- 30 Kasım 2019
- 12.506
- 40.145
- 598
evlendiğimiz ilk günden bambaşka birine dönüştü dünyam alt üst olmuştu suratını asmaya başladı ben de sürekli evlendiğine pişman mısın diyordum ama hayır diyordu başkalarının yanında gülüyordu benim yanımda gülmüyordu arada gülerdi beni kısıtlamaya çalışıyordu işe girmeme karışıyordu girme benim param ikimize de yeter diyordu arkadaşlarımdan soyutlamaya başlamıştı bana bi kredi kartı vermişti markette kalıp duruyordum sürekli ve markete çıkarken artık kartta para var mı diye sormak zorunda kalıyordum kaç kere konuşmama rağmen kendi karta para atıyordu mesela 500 tl attım gidebilirsin markete diyordu 500 tlden fazla alışveriş yapacağım belki daha sonra çocuk çok istediğini söyledi olmadıkça morali bozuluyordu
Yani. Çok kutsal bir yuva cidden. Bence aklınızı başınıza devşirin. 22 yaşında kucağınızda bir çocuk kendinizi rezil etmeyi ne kadar çok seviyorsunuz ya.yuvam dağılıyor diye üzülürken Instagram açmış kendine orda takılıyor 10 günde şeytana dönüşmüş ben sevmiyorum seni istemiyorum dedi