Eşim beni aldatıyor mu?

zynpeyll09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
32
8
88
32
Merhabalar..
4 yıllık evliyim ilk yilimiz güzeldi bebek heyecanı geciyirdu. Hamileligimin son 3 ayında eşim arkadaşlık sitesinden 6 7 tane bayana "merhaba tanisabilir miyiz" diye mesaj göndermiş ben rastgele bu mesajları gördüm sorunca da meraktan yaptim diye gecistirdi beni sorunlu bir dönem gecirdim bebeğim acil sezaryenle doğru maalesef kaybettim.. Aradan zaman gecti hersey gayet normal gidiyordu sorun yoktu tekrar hamilelik dusunduk ve hamile kaldim. O dönemde eşim yeni telefon oldu iphone lar daha güvenilir diye şifrelerini hic gizlemedi. Hamilelik zamanın ablamin düğünü vardı 1 ay kadar ailemin yaninda kaldim. Eve döndüğüm zaman eşim telefona sifre koymuş sürekli yaninda gezdiriyordu. Pek onemsemedim doğumdan sonra benden uzaklaştı her anlamda kizim 1 buçuk yaşında ortalama 2 senedir telefonlarını saklıyor sürekli tartisma oluyor aramızda sürekli kavga çünkü 1 kere güvenimi kırdığı için şüpheleniyorum. 3 4 gündür aileme ziyarete geldim. Dun eşim 10 gibi yatıyorum dedi bende 12de whatsapp a bakıyordum eşime uyusun mu diye yazdim ve tek tik gonderilemed mesaj son gorulme gözükmüyordu daha sonra bir arkadaşımdan bakmasını rica ettim ve cevrimici dedi beni engellemiş 12 buçuk gibi aradim uykulu ses tonu ile uyuyordum ne oldu dedi he uyu öylesine aradim dedim kapattım. 1 gibi mesaj atmış whatsapp yan uykulu kaçırdım diye ben cevap vermedim. Bugun de gayet normal konuşuyordu. Ne düşünmem lazim lütfen biraz akla ihtiyacim var. Uzun oldu lütfen kusura bakmayın..

Engellediğini anlamadın mı ki ,? Fotoğraf çıkmaz çünkü .?

Su watsapdan sevgilini ve hatta esini engelleyen insanlarda nefret ediyorum. Bi halt karistirmasa engellemea heralde demi.

Bir kere taviz verince hep devamı gelir derler ya sizde öyle olmuş sanki..
Arkadaşlık sitelerindeki tanışma msjlarından sonra nAsılsa karım affeder moduna mı girdi acaba.?
Umarım aldatmıyordur ama pek iyi kokular gelmedi sanki burnuma...
telindeki şifrey çözebilirsenz , whatsap web deneyn derim...

Ne modunda hic bilmiyorum çok kapalı kutudur esim Ne düşünür bilemiyorum. Maalesef cozemiyorum şifreyi sana eseri şifreyi öğreniyorum 2 3 saat içinde değişmiş oluyor sifre bu yüzden hep şüphe oluştu bende whatsapp web nedir?

Eşinizin telindeki whatsap görüşmeleri o programdaki kodu okutturduğunuz takdirde sizinde telinize veya bilgisayarınıza gelir.
Tabi bunun için , şifreyi çözmüş olmanız gerekir...
Daha olmadı teli formatlatın ama heriey silinir ve eşinizin tepkisi ne olur bilemem yanlış yönlendirmeyim...
Sonrasında sohbetleri yedekleyebilirsiniz

Ne
Ne düşünmen gerektiğini sen gayet iyi biliyorsun bence.

adam heyecan peşinde..çok net. Ve bu modellerden o kadar çok ki( başımızdan malesef geçti..

Bir insan telefonuna neden sifre koysun ki tlfnu elden ele gezecek degil bir saklayacagi var ki sifre koyuyor bu aldatma olur baska bir sey olur.. Ama olay whatsapp olayina gelince isler degisiyor ve gunahi boynuna ama aldatiyor mu diye akla geliyor.

Bir insan telefonuna neden sifre koysun ki tlfnu elden ele gezecek degil bir saklayacagi var ki sifre koyuyor bu aldatma olur baska bir sey olur.. Ama olay whatsapp olayina gelince isler degisiyor ve gunahi boynuna ama aldatiyor mu diye akla geliyor.

Kanitim olmasa da eminim sanırım artik 2 senedir aynı her tartışmada hep uste çıkıyor ve hep beni öne sürüyor senin yüzünden böyle oluyor sen abartiyorsun sen trip atıyorsun sen surat yapiyorsun ne yapacağımı bilmiyorum nasil kanitlayacagimi bilmiyorum kanitlasam ne olacak bilmiyorum...

Zaten erkekler genelde boyle karsi tarafa suc atarak kendi kendilerini kandiriyorlar guya ben sucsuzum onun yuzunden imaji veriyorlar kendi bilincaltlarina vicdanlarina... Peki diyelim aldatiyor ve ortaya cikti bu durumda ne yapacaksin yani bir sey yokmus gibi yasamaya devam mi edeceksin yoksa ayrilacak misin? Bence her ihtimale karsi dusuncelerini ve hayatina nasil yon verecegini dusunerek adimlar atmaya calis. Ben bu adami seviyorum ve ayrilmak istemiyorum dersen de bol bol dua et. Evde surekli yuksek sesle Bakara Suresi acip dinle cok faydasi oldugunu duydum esler arasini duzeltmek icin. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah...

Evli değilim buradakileri okudukça korkuyorum. İnsanın içine kuşku bir kere düşerse bir daha güvenmek zor. Siz kuşkunuzda haklısınız gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…