• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden kaçtı yardım edin

evlendiğimiz ilk günden bambaşka birine dönüştü dünyam alt üst olmuştu suratını asmaya başladı ben de sürekli evlendiğine pişman mısın diyordum ama hayır diyordu başkalarının yanında gülüyordu benim yanımda gülmüyordu arada gülerdi beni kısıtlamaya çalışıyordu işe girmeme karışıyordu girme benim param ikimize de yeter diyordu arkadaşlarımdan soyutlamaya başlamıştı bana bi kredi kartı vermişti markette kalıp duruyordum sürekli ve markete çıkarken artık kartta para var mı diye sormak zorunda kalıyordum kaç kere konuşmama rağmen kendi karta para atıyordu mesela 500 tl attım gidebilirsin markete diyordu 500 tlden fazla alışveriş yapacağım belki daha sonra çocuk çok istediğini söyledi olmadıkça morali bozuluyordu

yuvam dağılıyor diye üzülürken Instagram açmış kendine orda takılıyor 10 günde şeytana dönüşmüş ben sevmiyorum seni istemiyorum dedi
Yani. Çok kutsal bir yuva cidden. Bence aklınızı başınıza devşirin. 22 yaşında kucağınızda bir çocuk kendinizi rezil etmeyi ne kadar çok seviyorsunuz ya.

Aynisini yazacaktim, net baskasini bulmus. Konu sahibesi bbiraz takip etsin, foto ceksin mahkemede sunsun. Cani cekerse de basip rezile etsin.
Ama neler yaşadığından hiç bahsetmedi ki , hiç bir detay yok. Belki adam yıldı, umudunu kaybetti , çok mutsuz bilmiyoruz

Yani. Çok kutsal bir yuva cidden. Bence aklınızı başınıza devşirin. 22 yaşında kucağınızda bir çocuk kendinizi rezil etmeyi ne kadar çok seviyorsunuz ya.
Ben sadece şaşırdım bi telefonla bu haberi aldığımda yoksa bu saatten sonra bizim evliliğimizden zaten bişey olmaz bunu bende biliyorum devam etsem de güven olmayacak bu adam benden boşanmak istemişti diye hep aklımda yer edinecek kabullenmeye başladım başta çok tepki vermiştim çok üzülmüştüm ama kabullenme evresine geçtim acım daha da hafifledi

Aynisini yazacaktim, net baskasini bulmus. Konu sahibesi bbiraz takip etsin, foto ceksin mahkemede sunsun. Cani cekerse de basip rezile etsin.

Erkek düşünme yapısını çözen her kadının vereceği cevap bu . Hep diyorum tek tipler sadece isimleri değişiyor :işsiz:

Bir erkek başka bir kadının varlığı olmadığı sürece boşanmaz. Siz dünyanın en kötü insanı olun yinede konfor alanını (çamaşırı,bulaşığı, ütüsü,yemeği yapılan yeri) terketmez.

Ancak bunları yapacak başka bir kadın bulduysa, o zaman gider.

Bence salın ipini görün jet hızıyla nasıl tekrar bir kadınla birlikte görün.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Benim bir arkadaşım vardı(erkek) 3. Ayda kadını boşadı çok da masraf etmişlerdi. Kadın sürekli aşağılama davranışında bulunuyormuş. Herkes söylenen lafları kulak ardı edemiyor maalesef.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Benim bir arkadaşım vardı(erkek) 3. Ayda kadını boşadı çok da masraf etmişlerdi. Kadın sürekli aşağılama davranışında bulunuyormuş. Herkes söylenen lafları kulak ardı edemiyor maalesef.

%0,01'in içine giren erkeklere saygım sonsuz 👍
Ondan hiç görmedim nesilleri tükendi sanmak üzereydim sen geldin . Genelde de zaten kadına değer vermedikleri için söyleneni duymuyorlar. Haklıda olsa,haksız da olsa. Hepsinin tek derdi düzenli yemek, düzenli seks hayatı. Birde arkadaşlarıyla takılabiliyorsa bal kaymak. Ne gerek var kurulu düzeni değiştirmeye, kadın konuşsun dursun 🤦

Sen kendine yardım et bence ya. 50 bin kere bebeğine odaklan yazdık ısrarla her konuna, lütfen bebeğine odaklan bırak kocanın peşini. Kalbin kırılır diye açık açık yazmak istemiyordum ama yaptığın şey GURURSUZLUK. Seni istemeyen insana 3 kere barışalım demişsin, zaten saygısı yoktur ama artık kırıntısı bile kalmamıştır sana karşı

Bir erkek başka bir kadının varlığı olmadığı sürece boşanmaz. Siz dünyanın en kötü insanı olun yinede konfor alanını (çamaşırı,bulaşığı, ütüsü,yemeği yapılan yeri) terketmez.

Ancak bunları yapacak başka bir kadın bulduysa, o zaman gider.

Bence salın ipini görün jet hızıyla nasıl tekrar bir kadınla birlikte görün.
Yoo gayette boşanıyor. Maraba mı tüm erkekler karın tokluğuna yaşasın. Huzur bulamadığı, kavganın, hakaretin eksik olmadığı evliliğin içinde kimse kalmak istemez.

Sırf ütüsü yemeği yapılıyor diye bu işkenceyi çekecek vizyonsuz erkek değilse eğer.

Belkide davayı açan taraf para ödediği için sizin açmanızı bekliyordur , açmaması bi umut olmasın yani :/

Evet bu saatten sonra da olmaz biliyorum dikiş tutmaz ne kadar kötü olunursa olunsun bence evlilik kutsal bi mertebe olduğu için iki tarafın da bi oturup konuşması düzeltmeye uğraşması lazımdı sonuçta yuva kolay kurulmuyor üstelik bi telefonla boşanmak istediğini söyleyen bi insan bu

Ağız kavgasi derken?
Neyi alip veremediniz?
Konuşulacak konu olsaydı zaten bu noktada olmazdiniz demi?

Sizinkisi barismak degil uzatilmali oynamak lur sadece. Evlilik terapi almasaniz kisa sürede ayni yere geri dönersiniz. Esiniz belki bu durumlardan bikmistir. Üsteledikce daha da uzaklasir. Kavga sebepleriniz neydi?

Eşimle boşanma aşamasına geldik ikimizinde hataları var benimkiler daha büyük nedeni ağız kavgası . Eşim boşanmak istediğini söylüyor ne kadar düzeltiriz hallederiz bebeğimiz var desem de hiçbir şekilde yumuşamıyor net istemiyorum diyor ben 3 kere barışmak için konuştum uğraştım baktım olmuyor saldım ne arıyorum ne mesaj atıyorum artık o da aramıyor yazmıyor 1 aydır annemlerdeyim dava da açmıyor avukata vekalet verdim diyor 1 hafta geçti bunu demesinden sonra hala açılmadı ne yapmalıyım sizce onu mu beklemeliyim boşanmak istemediğim için o neden açmıyor davayı tavsiye verir misiniz
Sizi istemiyor madem aksiyon almasını beklemeden siz gidin verin dilekçeyi madem aramıyorum saldım diyorsunuz.

Back
X