eşim beni aldatıyor mu

Eşlerinize mi güven miyorsunuz yoksa kendinize mi?
Benim söylemek istediğim bu. Herşeyin altında birşey arıyorsunuz gereksiz yere kendinizi üzüp eşlerinizin günahını alıyorsunuz.

hayatta hiçkimse yüzde yüz güvenilir değildir.
hayatta her şey her an değişebilir.
dünyada çok akıllı çok başarılı çok güzel kadınlar da aldatılmıştır.
aldatılmanın ya da aldatmanın bi sebebi olması gerekmez yani.
tamam biz herşeyin altında bişey arıyoruz da
burda okuduğumuz etrafta görüp duyduğumuz sevgililerini/eşlerini aldatan insanlar kimler o zaman
kime beni aldatır mısın desen olur mu öyle şey bana güvenmiyo musun der
kim peki bu aldatan insanlar

Ben aynı odada bayan ve erkeğin tek başlarına çalışmalarına karşıyım.
Enazında üçüncü bir şahısında bulunmasının gerek olduğunu düşünüyorum.

Öyle bir zamandayız ki aynı ortamda sabahtan akşama kadar beraber olan iki karşı cinsin arada şakalaşmalarla başlayıp bir tarafın ilgi duymasına varacak kadar samimiyet olacaksa,bence iki karşı cins ayrı odalarda çalışsın.

Şakalaşmasın efendim,benim kocam benim başka erkeklerle şakalaşmamı istemiyorsa kendiside iş arkadaşlarıyla arasına seviyesini koymalı.

Bence tepkinizi koyun,bir yuva kolay kurulmuyor.Gereksiz bayanlar yüzündende huzurunuz bozulmasın.

Bende yeni dogum yaptim 10 gun sonra iki aylik olacak bebegim.sen yine toparlanmissin benim bir on kilo fazlam var ve bunaldigimdan durup durup esime sariyorum.:))
Anlattiklarin dan bende hic haz etmedim bende olsam altinda biseyler arardim.canini sikmak istemem ama esin eve gelince de o kizi dusunuyor ki hep ondan bahsediyor.
Esini cok ciddi bisekilde uyarmalisin.rahatsizligini bilmeli ve ona gore davranmali bence.

Bence kızın kensinlikle esinize ilgisi var. Bu devirde bazı kızlar cok acayip hiç umurlarında degil evliymiş bekarmıs. Bunu esinizle konusmanız ve ona ciddi anlamda güvenmeniz lazım. Cddi cddi konusun duycagınz cevaptan korksanızda daha ileri gitmeden acık acık sormalısınız bisey hissedp hissetmedgni sze neden soguk davrandgnı vs. Gözlerinden anlarsınız zaten bisey olmadıgını görüyorsanız yüz vermesin iş icabı yüz yüze gelsin bunu ondan isteyin arada gdip kontrol edin. Kızada kendinizi gösterin gercekten ilgisi var

Bende yeni dogum yaptim 10 gun sonra iki aylik olacak bebegim.sen yine toparlanmissin benim bir on kilo fazlam var ve bunaldigimdan durup durup esime sariyorum.:))
Anlattiklarin dan bende hic haz etmedim bende olsam altinda biseyler arardim.canini sikmak istemem ama esin eve gelince de o kizi dusunuyor ki hep ondan bahsediyor.
Esini cok ciddi bisekilde uyarmalisin.rahatsizligini bilmeli ve ona gore davranmali bence.

Lohusaligimi hic boyle hayal etmemistim eşimin ilgisi çok olur fazla birim diye düşünmüştüm ama tam tersi oldu benimle ilgilen diye gözünün içine bakiyorum orali bile olmuyor çok uzuluyorum

İyide işyerinde arkadaşınla şakalamazsan, muhabbet edemezsen vakit nasıl geçerki
şakalaşmak seviyesizleşmek midir? valla anlattığı kadarıyla durumda art niyet arayamıyorum ben.
Hee konuyu açan arkadaşım eşine güvensizlik yaşıyor bu konuda orası ayrı.
Herşey bir insana güvenmekle başlar.
Sizin gibi bakamıyorum ben kendimede hayatımdaki insanada saygım ve güvenim sonsuz olmalıdır her zaman yoksa zaten yürümez hiç bir ilişki.
Adı üstünde işyeri işte. İş yapmak amaç, muhabbet etmek ya da vakit geçirmeye çalışmak değil.

Valla bu güven üzerine kurulu ilişki adı altında yaşanan geniş açılı çok oyunculu hayatlar bana yabancı. Yaşayıp memnun olana lafım yok mutluluk dilemekten başka.

Sadece anlattiginizdan yola cikarak diyorum ki...
Aldatma durumu degil ama birbirlerinin ilgilerinden hoslaniyorlar, hafiften flort durumu var ve bunun sonu hiic iyiye gitmez...
Yuruduklerini goren olmussa, kilifi uyduruvermis...
Eger normal ilgisinde bir eksiklik olmasaydi, hassas donemdesiniz, rutin kadin kiskancligi derdim, fakat ilgi de azalmis...
Esinizi alin, isin en basindan konusun, durumlardan killandiginizi, bir anlik gafletle hata yaparsa geri donusu olmayacagini, eger dusundugunuz gibiyse kendisine ceki duzen vermesi gerektigini soyleyin, testi kirilmadan atin dayagi yani...

hayatta hiçkimse yüzde yüz güvenilir değildir.
hayatta her şey her an değişebilir.
dünyada çok akıllı çok başarılı çok güzel kadınlar da aldatılmıştır.
aldatılmanın ya da aldatmanın bi sebebi olması gerekmez yani.
tamam biz herşeyin altında bişey arıyoruz da
burda okuduğumuz etrafta görüp duyduğumuz sevgililerini/eşlerini aldatan insanlar kimler o zaman
kime beni aldatır mısın desen olur mu öyle şey bana güvenmiyo musun der
kim peki bu aldatan insanlar

Tabikide her insan aldatır ve her insan aldatılır benim demek istediğim konudanda anladığım kesin bir aldatılma ifadesi kullanmamış.
Yani ne beraber yakalamış, ne tek bir mesajına şahit olmuş bu durumda sen o kızla konuşuyorsun şakalalıyorsun beni aldatıyorsun diyerek kimse kimsenin günahını alamaz. Bu durumda tabiki bende eşine güvenmiyor musun diye sorarım.
Aldatıyorsa zaten çok uzun süre saklayamaz elbette açık verir.
Kocamın sevgilimin vs. beni aldatacağına dair en ufak bir şüphem varsa zaten ayrılırım, boşanırım vs. acaba beni aldatıyor mu dur gidim bir okula kontrol edim v.s. gibi işlerede girişmem şayet.
Evlilikte güven en önemli şeydir eğer eşler bir birlerine güvenmiyorsa zaten evlilik diye birşey yoktur ortada.

Adı üstünde işyeri işte. İş yapmak amaç, muhabbet etmek ya da vakit geçirmeye çalışmak değil.

Valla bu güven üzerine kurulu ilişki adı altında yaşanan geniş açılı çok oyunculu hayatlar bana yabancı. Yaşayıp memnun olana lafım yok mutluluk dilemekten başka.

Çalışıyor musunuz siz?

Neyse arkadaşlar,
Bu konuda ben başka birşey demeyeceğim.
Çünkü çoğunuz gibi art niyetli, ön yargılı, güvensiz, anlayışsız olamıyorum.
Kocan seni aldatıyordur diyemiyorum.
İyi düşünüp, iyiliğe yormak istiyorum ve bu yüzden bunları yazıyorum.
Bekara karı boşamak kolay gelirmiş derler belkide evli olmadığım için sizi anlayamadım bu konuda.
Kalbinizi kırdıysam affola mutlulukla kalın :)

Tabikide her insan aldatır ve her insan aldatılır benim demek istediğim konudanda anladığım kesin bir aldatılma ifadesi kullanmamış.
Yani ne beraber yakalamış, ne tek bir mesajına şahit olmuş bu durumda sen o kızla konuşuyorsun şakalalıyorsun beni aldatıyorsun diyerek kimse kimsenin günahını alamaz. Bu durumda tabiki bende eşine güvenmiyor musun diye sorarım.
Aldatıyorsa zaten çok uzun süre saklayamaz elbette açık verir.
Kocamın sevgilimin vs. beni aldatacağına dair en ufak bir şüphem varsa zaten ayrılırım, boşanırım vs. acaba beni aldatıyor mu dur gidim bir okula kontrol edim v.s. gibi işlerede girişmem şayet.
Evlilikte güven en önemli şeydir eğer eşler bir birlerine güvenmiyorsa zaten evlilik diye birşey yoktur ortada.

evli misiniz bilemiyorum zannetmiyorum çünkü evlilikte bu tür şeyler sizin söylediğiniz kadar ak ya da kara olmuyor.
yani eşinden şüpheleniyosun diye tak diye gidip boşanma davası açamıyosun öyle bişey yok.
çünkü bi yuva var ortada,ailelerin emekleri, bi düzen,emek, sevgi var sırf vay benim şüphelerim var diye
öyle bi işe kalkışamıyosunuz.
sizin dediğinize gelirsek de aldatma böyle başlayan bişey zaten
kimse karısını aldatmaya bigünde sokakta gördüğü insanla başlamıyo.
böyle aynı ortamda buluna buluna erkeğin ya da kadının ilgisi kaymaya başlıyor
sonra aşık oluyor ya da her neyse olan oluyor
şu an evet ortada kesin bişey yok ama gidişat iyi değil.
bi erkekle bi kadının muhabbeti uzun sürüyorsa bunun malesef bugüne kadar
sadece dostluk olarak kaldığını görmedim ben.
hiçbi erkek arkadaşımla arkadaş kalamadım hepsi istisnasız bana aşık olmuştu mesela.
doğası böyle erkeğin, Allah böyle yaratmış bizler kadar iradeli değiller bu konuda
bunu kabul ederek yaşamak ona göre davranmak gerekir diye düşünüyorum
ve konu sahibinin eşini de iyi niyetli bulmuyorum
hiçbişey düşünmüyosa el gün ne der karım huzursuz mu olur
yanlış mı anlar demesi gerekirdi.

evli misiniz bilemiyorum zannetmiyorum çünkü evlilikte bu tür şeyler sizin söylediğiniz kadar ak ya da kara olmuyor.
yani eşinden şüpheleniyosun diye tak diye gidip boşanma davası açamıyosun öyle bişey yok.
çünkü bi yuva var ortada,ailelerin emekleri, bi düzen,emek, sevgi var sırf vay benim şüphelerim var diye
hiçbi erkek arkadaşımla arkadaş kalamadım hepsi istisnasız bana aşık olmuştu mesela.
doğası böyle erkeğin, Allah böyle yaratmış bizler kadar iradeli değiller bu konuda

Evet aynı yerden bakamıyoruz ne yazıkki bu konuda.
Bekarım ama evli olsamda bakış açım değişmezdi.
Dediğim gibi kocam beni aldatıyor mu şüphesiyle ben yaşayamazdım, yaşamazdım.
Erkekler doğası gereği böyledir diyip bir genelleme yapmışsınız ama o zaman kadınlar neden kocalarını aldatıyor diye de sormak istiyorum.
Allah erkeklere güvenmeyin dememiş tabikide farklılıklarımız var. Ama bazılarının yaptığını genelememelisiniz.
Mesela arkadaş araştırdı, soruşturdu ve eşinin onu aldattığı sonucuna varamadı o zaman ohhh ya çok şükür aldatılmamışım mı diyecek?Eşinin onu aldattığını düşündüğünde hiç mi utanmayacak kendinden.
Neyse ya diycek fazla birşeyim yok herkesin kendi hayatı.

Böyle bir durum kadınların % 90'ını rahatsız eder..
Ve evet ben de o yüzdenin içindeyim:27:

Bebeğiniz var küçücük ve ayrılmayı düşünmek için geçerli, kesin bir nedeniniz yok.

Ama ben Betül'ü Ayşe'yi Hande'yi suçlamak yerine kocam olacak adamı suçlarım.
Evli adam sorumluluğunu bilecek. Kimseye laf ettirecek olaylara karışmayacak.
Herkesten evvel karım ne der, ne düşünür korkusu olacak.

22 yaşında bir çıtırın köpek korkusuna eşlik etmek isteyecek bekar adamlar çok olur emin olun.
Bu evli iş arkadaşına düşmez.

Ben bebeği de kucaklar dedektif olurdum sanırım:ssz:
İş yerine sık sık ziyaretler yapın.
Öğle yemeklerine eşinize eşlik edin.
Üst üste yapın, rahatsız edici olacak mı bakalım?

Ayrıca bir erkekle bir kadın muhabbetinin dostça kaldığını görmedim demişsiniz.
Benim ilk okuldan beri tanıdığım arkadaşlarım var her zaman dosttuk öylede devam ediyor. Ayrıca çalıştığım iş yerlerde de zaman zaman görüştüğüm erkek arkadaşlarım mevcut hepsi evli barklı insanlar. Bu durumda hepsi karılarını benimle aldatmış mı oluyor?
Eğer eşleri hakkımda böyle düşünüyorlarsa çok üzülürüm gerçekten.

söyledim kackere ben mi yanlis anliyorum yoksa senin bana karsi ilgin mi azaldi dedim sacmalama gibi cümleler kurmaya calisti yok nerden cikariyomusun falan filan iste hamileyken yalvar yakar beni ise bir akan adam elein kuzini köpekten korkuyordu diye ise birakiyo çok zoruma gittiği

yerinde olsam bunu esimin yüzüne vururdum bn.bni bırakmıodun kadını neden bırakıon derdim. Benmde aklıma tanıdık biri gördüyse kılıf uydurmus olabilir diye geldi. Ama bir kadınla bir erkegin arkadasca asırı samimiyette olması bana göre cok sacma olmamalı bu kadar samimiyet üstelik kadın bekar simdi degilse zamanla esinden hoslanmaya baslayabilir BAZI kadınlar espriyi sever, zamanlada yanlıs anlar. esinin niyeti iyi olabilir ama BUNUN GİBİ kadınlar bu gibi konularda tehlikelidir. GÖZÜNÜ ESİNİN ÜSTÜNDEN AYIRMA ONA SİMDİLİK BELLİ ETME SÜPHENİ SELF SERVİSTEN GÖRÜŞME VE MSJ DÖKÜMÜNE BAK ARALARINDA BİSİ VARSA İLLAKİ SIK MSJ ATIYORDUR.SÜPHE İNSANI CATLATR BNMDE BUNA BNZER SORUNUMÖ VARDI VE KESİN Bİ SEKİLDE YAPMICAKSIN,GÖRÜSMÜCEKSİN, BNDEN KIYMETLİYSE DEVAM ET MASUM ARKADASLIGINA DEDİM VE ARKADASINI ARAYIP BENİM YANLIS ANLADIGIMI VE GÖRÜSMEK İSTEMEDİGİNİ SÖYLEDİ, HEMDE KADIN EVLİ VE ESİMDEN 10 YAS BÜYÜK OLMASINA RAGMEN İSTEMEDİM.KALMISKİ SAKALASACAK.

Son düzenleme:
Neyse arkadaşlar,
Bu konuda ben başka birşey demeyeceğim.
Çünkü çoğunuz gibi art niyetli, ön yargılı, güvensiz, anlayışsız olamıyorum.
Kocan seni aldatıyordur diyemiyorum.
İyi düşünüp, iyiliğe yormak istiyorum ve bu yüzden bunları yazıyorum.
Bekara karı boşamak kolay gelirmiş derler belkide evli olmadığım için sizi anlayamadım bu konuda.
Kalbinizi kırdıysam affola mutlulukla kalın :)

Yok kimse sana kırılmaz da ; ağzına geleni say sonra kırdıysam affola ....... İyiymiş:)

bi,r kadınla erkek arkadaş olabilir,sakınca görmüyorum,eşimin de işyerinden yıllardır beraber çalıştığı öğlen yemek yedikleri bir kadın var..hiç faarklı bir durum olabileceği şüphesi gelmedi bana..
ancak ve ancak konu sahibi arkadaşım eğer ki hislerin birşeyler var diyorsa,ne yazık ki altından mutlaka birşey çıkar..
ben hissettim sadece üstelik yıllardır görüşmedikleri bir ex ti kendisi..

Ayrıca bir erkekle bir kadın muhabbetinin dostça kaldığını görmedim demişsiniz.
Benim ilk okuldan beri tanıdığım arkadaşlarım var her zaman dosttuk öylede devam ediyor. Ayrıca çalıştığım iş yerlerde de zaman zaman görüştüğüm erkek arkadaşlarım mevcut hepsi evli barklı insanlar. Bu durumda hepsi karılarını benimle aldatmış mı oluyor?
Eğer eşleri hakkımda böyle düşünüyorlarsa çok üzülürüm gerçekten.

ne diyim bigün evlenirseniz umarım eşinizin pek çok kadın arkadaşı olur o zaman
nası olsa rahatsız olmuyosunuz

Böyle bir durum kadınların % 90'ını rahatsız eder..
Ve evet ben de o yüzdenin içindeyim:27:

Bebeğiniz var küçücük ve ayrılmayı düşünmek için geçerli, kesin bir nedeniniz yok.

Ama ben Betül'ü Ayşe'yi Hande'yi suçlamak yerine kocam olacak adamı suçlarım.
Evli adam sorumluluğunu bilecek. Kimseye laf ettirecek olaylara karışmayacak.
Herkesten evvel karım ne der, ne düşünür korkusu olacak.

22 yaşında bir çıtırın köpek korkusuna eşlik etmek isteyecek bekar adamlar çok olur emin olun.
Bu evli iş arkadaşına düşmez.

Ben bebeği de kucaklar dedektif olurdum sanırım:ssz:
İş yerine sık sık ziyaretler yapın.
Öğle yemeklerine eşinize eşlik edin.
Üst üste yapın, rahatsız edici olacak mı bakalım?

Öğle yemeğini söyledim ama kabul etmedi diğer hocalar ne dermis diye

Öğle yemeğini söyledim ama kabul etmedi diğer hocalar ne dermis diye

Öyle mi?
Baskın yap o zaman seni özledik aşkımmmmmm diye dudaklarını büz.
Karnımızda çok acıktı de..
Bunun için neden geldin diye sana kızarsa da bu davranışların aklıma
hayırlı şeyler getirmiyor bilgin olsun de pişman et.

Diğer hocalar ne dermişmişşş..
Hiç hoşlanmadım ben bu durumdan.

Back
X