eşim benden soğudumu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bencede damadi kiskanmis olabilir aileniz o damada cok ilgi vermis olabilir hani yeni bebek dogar abisi kiskanir öyle birsey o daha fazla ailene ilgi vererek gözlerine fazlasiyla girmeye calisiyor olabilir (:
Demekki dügün günü fazla bir abarti kipirti yapmissiniz belkide o gün kötü birsey yasadigi icin sizden teselli beklerken telas vede sikinti görünce size anlatmak istememis anlatma istegi bulmamis, sanki bir nevi ben galiba ailesi kadar önemli degilmiyim durumu..

damat kardeşi zaten... gelin almışlar...
cnm bence geçici bi durum.. hemen öyle aklına başka biriri mi var diye getirme lütfen, böyle düşündüğünü de sakın ona yansıtma...
sana naz yapıoda olabilir... akşam giyin süslen, sabaha buzlar erimiş olur merak etme

Bir laf söyledi , saydı da saydı demişsiniz.
Neler saydı, döktü?
Mesele bunların arasında bence.
Size o anda söylediklerini hatırlıyorsanız bir gözden geçirin derim.

bir küçük tartışmayla kimse kimseden soğumaz canım belki canını sıkan başka olaylar var yada biraz naz yapıyor sana
en iyisi üstüne düşme güleryüzlü tatlı dilli ol ne oldu diye sorma akışına bırak
herşey yoluna girecektir:31:

Tartışmışsınız gönlünü almışsınız.
Sonraki zamanlarda da yüzünün düşüklüğünü kendinize bağlayıp ona sorup durmuşsunuz, ister istemez eşinizde bu durumu uzatma yolunu seçiyor.
Aldırmaz görünseniz bundan sonra kendiliğinden düzelecektir.
Malesefki erkeklerde bu durum hep böyle.

iyi akşamlar arkadaşlar hepinize desteğiniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım eşimin üzerine hiç düşmedim hatta hiç oralı olmadım onu kendine bıraktım zor olsada başardım yemeğini çayını yaptım ama aramızda hep bi mesafe yarattım pişman olup kendisi yaklaştı bana bi üzerime düşmeler sormayın ya şimdi öyle ilgileniyoki benle allah kimsenin yuvasına huzursuzluk sokmasın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X