eşim beni aldatıyor

aldatma derken gözümle bir kızla gorustugunu görmedim.telefonda ettigi konusmalar ve sosyal medya mesajlasmalar geyik muhabbetler var.dayağıda refleks olarak yaptım diyor bazen özür diliyor.Oyuncak değil evlilik sonucta böyle şeyler görmezden mi gelinir bilmiyorum.Aldatma sebebide benim kendime bakmamam kilo almam yüzümdeki akne vulgaris rahatsızlıgı.

Ha kusur sende yani
adam haklı diyorsun
Pessss gerçekten

Adam size daha ne yapsin? Şiddet var, ihanet var, cinsel yaşam bile yok ...

aldatma derken gözümle bir kızla gorustugunu görmedim.telefonda ettigi konusmalar ve sosyal medya mesajlasmalar geyik muhabbetler var.dayağıda refleks olarak yaptım diyor bazen özür diliyor.Oyuncak değil evlilik sonucta böyle şeyler görmezden mi gelinir bilmiyorum.Aldatma sebebide benim kendime bakmamam kilo almam yüzümdeki akne vulgaris rahatsızlıgı.

Evladım aldatması için illa yatağa girip sevişmesi gerekmiyor..
Sİzler evliliği çocuk oyuncağı zannediyorsunuz herhalde,senin annen baban yokmu hiçmi haberleri yok dayak olayından..

Kilolu biton bayan var evli mutlubende dahil.kocanı haklı cıkarma ya valla sinirlerim bozuldu

Aldatmanın sevebi olmaz seven her şeyiyle kabullenir doğrusu ile yanlışı ile... internette görüyorum vücudunun %65 i yanan kadını bırakmayan sevmeye devam eden ADAM var, bir de bahanelere saygısızlıklar üreten erkek... seven sevdiğine vurur mu? İnsanım insana bir fiske vurmaya hakkı yokken... aldatmanın ise bahanesi olur mu? Olmaz.

Şaka gibi
Okulunuz bitmeden neden evleniyorsunuz ki ?
Sen nişanı bahane et git bi daha geri gelme.

aslında cevabı sende biliyorsun. ne yazıkki ayrılman gerekiyor tatlım, saygının bittiği yerde sevgi ne yazıkki barınamaz. Korkularınla yüzleş ve kendine güven, sana yapılan en ufak yanlışı kabullenme.

Yok artik hem aldatıyor hem de ust e çıkıp tokat atıyor tavrını koy ya sessiz kalma ayril bu adam senin hayatini mahveder cok yipranirsin

Simdi yaşin geregi duygusallik önde ve sevdiğin için kabul etmekte bir sorun görmuyorsun ama bir kac yil sinra bu adam aslaa degismeyecek ve seni aldatacak o zaman mantik devreye girecek pişman olacaksin ayrilmak isteyeceksin..o zamana kadar belki cocugun olacak bu seferde cocuk icin katlanmak zorunda hissedeceksin kendini..yapma yasin cok genc anladigim kadariyla bir mesleginde var birak..inan sen cok degerlisin ve boule birseyi kabul ederek yasamayi hak etmiyorsun..omur boyu bu korkuyla yasayamazsin..

Back
X