Eşim beni aldatıyor mu sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bahtsizanonim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
79
53
3
Şehir dışında olduğum bir hafta eşim işte değil evde iken bir şehir ismiyle kaydettiği biriyle 45 dakika görüntülü konuşmuş o saat dilimi içerisinde ben dışardaydım daha sonra dışardan geldiğimde bir kaç saat sonra uyumuşum deyip kalktı ve duşa girdi (normalde abdest almayacak veya traş olmadıysa duşa girmek adeti değildir durduk yere) numarayı aldım 118 80’den öğrenemedim gizlenmiş olabilir dediler yarın kendim arayıp dinleyeceğim kız mı erkek mi nedir diye ama sanırım aldatılıyorum

Şimdi benim kafam hep hinliğe basıyor gibi olacak ama ben delil toplayacaksam önce foto bulmaya çalışırım.Sosyal medyasına bakardım.Sonra başkasının telefonundan kargo,çiçekçi gibi arayıp isim soyisim öğrenirdim.Detektif gibi.Takip ederdim.Kart ekstrelerine bakardım.Telefonunu karıştırdım.Hattının dökümünü isterdim.Dosya oluşturur,data biriktirirdim.Sonra da önüne atıp,hakkımı alır,boşardım.

Şimdi benim kafam hep hinliğe basıyor gibi olacak ama ben delil toplayacaksam önce foto bulmaya çalışırım.Sosyal medyasına bakardım.Sonra başkasının telefonundan kargo,çiçekçi gibi arayıp isim soyisim öğrenirdim.Detektif gibi.Takip ederdim.Kart ekstrelerine bakardım.Telefonunu karıştırdım.Hattının dökümünü isterdim.Dosya oluşturur,data biriktirirdim.Sonra da önüne atıp,hakkımı alır,boşardım.
Öyle yaptım zaten para göndermiştir diye banka hesaplarına baktım maillerine baktım tam o aralıklar temiz temizlemiş olma ihtimali yüksek gayet güzel düşünüyorsunuz bizlere bu yapılanların yanında bu ne ki 🙃

Onun telefonundan arayıp detaylı arama ekstresi isteyin.Whatsapp silip geri yükleyince silinen mesajlar geri geliyor.Yarın daha çok yorum gelir.Hemen belli etmeyin bence.Önerilere göre hareket edersiniz.Delil toplayana kadar sakin kalın.

Öyle yaptım zaten para göndermiştir diye banka hesaplarına baktım maillerine baktım tam o aralıklar temiz temizlemiş olma ihtimali yüksek gayet güzel düşünüyorsunuz bizlere bu yapılanların yanında bu ne ki 🙃
Siz üzülmeyin burada kadınlar bir beyin fırtınası yaparlar.Size yardımcı olurlar.Geçmiş olsun.

Onun telefonundan arayıp detaylı arama ekstresi isteyin.Whatsapp silip geri yükleyince silinen mesajlar geri geliyor.Yarın daha çok yorum gelir.Hemen belli etmeyin bence.Önerilere göre hareket edersiniz.Delil toplayana kadar sakin kalın.
Öyle yapmaya çalışacağım çünkü öbür türlü ya ben suçlu olacağım bir şekilde ya da sonuna kadar inkâr edecek 🙂 sizi dinleyeceğim 🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X