Valla unutulmadığımdan değil , bedavaya getirmiş . Herseyi geçtim de o kadın , o gelinliği nasıl giydi ben en çok ona hayret ettim. Ben ikinci kez evlenecek olsamİyi perukta takmamış kadına. Unutulamayan kandınmışsınız vesselam
Valla ben bosanmadim ama gordugum ve burdan okudugum kadariyla erkeklerin kabahati 100%99 oluyor benimde eski patron ogretmen bir bayanla evliymis 2 cocukla ayrilmislar birgun oturuyoruz yeni esiyle patronun eski esi icin dediki cocuklarida mahkeme bize verdi aaaa niye dedim cunku anneleri ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde yatiyor 5 yildir iste oyle bir manyakmis dedi sonraki zamanlarda taniya taniya anladimkiii kadincagizi o hale getiren patronmus bunu yuzunede dedim adam sokkkkladiii yeni karisi nasil egosunu yukseltmisse kendini bi b.......k zannetmis evet kadinlar kolay kolay yuvasini yikmaz konu sahibi empati yaptimda aynisini bana yapsa esim bozdururum o yuzukleri citir citirda yerim giderim kozmetik urun alirim o parayla bozdur gitsin boylelikle rahatlarsinBen de bosandim ama bosanmis erkeklere bi onyargim var ya.. Genelde normal bi kadin bosanmayi kolay kolay istemeyecegi icin..
Babam da eski nişanlısıyla aldıgı mobilyaları, annemle evlendiginde 20 sene kullanmıslar.
Sonuçta ziyan mı olacaktı onca eşya
Arkadaşımın arkadaşı 2 evliliğini yaptı adam şimdi evlendiği kadının evinde yaşıyorlar adam daha önceki eski yatakodasında yatıyor erkek kısmı bu konuda çok rahat yeter ki paraları cebinde dursun , çok genişler
Yeni kadina oyle bi anlatiyolar ki,o da hemen eski eş'i sucluyor,sonra goruyor o herifin mukemmel olmayip o kadini o hale getirdigini.. Eski esimi gorenler mesela, derler ki boyle adam birakilir mi? Dışı seni içi beni yakar hesabi iste..Valla ben bosanmadim ama gordugum ve burdan okudugum kadariyla erkeklerin kabahati 100%99 oluyor benimde eski patron ogretmen bir bayanla evliymis 2 cocukla ayrilmislar birgun oturuyoruz yeni esiyle patronun eski esi icin dediki cocuklarida mahkeme bize verdi aaaa niye dedim cunku anneleri ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde yatiyor 5 yildir iste oyle bir manyakmis dedi sonraki zamanlarda taniya taniya anladimkiii kadincagizi o hale getiren patronmus bunu yuzunede dedim adam sokkkkladiii yeni karisi nasil egosunu yukseltmisse kendini bi b.......k zannetmis evet kadinlar kolay kolay yuvasini yikmaz konu sahibi empati yaptimda aynisini bana yapsa esim bozdururum o yuzukleri citir citirda yerim giderim kozmetik urun alirim o parayla bozdur gitsin boylelikle rahatlarsin
Valla ben bosanmadim ama gordugum ve burdan okudugum kadariyla erkeklerin kabahati 100%99 oluyor benimde eski patron ogretmen bir bayanla evliymis 2 cocukla ayrilmislar birgun oturuyoruz yeni esiyle patronun eski esi icin dediki cocuklarida mahkeme bize verdi aaaa niye dedim cunku anneleri ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde yatiyor 5 yildir iste oyle bir manyakmis dedi sonraki zamanlarda taniya taniya anladimkiii kadincagizi o hale getiren patronmus bunu yuzunede dedim adam sokkkkladiii yeni karisi nasil egosunu yukseltmisse kendini bi b.......k zannetmis evet kadinlar kolay kolay yuvasini yikmaz konu sahibi empati yaptimda aynisini bana yapsa esim bozdururum o yuzukleri citir citirda yerim giderim kozmetik urun alirim o parayla bozdur gitsin boylelikle rahatlarsin
Oda bişeymi . Benim eski eşim yeni karısına benim gelinliğimi giydirmiş . Kendiside benim aldığım damatlığı giymiş . Ben fotoğrafta gördüm . Boynundaki takıda benim düğünde taktığım kolye idi . Onların hepsini bıraktım . Iyiki de bırakmışım ne kadar gurursuz bi adamdan kurtulduğumu Görmüş olmuş, size gelince sonuçta bilmiyormuşsunuz. Bahsettikleriniz hoş hareketler değil ve umarım ilerde daha büyük Şeyler yaşamazsını
Bilmiyordur kadınValla unutulmadığımdan değil , bedavaya getirmiş . Herseyi geçtim de o kadın , o gelinliği nasıl giydi ben en çok ona hayret ettim. Ben ikinci kez evlenecek olsam
ilk gelinliğimi giymeyi düşünmezken , üzerinde Gözyaşı olan bir gelinlik giymek. Belkide herkes layığını bulmuştur. Bilemiyorum artık . Herseyi gören Allah. Hayat bu insana aklına gelmeyecek Şeyler yaşatıyor.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?