Eşim benden soğuduğunu söyledi ;'(

yani ben bilerek yaptığını düşündüm. kırmak için. soğudugunu düşünmüyorum. neden kaale alsin tekrar gönlünü almaya gelsin. sarılsın falan.
sıkma canını bence geçici. bu dönemde cok fazla sorumluluk alma. Birçok seyi onlarin görev edinmesi gerekiyo yoksa işte sogudum, sıkıldım cart curt. hemen çeneleri açılıyor.

Evet evet aynı şeyleri yaşadım bebeğim doğduğunda esim inanılmaz değişti üstelik 6 yıl uğraştan sonra olan bebisimiz.beni yaptım o bir dedi ben beş o bir kustu ben on gün kustim.kızım var dedim yolun açık olsun güle gule dedim ne yüz verdim ne kendimi kötü hissettim zaten kızım 7 aylik dogdu o zor günler bitti kizimiz bir yaşında çok sukur.yani rest cektim benden bu kadar dedim.şu eslerinizi doğumdan sonra bırakın kendi haline.çocuğu kolay birşey mi zannediyorlar kendileri dogursum o zaman ya.sogursa sogusun napcan.ilgisiz ol alaka gösterme giyim kusan suratına bakma.peşinde gezme umursama ilgisiz kal bak nasıl ayaklarına kapanıyor benimki şimdi canım aşkım böyle yani.alttan aldıkça biyerleri kalkiyor...ukela olucaksin sınırlarını ciz ağlama acimasim sana
Aynısını yap en iyisi sezsiz kal hiiiccckonusma çok etkili oluyor bir kadının en asil hali sezsizligidir.cildirt kocani umuramazliginla bak nasıl kıymetli oluyosun al bebegini gezmeye git bol bol bu harika bahar havalarında...

Zeymer57
saglikli yorum yapabilmek adina ilk konunuzdan itibaren okudum.
asiri muhafazakar bir adamla gerceklestirdiginiz bu evlilikte, normal bir hayat stiline sahip esin yapmasi gerekenleri bekliyorsunuz. bence en basindan beri yerine oturmayan her seyin kaynagi bu.
esinizin zihniyetinde sizin cinsel arzunuzun olmasi imkansiz. cunku yetistigi kulturde kadin cinselligi diye bir sey yok. ilk konularinizin birinde internetten ne mekruh ne caiz diye baktigini yazmistiniz. muhtemelen bu adam evlenene dek ne bir beraberlik yasadi ne de kendi kendine cinselligi kesfetti. simdi boyle bir adamdan saglikli bir cinsel hayat cikar mi?
lutfen yanlis anlamayin... muhakkak bu kisim asildi ki bir cocugunuz oldu. ancak yine de deginmek istedim bu konuya da, cocuk sonrasi iliski zedelendi diye yineleyince siz.
cinsellik esiniz icin kadin ve erkegin butunlesmesi amacli bir eylem degil; cinsellik sadece cocuk yapmaya yaramis-yarayan bir eylem. ne vakit cocuk dusunursunuz yeniden, o vakit olusur yeniden bu baglamda iliskiniz.

diger yandan ailesi ile konuda da ayni temel var. esinize gore "es" degiil "gelin" alinir. bu durumda artik sizin ananiz-baciniz-babaniz her seyiniz onun ailesi olur. cunku ona dikte edilenler, yetistirilme uslubu bunu algilar sadece. o sebeple kisisel degil kendi ailesi ile sizin aileniz arasinda esit olmamasi.

Sana söyleyim arkadaşım sakın ayrılmayı falan geçirme aklından bizde aynı öyleydik eşimle bebek olmadan önnce bebek gibi bakiyodum ben ona bir dedigini iki etmezdim ama bebek olunca ikinci plana atildi bebegin bakimindan falan zaman ayiramadim pek bizimkide kiskandi galiba oyuzden öyle yapti ayni senin esin gibi ama ben hep alttan almaya calistim sabretmeye calistim tamam büyüy kavga ettiğimiz zamanlarda oldu ama şuanda ne için kavga ettiğimizi bile hatırlamıyorum bak şuanda kaynnamin götünün diminden ayrilipta yuvamizi bile kuramiyoruz burda kalmamizi istiyo ama ben alip başımı gidemiyorum evlenirken söz vermiyomuyuz hastalikta sağlıkta iyi günde kötü günde diye hepsi geçici bir dönem neolur sabret tatlım sonradan pişman olacağın şeyler yapma eşin seni seviyor bence

Çok güzel anlatmışsınız

Anneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.
benim eşimde bu kafada olsa kesin boşanmıştık öyle oluyor ki haftada iki gün gidiyorum

benim eşimde bu kafada olsa kesin boşanmıştık öyle oluyor ki haftada iki gün gidiyorum

Biz Türk kadınları evlenmeye çok meraklıyız. Karşımıza çıkan ilk erkek, düzgün, işinde gücünde, az da sevgi gösterisi yapıyorsa, o TAMAMDIR.

Bu nedenle, tanımadan, etmeden huyunu suyunu öğrenmeden evlenen milyon tane kadın var. Eğitim seviyesi, kültürü, yetiştirilme tarzı, vs... hepsi bunlara neden...

Sonra da böyle konular açıldığında çok üzülüyorum, zaten duygusala bağladım bir süredir. Şaşırıyorum...

Biz de böyle şeyler sorun değildir. Aksine anne bu... CAN, KAN, HERŞEY O... Annelerimizi özlediğimiz için gidilir ve özlem giderilir.

Biz de oğlumun kolik zamanlarında deli gibi kavga ettik bağırdık çağırdık hatta ilerisi bile oldu her seferinde seni sevmiyorum artık diyodu içimi acıtmak için bi saat sonra ya da bi gün sonra özür diliyodu sinirle söyledim diyodu o zaman çok canım yanıyodu ve bunu bile bile yapıyodu her seferinde konuşuyodum artık bi noktadan sonra ben de çileden çıktım ben de bissürü şey söylüyodum kavgalarda onun can acıtmak için söylediklerini ben gerçek anlamda söylüyodum şimdi de aynı ama ben sallamıyorum artık valla işine geliyosa, sevmiyosa kapı orda çekip gidebilir ben evimi bırakıp gitmem bi yere, onun gitmesi de zerre koymaz bana artık...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. semurcan size ayrıca tesekkur ederim. Harfi harfine öyle... SŞimdi evde yalnızım anneme göturmedi beni sabaha kadar yalnız kalicam ve geldiğinde akşama kadar uyucak ve biraz oturduktan sonra tekrar işe gidecek yani evde kalmanın pek bi anlamı yok ama inat etti. Hafta içi bi gün goturursun tamam dedim 5 lira yakıyor dimi araba dedi . tamam metroyla falan giderim dedim yok öyle bi dünya dedi. Sonra kim doldurduysa hakkımı helal etmiyorum dedim eğer kimse doldurmadiysa bunlar senin fikrin se annemi kardeşlerimiz babamı gormeme bu şekilde engel oluyosan sana helal etmiyorum bundan sonra sulalen giremez bu eve bende artık gitmiycem dedim . tek bi cevap bile vermedi . gitti.

Yani demek o ki boşu boşuna konuştum . formidea canimcim biz nisanliyken bana vaadlerini bilsen söyledikleri attığı mesajlar goturdugu yerler yaptığı espriler o adam bu adam değil kesinlikle. Anlayacağın karpuz kelek çıkt .

nezaketin icin ben tesekkur ederim Zeymer57 onemli olan huzurlu ve mutlu olmaniz. genel bakis acisiyla anlasilir ancak sahsinizin kosullarina gore bakinca da fazlasiyla hatali bir uslup ile karsilamissiniz esinizi.
ne demem gerek bilemedim.
hirsinizi torpuleyip karsi karsiya gelmeniz gerek.

QUOTE=zey_tin, post: 46120321, member: 565413"]Ailene neden gitmeni istemiyor aynı şehirde misiniz uzakta mı? uzak bir yere 3 haftada bir gidiyorsan normal evinizde düzen bozulabilir ama aynı şehirse tuhaf tabi..
İstanbuldayiz ama birimiz Anadolubirimiz aAvrupa yakasında gittiğimde 3 günkkalıyorum. cçok mu kii[/QUOTE]

3 haftaya 3gün kalmak Çok bence!

Gitsen bile 3 gün kalmak çok ben eşimi bir gece bile yanlız bırakmak istemiyorum
Ne kadar ayrı kalırsanız o kadar sogur sizden
Eşin haklı 5.6 haftada bir git

Keşke gerçek yüzünü görebilseydin vakti Zamanında. Keşke....
Demek bunları da yaşayacağın varmış, maddi gücün var mı? Mesleğin var mı?
Artık bu Adam değişmez de, sen ilerisi için neler yapabilirsin onu düşünelim.

Muhasebeciyim ama özel sektörde çalışmama bile izin vermedi beni eve tikti bıraktı. Bende bu yıl KPSS ye hazırlanmaya başladım sınavlara girecem. Ehliyet falan ne varsa hepsini halledicem inşaallah.
semurcan canim dun tece ise gitti bugun saat 2 ydi geldiginde saat 3 bucuk gibi uyudu saat 9 a kadar kalkti yemek yedi simdi yine yaticak 12 ye kadar sonra yine ise gidicek evde kalmamin bi anlami yok ki
S sevdasinemalarda hiç gorusmuyiruz diyebilirim. Az ve öz konuşuyorum tepki veriyorumama nereye kadar ddayanabilir Demircan bilmiyorum. Torpulemeye çalışıyorum ama bu adam böylesine halediyor mu bilemedim hiç bisey olmamış gibi davranıyor. Bugün gel yyanağından op öyle uyuyayim diyor opmedim içimden gelmedi onunla konuşmak ta istemiyorum. Ama o da çok ustum dusmiyor yani pek te umrunda değil

İlgisiz erkek çok zor ):
Bu akşam eşim 1.5 saat konuştu yemekte; )
Sıkılıyorum bazen gerisini sen düşün :)))

Ama böylelerini görünce şükür diyorum

3 haftada bir gidip 3 gün kalmak bence de çok. Erkekleri fazla yalnız bırakmaya gelmez. Eşin o konuda haklı. Kalmaya gideceksen 6 hafta aralık bile az bence. Bebekten öncesini bilmiyorum ama bebekten dolayı olabilir ilgisizliği.

Sana gelip sarıldığında acıdığın için diye ön yargıda bulunmak yerine sen de ona sarıl tatlıya bağlayın.Her kavgada ağlama.Herşeyi sorun yapma.

Onceside boyleydi en guzel ilgili zamanlari hamilelik donemimdi. 3 hafta icinde bi cay icmeye goturmuyir ama yemege gidelim diyorum annemlere yok diyor siz annenize haftanin bi gunu gitmiyor musunuz merak ediyorum nesi cok onun disinda zaten hic gormuyorum ki onlari . onlardan baska kimim var ki elbette annemi babami kardeslerimi istedigim zaman gormek benim hakkim . hergun ailesiyle goruseyim isteyen bi adam ben niye ailemi haftada bir bile goremiyorum ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…