Kara kuvvetleri komutanligi geldi benim de aklimaBizim buradan olmasın
''Bunlar bizim ne işimize yarayacak yeaa'' sorusuna en güzel kapaksın kız darkKara kuvvetleri komutanligi geldi benim de aklima
Pişmanım dedi ailesi falan çok mücadele etti ama şuan en ufacık bi güvensizliğimde sen kendin geldin diyor
Sen benim tatlimsin bebegim''Bunlar bizim ne işimize yarayacak yeaa'' sorusuna en güzel kapaksın kız dark
Akademik bilgi her zaman işe yarar,bak neredeeenn nereye aklına geldi
Bosanmayacaksanız boşuna FBI moduna girmeyin, araştırmayın. Ancak bosanacaksaniz tekrar yükleyin haberi olmasın , telefonum nerde uygulaması var her telefonda onu açın nerelere gittiğini görün , gerekiyorsa takip edin .her türlü delilin peşine düşün ama bosanmayacaksanız boşuna kendinizi yormayın huzursuz etmeyinEşimin telefonuna ses kaydedici yüklemiştim ama kaldırmış ve hala o kadınla konuştuğundan şüphe duyuyorum
E ayrılın o zamanEşimin telefonuna ses kaydedici yüklemiştim ama kaldırmış ve hala o kadınla konuştuğundan şüphe duyuyorum
Pişmanım dedi ailesi falan çok mücadele etti ama şuan en ufacık bi güvensizliğimde sen kendin geldin diyor
Boyu bosu devrilsinPişmanım dedi ailesi falan çok mücadele etti ama şuan en ufacık bi güvensizliğimde sen kendin geldin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?