- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakalı bırak şalvarı giyerse oldu bu iş diye düşündü herhalde. E bide takke varTamamen haksız değilsiniz, neticede dinimize göre insanın kendisine zarar veren bir şeyi kullanması günah benim de bildiğim kadarıyla. Ama tepkiniz çok abartılı değil mi? Dine davet ediyor ama elinde sigara var derler falan diyorsunuz. Sanki adam bir yandan dine davet ederken bir yandan hırsızlık yapıyor, sarhoş oluyor vs.
Bir de sonradan müslüman olmuşsunuz, tamam. Da sakal ayrıntısı ne alaka? Sakal sadece müslümana özgü bir şey mi?
Çabalamaya gayret ediyorum ama ondan adım görmüyorumVajinismus sigaradan daha büyük problem yalnız önce ona odaklan
biz önce Müslüman değildik şimdi onun sakalı var vs
Doktora gittin miÇabalamaya gayret ediyorum ama ondan adım görmüyorum
Ne kadarrr saçma sigarayla muslumanligin ne ilgisi var herseyi de dine baglamaktan vazgeçin artık yaa içiyorsa içsin sigarasını siz annesimisiniz esimisiniz sanki ergen çocukSelamunaleykum hanımlar ben yeni evliyim Allahın izniyle 5.aya Ondan kesinlikle beklemiyordum aklıma gelmeyen başıma geldi diyelim üstelik ben vajinismus ile savaş veriyorum şimdi bunu görmek beni tamamen strese soktu iş çantasını boşaltırken sigara gördüm zaten öncesinde de koku almıştım ben ne yapacağımı bilmiyorum cahil dönemim de bende kullandım ama müslüman olunca bırakmıştım sürekli çatıya çıkıp hava alırdı ben söylenmeye başlayınca beni mahrum etme ben gökyüzüne bakmayı oturmayı seviyorum evde sıkılıyorum demişti bunlar yalan yalan benden gizli iş. Ben nasıl yaklaşmalıyım gerçekten bilmiyorum ya sigara illetini biliyorum bende bırakmakla çok çaba sarf ettim. Bana samimi olsaydı deseydi ki yardımcı ol onunla gayret ederdim yalan iş yaptı gizli iş yaptı ona çok kırgınım hala belli de etmedim şuan benim bildiğimi bilmiyor çantasını toparladım dokunmadım gibi yaptım çaktırmadım da sonra çatıya çıkınca kendiyle götürdü hepsini bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.. Ondan hiç beklemezdim yaaaa.
çok üzgünüm yaaa
canım çok sıkılıyor.
Sakalı bırak şalvarı giyerse oldu bu iş diye düşündü herhalde. E bide takke var
Şu dönemde çoğu kişi içiyor zaten. Bende eşime bıraktıramadım ama napalım. Canınızı sıkacak bir sorun görmüyorum ben. Kendi vücudu kendi tercihi. Ben de sürekli uyarıyorum anlatıyorum ama içiyor. Ne diyebilirim. Canını sıktığına değmez. Sen uyarını yap , o kendi ne isterse onu yapar zaten sen istesen de istemesen de. Sıkma adamıSelamunaleykum hanımlar ben yeni evliyim Allahın izniyle 5.aya Ondan kesinlikle beklemiyordum aklıma gelmeyen başıma geldi diyelim üstelik ben vajinismus ile savaş veriyorum şimdi bunu görmek beni tamamen strese soktu iş çantasını boşaltırken sigara gördüm zaten öncesinde de koku almıştım ben ne yapacağımı bilmiyorum cahil dönemim de bende kullandım ama müslüman olunca bırakmıştım sürekli çatıya çıkıp hava alırdı ben söylenmeye başlayınca beni mahrum etme ben gökyüzüne bakmayı oturmayı seviyorum evde sıkılıyorum demişti bunlar yalan yalan benden gizli iş. Ben nasıl yaklaşmalıyım gerçekten bilmiyorum ya sigara illetini biliyorum bende bırakmakla çok çaba sarf ettim. Bana samimi olsaydı deseydi ki yardımcı ol onunla gayret ederdim yalan iş yaptı gizli iş yaptı ona çok kırgınım hala belli de etmedim şuan benim bildiğimi bilmiyor çantasını toparladım dokunmadım gibi yaptım çaktırmadım da sonra çatıya çıkınca kendiyle götürdü hepsini bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.. Ondan hiç beklemezdim yaaaa.
çok üzgünüm yaaa
canım çok sıkılıyor.
Siz günahsız mısınız?Hayır elbette dinden çıkmıyor sadcee yaptığı günah oluyor bunu biliyorum ben çok kafaya takan eyvah eyvah nir insanım belki o yzden bu kadar dert edindim
Ne alaka ya.cahil dönemim de bende kullandım ama müslüman olunca bırakmıştım
Selamunaleykum hanımlar ben yeni evliyim Allahın izniyle 5.aya Ondan kesinlikle beklemiyordum aklıma gelmeyen başıma geldi diyelim üstelik ben vajinismus ile savaş veriyorum şimdi bunu görmek beni tamamen strese soktu iş çantasını boşaltırken sigara gördüm zaten öncesinde de koku almıştım ben ne yapacağımı bilmiyorum cahil dönemim de bende kullandım ama müslüman olunca bırakmıştım sürekli çatıya çıkıp hava alırdı ben söylenmeye başlayınca beni mahrum etme ben gökyüzüne bakmayı oturmayı seviyorum evde sıkılıyorum demişti bunlar yalan yalan benden gizli iş. Ben nasıl yaklaşmalıyım gerçekten bilmiyorum ya sigara illetini biliyorum bende bırakmakla çok çaba sarf ettim. Bana samimi olsaydı deseydi ki yardımcı ol onunla gayret ederdim yalan iş yaptı gizli iş yaptı ona çok kırgınım hala belli de etmedim şuan benim bildiğimi bilmiyor çantasını toparladım dokunmadım gibi yaptım çaktırmadım da sonra çatıya çıkınca kendiyle götürdü hepsini bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.. Ondan hiç beklemezdim yaaaa.
çok üzgünüm yaaa
canım çok sıkılıyor.