilik duygusunu bılmıyorum gercekten bılmmıyorum ama ısterdım bı suru ablam var:) ama abım yok.belkı bundandır.hepinizden Allah razı olsun.

okuduğum kadarıyla görümceniz de abisinin onu kıskandığını size anlatıp duruyormuş,belki de gözünüze sokup sizi kıskandırmak istiyor.abisiyle bu kadar sıkı bağları varsa görümceniz de sizi kıskanıyor olabilir.onun tuzağına düşmeyin. siz olgun davranın hatta abin seni çok seviyor,hala küçük kardeşi gibi görüyor diyin ki biraz rahatlasın o da... ama sakın yarışmaya kalkmayın,anlarsa daha çok bu tip davranışlarda bulunur. bence bişey olmamış gibi normal,neşeli fln olun ki yaptıklarım bir işe yaramıyor diye düşünüp böyle yapmaktan vazgeçsin :)

ona üzerine fazla düşme kendine daha fazla zaman ayır ....

benim kanaatim eşin senin kıyafetlerine karıştığı için mutlu oluyosun,hayatına ne kadar müdahale ederse o kadar seni sevdiğini düşünüyosun yönünde.Sen yaşını başını almış,çalışan evli barklı kocaman kadınsın,eşin sana gelse dese ki 'şu şalı neden taktın,çok dikkat çekiyo,çıkar hemen onu' mutlu mu olacaksın??Yani içinden bile mi geçirmiceksin onun buna hakkı olmadığını?hiç çi ağrına gitmicek kendin seçip giyindiğin birşeyi onun yüzünden çıkarmak ???

görümce yerine kardeşi kelimesini kullanırsan sorunun küçüklüğünü farkedeceğini umuyor,stressiz günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…