Erkekler genelde doğumdan sonra loğusalığı eşlerine bırakmaz kendileri yaşarlar. Geçici durumdur bunlar. Sen üstüne gitmeden, aranızda ki soğukluğu kaldır. Burda iş sana düşüyor. Eğerki yuvanı kurtarmak istiyorsan. İstemiyorsan eğer yuvanı kurtarmayı yapma bir şey onu bekle.
Aah ah su kadin dogum yapti mi ondan beter logusalik sendromuna yakalanan esler, kayinvalideler...hayati ne kadar da zorlastiriyorlar. İnsan cocuk sahibi olmaya korkuyor. Allah yardimciniz olsun
Hepinizden Allah razı olsun güzel haberlerim var. Eşimle aramız az da olsa düzeldi . Söylediğiniz şeyleri yapmaya çalıştım elimden geldiğince yarım yamalak ya olsa birşeyler yapmaya calistigimin farkına vardı çok şükür . konuştuk biraz dinlemek istemediği zamnalarda kısa kısa mesajlar attım gün içerisinde . arada babalık sana çok yakıştı çok iyi bir baba oldun doye pohpohladim . doğum yaptığım günden beri bizi çok iyi idare ettin gibi yalanlarda söyledim ise yaradı çok şükür . her gün kavga etmekten bıkmıştım. Bende de biraz varmış ama bu kadarı beni şimdiden yordu diyebilirim . kendisi caba gostermezse ben de biyerden patlak vermekten korkuyorum. Bakalım dua edin benim için bu güzel gecede . Rabbim de sizin ne isteğiniz varsa hayırlısıyla kabul etsin inşaallah