Eşim Beni Affetmiyor:(

iyi de dürüst olmakla ortam kızı olmanın ne alakası var, arada baya olaylar yaşanıyor, sırlar var. Her zora girdiğinizde birşeyler saklamışsınız. Adamın yediremeyeceğini bile bile eski sevgilinizin olduğu grupla tatile gitmişsiniz. Bunun acemilikle, ortam kızı olmakla ne alakası var. Bunlar hata değil, hata farkında olmadan, bilmeyerek yapılan yanlıştır. Siz yanlış yaptığınızı bilerek yapmışsınız, çünkü saklama gereği hissetmişseniz siz de farkındasınızdır bir şeylerin ters olduğunun. Ama pişman olmuşsunuz, geçmişi düzeltemeyeceğinize göre gelecekte bunları yapmamaya gayret edin.
O dönem , beni istiyorsa, bu şekilde kabul etmeli diye düşünüyordum. Sakladıklarimi Saklama sebebim hata olarak görmem değil sadece huzurunu kaçırmamak adanın, şimdi o üzülecek, istemeyecek... Hep de boyle dedim. Ama evlilik çok farklı . O moda girince.

O dönem , beni istiyorsa, bu şekilde kabul etmeli diye düşünüyordum. Sakladıklarimi Saklama sebebim hata olarak görmem değil sadece huzurunu kaçırmamak adanın, şimdi o üzülecek, istemeyecek... Hep de boyle dedim. Ama evlilik çok farklı . O moda girince.

Bu şekilde kabul etsin iyi de, yaptıklarınızdan haberi olmuyorsa neyi kabul ettiğini nereden bilecek? Madem hata değil neden huzuru kaçıp üzülüyor? Huzuru kaçıp, üzülecekse ve bu sizin engel olabileceğiniz bir olaysa kusura bakmayın dürüst değilsiniz. Yani mesela Allah korusun adamın birisi sizi sokakta taciz eder, bu olay onu üzüp, sinirlendirebilir ama elinizde değildir. Saklarsanız da sizin tercihinizdir. Ama sizin tercih etme hakkına sahip olduğunuz olaylarda üzülüp, huzuru kaçacaksa siz de bunu bile bile yapıp sonra da saklıyorsanız bu dürüstlük değil. Sevgi ve değer vermek de değil.

Üzgünüm ama bence eşinizi hiç haketmiyorsunuz. Buradaki ikiyüzlülüğe de inanamadım, bir erkek bunları yapsa herkes kaç derdi. En mutlu olduğum anlar kucağımda ağladığı anlardı demeniz?? Dehşete kapildim, bi insanın acisindan mi mutlu oluyordunuz? Bir de şimdi siz kiskaniyorsunuz, ama biliyorsunuz ki ağzınızı açmaya hakkınız yok. Eşiniz bir yerde patlayacaktir. Umarim gercekten pismansinizdir ve kendinizi duzeltip evliliginizi kurtarabilirsiniz.

Bence tam birbirinize göresiniz biri evlenince kocam da kocam diyen eskinin aksine birden kediye dönen kadın. Biri de evlenince aslan kesilen kadini ayrilmakla tehtit eden erkek. Klasik evlilik rolleri.

Aklını başına al benden sana tavsiye bu adama böyle alttan aldıkça stres topu olursun ezildikçe ezilirsin.Git üstüne, evlenmeseydin şimdi mi aklına geldi, düğün olmadan bitsin bu iş de resti çek.Bak o zaman noluyo.Aklı sıra intikam alıp seni istediği kıvama getiriyo.
Oh vallahi derman gibi bir cevap.
Aynen katılıyorum.
Sanki silah zoruyla mi oturdu nikah masasına.
Pişman olmussun alttan almissin hatanı kabul etmissin Özür dilemissin daha ne istiyor. Ömür boyu ezik gibi hissetmeni istiyor galiba.

Sevme konusu; ilk gordugunde etkilendim ondan, hoşlandım, uzun süre her gordugumde heycanlandim. O beni daha çok seviyordu, çok koştu peşimden, elde edince de üzerime çok düştü. Şimdi ilişkimiz çok farklı tabiki. Ben onsuz nefes alamazken, o eskisi kadar sevmiyor, gene duvarı yumruklayıp bileğini sakatlayacayacak kadar sevmeyecek bir daha asla beni.
Bu yorumunuza gerçekten şaşırdım. Adamın ağlaması duvar yumruklaması sizin neden hoşunuza gidiyor bilmiyorum ama duvarı yumruklayıp bilek sakatlamak sevginin değil öfke kontrol bozukluğunun belirtisidir. Artık bunları yapmıyor diye üzülmeyin derim. O davranışın kaynağı inanın ki sevgi değil öfke kontrolsüzlüğü. Hele ki evlilikte kadın bunları yaşadığında sevildiğini hissetmiyor, aksine... Daha geçen gün burada bir konu vardı ve inanın hiç hoş değildi, konu sahibi çok zor durumdaydı. Umarım da evliliğinizde hiç yaşamazsınız bu duvar yumruklamaları falan.
Eşinizin bu konularda normalleşmesine sevinin ve siz de biraz kıskançlıklarınıza eğilin derim. Gerekirse bir terapiste gidin... Uçlarda yaşamadan da huzurlu ve tatmin edici bir sevgi deneyimlenebilir.

Son düzenleme:
Back
X