Eşim beni aldatıyor olabilirmi

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
merhaba arkadaşlar eşimle Evleneli iki Yıl olacak.evliliğimiz boyunca eşimden şüphelenecek hiç bir davranış olmadı.burada okuduktan sonra geçen gün eşimin telefonunu elime aldım.rehberde gezinirken bir kız ismi gördüm ve tıkladım watsaptn mesajlaşmış ve silmiş açıkcası şok oldum.ınanamadım ama evlenmeden önce yazışmış ama hala kayıtlı sizce aldatıyor olabilir mi

Rehberde rastgele bir isme tıklayıp nokta atışı şekilde o kızla mesajlaştığını mı gördünüz? Silinmişse ne okudunuz da hala kayıtlı olmasından şüpheye düştünüz?

Hayır ben eşimin telefonuna normalde hiç bakmam ama merak ettim rehberinde kimler var diye o zaman gördüm profil resmide baya açık bir resimdi ve şüphelendim

Evlenmeden önce mesajlaşmış ama çok şaşırdım ve telefonunda bir kişi daha gördüm bu şekilde

İsme tıklayınca göründü bilmiyorum gif yazıyordu ama ne göndermiş görünmedi ama gönderildiği belli mesajlaşmış

Evlenmeden önce yazışmış ve siz evleneli 2 yıl oldu öyle mi?
2 yıldır o silinmiş mesaj sayfası duruyor yani? :KK57:

Evet gerçekten ben çok şaşırdım yanı bir anlam veremedim bu duruma eşime sormadım

Şüphe olunca birşeyler oluyor, KK da genelde gördüğümüz bu.

Telefonuna baktığınızı biliyorsa açıkça sorun. Kim bu diye normal bir şekilde. Tepkisinden birşeyler anlarsınız.

Siz ya eksik anlatıyorsunuz konuyu ya da farklı biryerlere girip çıkmışsınız. 2 yıl önceki yazışmalar öyle tıklayınca çıkmaz.
Hem evlenmeden önce diyorsunuz hem de aldatıldım mı diye soruyorsunuz. Evlilik öncesinden size ne?

İyi de kim sürekli bütün yazışmaları kayıtlı tutar ki? Ben uzun süre yazismadiysam siliyorum yani. Hem 2 yıl gecmis üstünden takacak bir şey bulamadınız mı acaba?

Hayırgörmedi o baktığımı ama çok şaşırdım yani asla aklıma gelmezdi biriylekonusacağı yanı şimdikonusuyormu bilmiyorum arama kayıtlarına baktım Yok acaba varmı çok şüphelendim bugünde telefonunu tam3saat kapatmış Ekim’den oyun düşmez halbukı kapandığını farketmemiş

Mesajin saatini gününü de gördünüz ozaman ...
Ilginc 2 senelik mesaj sayfasini silmeyen

Hayırgörmedi o baktığımı ama çok şaşırdım yani asla aklıma gelmezdi biriylekonusacağı yanı şimdikonusuyormu bilmiyorum arama kayıtlarına baktım Yok acaba varmı çok şüphelendim bugünde telefonunu tam3saat kapatmış Ekim’den oyun düşmez halbukı kapandığını farketmemiş
O mesajla niye bağdaştırıyosunuz bu duruma. Kendinizi kurmayın lütfen. Ha başka şeyler varsa kafanızı karıştıran anlarım da.

Sürekli beni asla aldatmayacagımı söylüyor bu da kafama takılıyor şanlı sucunu bastırır gibi

Back
X