Eşimle boşanma aşamasına geldik ikimizinde hataları var benimkiler daha büyük nedeni ağız kavgası . Eşim boşanmak istediğini söylüyor ne kadar düzeltiriz hallederiz bebeğimiz var desem de hiçbir şekilde yumuşamıyor net istemiyorum diyor ben 3 kere barışmak için konuştum uğraştım baktım olmuyor saldım ne arıyorum ne mesaj atıyorum artık o da aramıyor yazmıyor 1 aydır annemlerdeyim dava da açmıyor avukata vekalet verdim diyor 1 hafta geçti bunu demesinden sonra hala açılmadı ne yapmalıyım sizce onu mu beklemeliyim boşanmak istemediğim için o neden açmıyor davayı tavsiye verir misiniz
Sız boyle konusur eder didinir ugrasır beklerseniz ben olsam bende dalga gecerdım boyle eşinizin Yaptıgı gibi.Eşimle boşanma aşamasına geldik ikimizinde hataları var benimkiler daha büyük nedeni ağız kavgası . Eşim boşanmak istediğini söylüyor ne kadar düzeltiriz hallederiz bebeğimiz var desem de hiçbir şekilde yumuşamıyor net istemiyorum diyor ben 3 kere barışmak için konuştum uğraştım baktım olmuyor saldım ne arıyorum ne mesaj atıyorum artık o da aramıyor yazmıyor 1 aydır annemlerdeyim dava da açmıyor avukata vekalet verdim diyor 1 hafta geçti bunu demesinden sonra hala açılmadı ne yapmalıyım sizce onu mu beklemeliyim boşanmak istemediğim için o neden açmıyor davayı tavsiye verir misiniz
Evet bu saatten sonra da olmaz biliyorum dikiş tutmaz ne kadar kötü olunursa olunsun bence evlilik kutsal bi mertebe olduğu için iki tarafın da bi oturup konuşması düzeltmeye uğraşması lazımdı sonuçta yuva kolay kurulmuyor üstelik bi telefonla boşanmak istediğini söyleyen bi insan buİstemediğini söylemiş tekrar bir araya gelseniz bile yürümez. Siz açın o açmadıysa. Açtım diyip açmaması size umut vermesin.
Sebep neydi tam olarakEvet bu saatten sonra da olmaz biliyorum dikiş tutmaz ne kadar kötü olunursa olunsun bence evlilik kutsal bi mertebe olduğu için iki tarafın da bi oturup konuşması düzeltmeye uğraşması lazımdı sonuçta yuva kolay kurulmuyor üstelik bi telefonla boşanmak istediğini söyleyen bi insan bu
Yüzyüze gelmek istemeyecek kadar sorunlar yaşadıysam telefonda da söylenir. Hatta hiç haber bile vermeden boşanma celbi de gönderilirEvet bu saatten sonra da olmaz biliyorum dikiş tutmaz ne kadar kötü olunursa olunsun bence evlilik kutsal bi mertebe olduğu için iki tarafın da bi oturup konuşması düzeltmeye uğraşması lazımdı sonuçta yuva kolay kurulmuyor üstelik bi telefonla boşanmak istediğini söyleyen bi insan bu
Ağız dalaşı denince aklıma direkt şu tablo geliyor yavAğız dalaşı deyip geçmeyin, hakaret/küfür gibi şeyler ise eğer ben de buz gibi soğuyorum sevdiğim insanlardan.
Ablacım senin verdiğin değeri o vermiyor demek ki evlilik için. Yok kutsal falan diye kendini rezil rüsva etme daha fazla bence. Siz böyle yalvardikca erkeklerde kendini bir şey zannediyor yani.Evet bu saatten sonra da olmaz biliyorum dikiş tutmaz ne kadar kötü olunursa olunsun bence evlilik kutsal bi mertebe olduğu için iki tarafın da bi oturup konuşması düzeltmeye uğraşması lazımdı sonuçta yuva kolay kurulmuyor üstelik bi telefonla boşanmak istediğini söyleyen bi insan bu
Bir erkek başka bir kadının varlığı olmadığı sürece boşanmaz. Siz dünyanın en kötü insanı olun yinede konfor alanını (çamaşırı,bulaşığı, ütüsü,yemeği yapılan yeri) terketmez.
Ancak bunları yapacak başka bir kadın bulduysa, o zaman gider.
Bence salın ipini görün jet hızıyla nasıl tekrar bir kadınla birlikte görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?