Eşim benden habersiz motor almış.

Daha önceki konularımın sıktıntısı bitti.
Bu başka bir konu...
kendinizi kandirmayin demek istemiyorum.. olayin icindeyken goremiyorsunuz. biz disindan gorenler olarak soyleyelim. daha onceki sorunlariniz bitmedi. bu da baska bir konu degil.

sizin sorununuz esinizin size saygi duymamasi, kendini cok ustun bir varlik olarak gormesi, sizinle evlenmis olmayi size ve ailenize yapilmis bir lutuf olarak gormesi, kararlarini alirken size hayatinda yer olmamasi..

konulariniz degisiyor ama gorunen sorun hep bu.

size geldigi zaman bu saygisizligi kabul edip cenenizi kapatmanizi bekliyor, kendisine geldigi zaman yolun acik olsun saygisizligini kaldirmayacagini soyluyor.. ne âlâ..

baska bir konunuzda yazmistim. sizin bu adamla sonunuz bosanma. gecinilecek bir tip degil. cocuk yapmayin diye..

ya omrunuzu yiyip bitirecek, bosanmamak ugruna tamamen pisip, susup oturacaksiniz.. her hareketini sineye cekeceksiniz. ya da bosanacaksiniz. normal degil bu adamin egosu kibiri..

Allah yardimciniz olsun.

Aslında bunlar önceki konuların birikmişliği bitti sanıyoruz ama bitmiyor. Malesef psikoloji çok acımasız öfkemizi kontrol etmezsek haksız duruma düşeriz. Böyle bi durumda yaptığının yanlış olduğunu evliliğinize zarar verdiğini söyleyip geri çekilseydiniz kendini sorgulardı. Bu arada “sen kimsin” diyen bi kocam olsaydı “ iyi öylemi artık karın olmadığım kesin der dışarı çıkardım.

Kocanızın yaptıklarına artık biz bile şaşırmıyoruz. Sizi kendisine eşit görmediği için her şeye hakkı olduğunu düşünüyor. Siz de bu konuda hiçbir şey yapmaya niyetli değilsiniz. Burada anlatarak rahatlıyorsunuz. Bu da geçer diyelim o zaman. Gerçekten rest çekip yol veremediğinize göre bari alttan alın da ağzınızın tadı kaçmasın.

Bunun bir örneği var benim yakınımda, kadın kredi çekip alıyor eşine motor vs çünkü eşi çalışmıyor yeter ki kocasının gönlü olsun !

sırf boşanmamak için yapıyorum diyor kocası sürekli boşarım ha almazsan diyor çünkü

konu sahibi rest çekmezse bir sonraki aşama bu olacak

bu adamlarin b.kunda boncuk mu var? bizimkiler sade koca mi? defolularini mi aldik? bunlarinki neden daha degerli? insanin kendi kendine ettigini baska kimse edemiyor.

Haklı bakış açısı. Adım atmayacağım hep ben attım. Adımını o seçsin artık, yoruldum...

Haklısınız arkadaşlarım. Zaman zaman çıkıştıklarım oldu, hala onlara çıkışırım üslupları düzgün değildi ama ne bileyim. Ben düzeltmekten yoruldum, benim düzeltmemin de ömrü uzun olmuyor. Benden bu kadar.

Benim de bu kez adımım bu olacak. Ben adım attıkça yerimizde saydık.

Bu sefer yumuşak cevap vermişsiniz yorumlara şaşırdım. :) Burada kadın kadınayız. Az çok birbirimizin hislerini anlarız tahmin de bulunuruz. Ön görüsüz değiliz. Eşiniz hep aynı konulardan eleştiri aldı keza siz de aynı şekilde. Demek ki bir yerlerde bir yanlış var değil mi ?

sen kimsin demesi yanlış bu yanlışı kabul etmesi lazım sende alınganlık yapıp hemen yolun açık olsun demişsin sanırım yani ne diyeceğimi de bilemedim :/

önceki konularınızı bilmiyorum ama yolun açık olsun diyerek direkt boşanma konusunu siz açmışsınız, eşiniz zaten baştan hatalı. haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz gibi, ayrılmak/boşanmak konusu geçince, ben haklı da olsam haksız da olsam bu lafa daha çok bozuluyorum bu kadar kolay mı diye.

E blöfü sen yapmışsın önce. Yolun açık olsun demişsin. Lafı ilk boşanmaya sen getirmişsin.

Eşinizde etle kemik yerine, salt ego ve kibir var.
Bunları kırmadığınız, burnunu sürtmediğiniz sürece bir arpa boyu yol alamazsınız.
Eşinizin vazgeçilmez olmadığını anlaması lazım ama siz bunu ona anlatabilir misiniz ? Sanmıyorum.

E blöfü sen yapmışsın önce. Yolun açık olsun demişsin. Lafı ilk boşanmaya sen getirmişsin.
Sen kimsin dedi? Bu sözü zaman zamam kullandığı olmuştu. Böyle diyene ne denir. Madem öyle gitsin kağıt getirsin, beraber adliyeye gitmemize gerek yok ki.

kaç lira bu motor, tık diye alınıyor

motor ehliyeti motor kullanma deneyimi var mı

arkadaş gazı ile mi almış
Ehliyeti var daha önce de motoru varmış. Bana arada alsak mı diyordu. Ben öyle asla hayır diyecek insan değilim. Ama birden bana aldım dedi. Sanki biz bu konuları konuşmuyormuşuz gibi. Ben ona alamazsın değil, hayırlı olsun da nasıl aldın nasıl ödeyeceksin diyecekmişim. Öyle demedim diye çocuk oldum yok sıradan kadın tepkisi vermişim filan. Onun yaptığı adamlık ya.

Yatağımı ayırdım, geldiğinde uyumuş oluyorum. Bana ciddiyetini göstermek için kendince ilk kez yüzüğü de çıkarmış. Biz ilk kez bahsetmedik boşanmaktan, tamamen akıllılık yapıyor. Yaptığı saçmalığı kapatmak için. Eşine karına sen kimsin dersen sana yolun açık olsun der. Bunu der , gidip ona boşanma dilekçesi koymadım ki önüne. Lafımı yediğim bir durum yok, gelip motoru da getirmedi eve. Sadece uzak durup yüzüğü çıkarmış aramadan sormadan yaşıyor.

Bana konuyu serviste açtı. Zaten yalnızken söylememesi tamamen planlı. Sen kimsin i de serviste söyledi. Gerizekalı bu durumlarda birkaç kez daha söylemişti. Onun bana söyledikleri hoş benim söylediğim bir cümleye takılıyor. Sanki daha önce boşanmaktan konuşmadık hiç. Tam rolcü. Konuyu ne yapıp edip getiriyor bir yere. Yolun açık olsun da hiçbir sıkıntı yok bence. Bana motor aldım sen kimsin diyen adama ne diyeceğim. Üstelik hemen demedim ben. Telefonlarımı meşgule attı vs ondan sonra sinirlenip söyledim. Serviste rezil etmişim onu sözde. Hem kimse duymadı hem de kendi konuyu açtı. Gerizekalı. Hep kendini düşünüyor. Yüzüksüz geziyor şimdi herhalde servistekilere şov yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…