Eşim benden kaçıyor..

Anne ve kayinvalide neden kaldi anlamadim. Valilikten alacaklari izin kagidi ile evlerine donebilirler.
Ben de dis gebelik gecirdim. 10 gun fakan surmedi benim kotu oldugum donem. Hatta yanimda kimse de kalmadi. 4 ay bucut toparlanana kadar cocuk dusunmeyin dedi doktor. Bir kac hafta simdi tam hatirlamiyorum beraber olmadik. Sonra 4 aylik sureyi doldurana kadar korunduk. Ben dis gebelite degil de ogluma hamile kaldigimda sizin yasadiginiz sorunu yasadim. Erkekler dogumdan sonra anne olarsk sanki kutsal bir varlik gibi mi artik bilmiyorum oyle gordukleti icin yanasmayaniliyorlarmid. Digumdan sonra bizde de oyle oldu ama sonra gecti. Akisina birakin. Ama once su anneleri evlerine gonderin.

eşim hamilelikten sonraki birlikteliklerimizde ne zaman ses çıkarsam, al işte ben sana dedim yapmayalım diye canın mı yandı, diyor. olmadı adamı ikna edemiyorum iyi olduğumuza :KK70:

sanırım erkekler de 'zarar verebilme' korkusu var. sizin konunuza bakınca böyle üzücü bi olaydan sonra bile devam edebiliyor. tavsiyem sevişmeseniz bile bu konuyu konuşun. onu özlediğinizi anlatın onu yüreklendirin.

kaybınız için ayrıca çok üzgünüm. umarım hayırlı bir zamanda yeniden yaşarsınız istediğiniz gebeliği ❤❤

güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim...aminn canım 🙏🏼 yani ben hiç ummazdım , beni bir kez daha şalırttı açıkçası :) evet bana çok iş düşüyor. Bir kaç güne herşey daha iyi olur diye umuyorum, ayrıyeten sana da keyifli, sağlıklı İlerleyen bir gebelik süreci ve Selametle kavuşmalar dilerim ❤️❤️❤️

Anne ve kayinvalide neden kaldi anlamadim. Valilikten alacaklari izin kagidi ile evlerine donebilirler.
Ben de dis gebelik gecirdim. 10 gun fakan surmedi benim kotu oldugum donem. Hatta yanimda kimse de kalmadi. 4 ay bucut toparlanana kadar cocuk dusunmeyin dedi doktor. Bir kac hafta simdi tam hatirlamiyorum beraber olmadik. Sonra 4 aylik sureyi doldurana kadar korunduk. Ben dis gebelite degil de ogluma hamile kaldigimda sizin yasadiginiz sorunu yasadim. Erkekler dogumdan sonra anne olarsk sanki kutsal bir varlik gibi mi artik bilmiyorum oyle gordukleti icin yanasmayaniliyorlarmid. Digumdan sonra bizde de oyle oldu ama sonra gecti. Akisina birakin. Ama once su anneleri evlerine gonderin.

canım Bursada oturuyorlar biz şuan Kars’tayız. Bütün uçaklar iptal. biri 65diğeri 68 yaşında annelerimizin. 28 saat otobüs ile korona varken gönderemeyiz. Hoş korona yokkende göndermeyiz. Zaten her halükarda sokağa çıkmaları ikisininde yasak.
En başından kaldılar çünkü işk plan gelip bizi görüp dönmeleriydi. Ancak geldiklerinde hamile olduğumu öğrendik. İlk usg kontrolümde yanımızda olsunlar istedik, İki taraf içinde ilkti bu tecrübe. İlk ısgde çıkmadı doktor bir hafta daha bekleyelim dedi. Onlarda biraz daha kaldılar böylece. 2. Usg de dış gebelik olduğu anlaşıldı zaten iç kanama başlamış şoka girmek üzereymişim, acil ameliyata alındım. Sonrada ameliyat oldum diye biraz daha kalıp yardımcı olalım dediler 4 gün geçmiştiki korona çıktı. Gerisi malum.

çok teşekkür ederim. Çok benlik bir bakış açısı olmuş. Bana anlatsalar bende böyle derdim.Bazen duygularımızın içinde kaybolup kendimiz için düşünemez hale geliyoruz işte.. tekrar çok teşekkürler,yapacağım🥰
Araya soğukluk girdi mi biriktikçe düzeltmesi zorlaşıyor. Çok ilerlemeden müdahale etmek lazım. Belli ki eşinizle birbirinizi çok seviyorsunuz umarım düzelir bu sıkıntınız ❤️

Back
X