EŞİM BENDEN GİZLİ SİGARA İÇİYOR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demekki stres altında.Adam belliki çekiniyo sizden.Bende içiorum yıllardır.Annemle babam bılmıodu uzulmesınler dıye soleyemıodum.Ama daha sonra anladılar.Kötü şeyler içmedıgı sürece sigara içilebılır.Belki stresını ole atıyodur.Yapıcak bişey yok.

Tamamen haksız değilsiniz, neticede dinimize göre insanın kendisine zarar veren bir şeyi kullanması günah benim de bildiğim kadarıyla. Ama tepkiniz çok abartılı değil mi? Dine davet ediyor ama elinde sigara var derler falan diyorsunuz. Sanki adam bir yandan dine davet ederken bir yandan hırsızlık yapıyor, sarhoş oluyor vs.

Bir de sonradan müslüman olmuşsunuz, tamam. Da sakal ayrıntısı ne alaka? Sakal sadece müslümana özgü bir şey mi?
Sakalı bırak şalvarı giyerse oldu bu iş diye düşündü herhalde. E bide takke var

Selamunaleykum hanımlar ben yeni evliyim Allahın izniyle 5.aya Ondan kesinlikle beklemiyordum aklıma gelmeyen başıma geldi diyelim üstelik ben vajinismus ile savaş veriyorum şimdi bunu görmek beni tamamen strese soktu iş çantasını boşaltırken sigara gördüm zaten öncesinde de koku almıştım ben ne yapacağımı bilmiyorum cahil dönemim de bende kullandım ama müslüman olunca bırakmıştım sürekli çatıya çıkıp hava alırdı ben söylenmeye başlayınca beni mahrum etme ben gökyüzüne bakmayı oturmayı seviyorum evde sıkılıyorum demişti bunlar yalan yalan benden gizli iş. Ben nasıl yaklaşmalıyım gerçekten bilmiyorum ya sigara illetini biliyorum bende bırakmakla çok çaba sarf ettim. Bana samimi olsaydı deseydi ki yardımcı ol onunla gayret ederdim yalan iş yaptı gizli iş yaptı ona çok kırgınım hala belli de etmedim şuan benim bildiğimi bilmiyor çantasını toparladım dokunmadım gibi yaptım çaktırmadım da sonra çatıya çıkınca kendiyle götürdü hepsini bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.. Ondan hiç beklemezdim yaaaa :KK43: . :KK43: çok üzgünüm yaaa 😭 canım çok sıkılıyor.
Ne kadarrr saçma sigarayla muslumanligin ne ilgisi var herseyi de dine baglamaktan vazgeçin artık yaa içiyorsa içsin sigarasını siz annesimisiniz esimisiniz sanki ergen çocuk 😀🤣 da şok oldun

Sakalı bırak şalvarı giyerse oldu bu iş diye düşündü herhalde. E bide takke var

Valla gözümün önüne o tip geldi direkt şu sakalla alakalı cümleyi okuyunca. Ama yine de ne alaka yani. E diğer dinlerde de sakal bırakıyor din adamları. Sanki sadece müslümanlara özgü sakal bırakmak. Ya da sakal bırakmayan insanlar dinden mi çıkıyor? Biraz fazla takılıyorum böyle şekle çok anlam yüklenmesine. Bu da o yüzden rahatsız etti beni.

Sigara ve din ne alaka ya . Bu nasıl abartılı bi anlatım şeklidir adamı sigaraya başlatirsiniz siz . Bu tavirlsrinizdan dolayi sakliyodur .Önce sakin olun kocanızı alın karşınıza karşılıklı yakın bi tane 😂

Selamunaleykum hanımlar ben yeni evliyim Allahın izniyle 5.aya Ondan kesinlikle beklemiyordum aklıma gelmeyen başıma geldi diyelim üstelik ben vajinismus ile savaş veriyorum şimdi bunu görmek beni tamamen strese soktu iş çantasını boşaltırken sigara gördüm zaten öncesinde de koku almıştım ben ne yapacağımı bilmiyorum cahil dönemim de bende kullandım ama müslüman olunca bırakmıştım sürekli çatıya çıkıp hava alırdı ben söylenmeye başlayınca beni mahrum etme ben gökyüzüne bakmayı oturmayı seviyorum evde sıkılıyorum demişti bunlar yalan yalan benden gizli iş. Ben nasıl yaklaşmalıyım gerçekten bilmiyorum ya sigara illetini biliyorum bende bırakmakla çok çaba sarf ettim. Bana samimi olsaydı deseydi ki yardımcı ol onunla gayret ederdim yalan iş yaptı gizli iş yaptı ona çok kırgınım hala belli de etmedim şuan benim bildiğimi bilmiyor çantasını toparladım dokunmadım gibi yaptım çaktırmadım da sonra çatıya çıkınca kendiyle götürdü hepsini bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.. Ondan hiç beklemezdim yaaaa :KK43: . :KK43: çok üzgünüm yaaa 😭 canım çok sıkılıyor.
Şu dönemde çoğu kişi içiyor zaten. Bende eşime bıraktıramadım ama napalım. Canınızı sıkacak bir sorun görmüyorum ben. Kendi vücudu kendi tercihi. Ben de sürekli uyarıyorum anlatıyorum ama içiyor. Ne diyebilirim. Canını sıktığına değmez. Sen uyarını yap , o kendi ne isterse onu yapar zaten sen istesen de istemesen de. Sıkma adamı

Sigaradan önce bence daha büyük bir sorun var
Adam demiş ki benden mahrum etme bunu gökyüzüne bakmayı seviyorum demiş

adamı çıkartmıyordunuz herhalde çatıya bu da mı islamla alakalı acaba?

Konu hadi gerçek diyeyim de ona göre yazayım
Size ne günahsa onun günahı sanki kendisi bilmiyor

sanki küçük çocuk boşanın yok günahsız tertemiz bir adamla evlenin

Sonradan Müslüman olunca nasıl oluyor 18 yasına girincemi oldu... Herkes doğduğu zaman Müslüman olur... Sigara konusuna gelincede bence hemenn ayrıl olmaz böyle yalan nedemek sigara bir insan sigara kullanabilirmi (senin konuyu okurken bende içiyordum) :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::eğlence::işsiz::eğlence:

Yani kusura bakmayn gulesim geldi adam sigara iciyor alti ustu kumar oynamiyor ya adami nasıl sıktıysan soylememis bnmde oldu boyle bi sornm esim varikoselden amilyat oldu doktor kesinlikle sigara icmiceksn dedi ilk bbgi kaybdnce basladi cok kzdm kavga ettm ama baktm boyle olunca gizli gizli ypti bana yalan soylrmesindense icmesini kabullendim ben hatta bende basladm o ay hamile kaldm

Ne saçma bir konu.
Gerçekse eşin dahi olsa ne haddinize demek istiyorum. Çatıya bile izinle çıkan bir kocanın bırakın sigarası olsun bari. Yoldan çıkmaz merak etmeyin en fazla çatıya çikar.

Eşiniz dahi olsa bile birinin Allah ile olan bağını sorgulamamalısınız. Eşinizin sağlığı için endişelenebilirsiniz haklısınız bunun için alttan alıp konuşmanızı tavsiye edebikirim. Erkekler çocuk gibidir ne kadar kötü çirkin derseniz inadına giderler tecrübeyle sabittir çünküü

Dün de vardı yine yeni üye yine birşeyleri İslamla bağdaştırmaya çalışan Allah adını kullanan.
Bunların provakatör olduklarını düşünüyorum cahilce şeyleri Islama bağlayıp insanların din hakkında kötü yorum yapmalarını sağlamak amaçları.
Ama bir gerçek var ki Allah akıl da vermis ara da sira da kullanin merak etmeyin sigaradan daha zararsızdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X