eşim benden gizli alışveriş yapıyor!

Ne erkekler var dunyada ya allah sabir versin gercekten bi pskatriye gorunmesi sart. Hamile oldugum icin calisamiyorum su an benim garibimde cirpiniyo benim biseyimi eksik etmesin diye evlendigimizden beri benim bebegin masrafi derke bu sene bi mont alamadi kendine olanla idare etti.Koca var kocacik var bebek oldugunda hepten zor allah sabir versin. Mutlaka pskolojik destek almali..

Benim kartımda esimdedir ama ben hesapları hep bilirim nereye ne harcanmış görürüm. Böyleyken bile kartım onda diye bazen Tereddüt ederim. Siz bir an önce hesapları kontrol edin esiniz tamamen haksız ve bunun güvenmekle ve Erkeğin idare etmesi gerektiğiyle ilgisi yok belli ki o beceremiyor sizde buna çanak tutmayın emeğiniz sonuçta çok yazık

N
eşinde kıyafet alma hastalığı var. durmadan çok pahalı markalardan kendine bişeyler alıyor. eevlendiğimizde bir ton borcu vardı(muhtemelen kıyafet) önce benim maaş kartımı almak istedi vermeyincede ayın 15 inde hemen hemen tüm maaşımı kendine eft yapmaya başladı. bu ne borcu dedğimdede seni ilgilendirmez diyip büyük kavga patlattı. neyse borcu bitsin dedim ses çıkarmadım bi süre yaklaşık8-9 ayda borcu bitti fakat tüm maaşımı almaya devam etti.. yetmiyor kredi kartımız-harcamamız kiramız derken problem çıkmasın diye bir şey demedi. en son bu aysana 200 tl bırakıypormu deyince karın tokluğuna çaılışıyormuşum gibi geldi. çalışmamın ne anlamı varki? ben eşimden 1.5-2 kat fazla kazanıyorum. eve yaklaşık ayda 7-8 bazan 10 milyon para giriyor. hiç az değil. onun hesabını hiç görmedim ama o benim tüm maaş hesaplarımı biliyor. parayla ilgili bişey sorunca sen bana güvenmyormusun. güvenmediğinle evlilikmi olur diyip susturuyor. evlenmeden önce daha çok geziyor. daha çok dışarda yiyipiçiyor harcıyordum. şimdi paramın yüzünü görmüyorum. üstelik eve yada kendime bişey alırken yetmiyor-para yok diyen adam kendisine süper lüks kıyafetler alıyor. ben fark etmeyeyim diye internetten gizli alıyor. bi gün tesadüfen çöpte internetten alınan fatura buldum indirimde bi ceket 350! bi pantol 400!! konuştum bide üste çıktı çömü karıştırıyorsun diye.. geçen gün eşim eve gelirken tesadüfen balkondaydım. elinde 2 takım elbise poşeti gördüm. o da beni gördü. eve gelince elinde yoktu. sordum elimde bişey yoktu yanlış görmüşsün dedi. ben yemin ettim gördüm diye o da yok diye yemin etti... kendimden şüphe duydum. o duşa girince aşaıya indim merdiven boşluğuna saklamış. 2 adet çok pahalı marka takım elbise... o kadar çok elbisesi varki anlatamam... hepsi marka... benle evlenmeden öncekine bişey diyemem.. ama sonra... insan 10-15 milyon maaş alır, evini geçindiriri eşinin maaşını almaz sonra alır bu markaları.. hiçbirşey demedim henüz.. nasıl davranayım ne yapayım bilmiyorum... ama aptal byerine konmak istemiyorum..
Neden bu kadar izin veriyorsunuz sizi sömürmesine sizdede hata var biraz daha baskın olun tamam herkesin borcu var felan ama bu bambaşka borcun neye gittiğini bile bilmiyorsunuz gerekşrse sifrenizi değiştirin alın kartı elinden emeğinize yazık

Esiniz sizi ayakta uyutuyo siz bunun farkindasiniz ve gormesden geliyosunuz.biz ne diyelimki siz memnunsunuz halinizden.aksi halde bu yapilanlari hos goremezdiniz

• Beğen
Reactions: anu
banka bılgılerınızı degıstırın olsun bıtsın..sızın guvendıgınız kadar o da sıze guvenmeyı ve saygı gostermesı gerekgtıgını ogrensın.

durum nasil herhangi bir degisiklik varmi konu sahibi..

Back
X