Merhaba canım. Tabi biz aslında ne olduğunu tam olarak bilemeyiz. Seni üzmek de istemeyiz. Ama büyük bir ihtimalle eşin seni o kı<la aldatıyor. Ve kızı sana anlatıyor çünkü onunla ilgili kulağına birşeyler gelirse, senin kafanda onlar iyi arkadaş imajı oluşsun diye. Mesaj kutusu boşsa bu şüphe de artıyor. Seni kaybetmek istemiyor ama bu heyecan ona iyi gelmiş belliki, ne yardan geçerim ne.. hesabı olmuş. Bir erkek saçmalama, ne alakası var gibi cümleler kullanıyorsa da bu hiç iç açıcı değil..
Canım benim, bence sakın eşinle konuşma. Sadece ilk önce ne istediğine karar ver. Onu kazanmak istiyorsan, önce şüphelerinde gerçekçi olup olmadığını kesinleştir. Ona inanmaya başladığını göster. Telefonla ne olup bittiğini takip edebilirsin. Bazı telefonlarda mesajlar silinse bile işlem kaydından mesajlaşıp mesajlaşmadıkları belli oluyor. O da olmadı online servis ile internetten bakabilirsin. Orda bütün ayrıntıları görebilirsin. Heleki eşin bu servisi kullanmıyorsa çok kolay olur. Önce telefondan şifre istemen gerekli. Bunu o duştayken filan yapabilirsin. Sakın telefonu kurcaladığını belli etme. Ya da oyun oynuyor gibi veya bişi indiriyor gibi al eline telefonu, online servis kodunu al, biryere not et ve silmeyi de unutma. Sonra eğer onun bir mail adresi kayıtlı değilse internetten bağlandığında kendi mail adresini kaydet ve ayrıntılı fatura iste. Bazı hatlarda internete girince telefona uyarı mesajı geliyor. Bunu da hatırlatayım.
Gelelim en önemli konuya. Belliki eşini hala çok seviyorsun. Eğer bu evliliğimi kurtarıp onu geri kazanmak istiyorum diyorsan, kendine güvenin olduğunu belli et. Ondan ilgi beklemeyi bir süre kes, arkadaşlarınla vakit geçirmeye başla. Hatta arada bir çocuğu ona bırakıp arkadaşlarınla çık gez. Hatta yalan söyle. Biz şurda otururken, özlemin arkadaşları geldi. Valla çok eğlendik vs gibi. Yakın arkadaşlarından birisini ayarla, seni haklı çıkarsın. Bol bol internete gir, çok eğlen. Seni çok hafife aldığını farkedecektir emin ol. Eğer seni kaybederse, senin hayatına daha iyi bir yerden devam edeceğini bilirse bu onda bazı şeyleri danketmesine sebep olabilir. Hiçbirşey olmasa bile şüphenin insanı nasıl yiyip bitirdiğini öğrenir.
daha söylemek istediğim şeyler var ama çıkmak zorundayım. Şimdi birçok arkadaş burda bana tepki gösterip, dalga bile geçebilir ama bunları tecrübe ederek söylüyorum. Çok aldatılmış ve hiç önemsenmezken hayatımdaki insanı eşim yaptım. Fakat ne yazıkki, asıl istediğimin bu olmadığını çok geç farkettim. O yüzden önce ne istediğine karar ver. Sonra planlı adım at.
Bol şanslar..