eşim beni aldatıyor

Neye duruyorsun esinin bidaha o kadına gitmesinimi Allahim yarabbim ya git konus hesabini sor yani ne sabirli insansin yaw.
Güzel bi cinnet her zaman cok iyidir.

Anladığım kadariyla önceden aldatılmıs,affetmissiniz ve esiniz sizi aldatmaya devam ediyor.Yapilacak sey belli.Toplayin esyalarini bir cop posetine koyun kapiya alsin gitsin.Sonra hemen bosanma davanizi acin.Ayrica lütfen onceki konularınızi herkes biliyormuscasina basi sonu belli olmayan konular acmayin,net ve tam olarak anlatin ki size yardımcı olabilelim.

Baktım başka açılmış konu da yok.
Biraz daha detaylı anlatsanız keşke .
Ayrıca adamın gözüne sokarak ses kaydedici yüklemek biraz tuhaf olmuş

Keşke affetmeseymişsiniz. Bence ne yaptığını anlamaya çalışarak daha fazla yormayın kendinizi. Adam sizi kaybetmekten korkmadığı için aldatmaya devam ediyorsa bu şaşırılacak bir şey olmaz.

Eşimin telefonuna ses kaydedici yüklemiştim ama kaldırmış ve hala o kadınla konuştuğundan şüphe duyuyorum
Bosanmayacaksanız boşuna FBI moduna girmeyin, araştırmayın. Ancak bosanacaksaniz tekrar yükleyin haberi olmasın , telefonum nerde uygulaması var her telefonda onu açın nerelere gittiğini görün , gerekiyorsa takip edin .her türlü delilin peşine düşün ama bosanmayacaksanız boşuna kendinizi yormayın huzursuz etmeyin

Valla hayattaki en insanı sıkan darlayan kötü hissettiren hatta hayatı zindan eden şey kocana sevgiline güvenini kaybederek dedektiflik yapmak zorunda kalmak ve hiçbi zaman emin olamamak...İnsanı kanser eden bi durum...O yüzden 1 kere güven gittiğinde affetmeyeceksin ne kadar zor olsa da çünkü gerisi zindan hayatı, adamın affedilip aynen devam etmesi, 2 kadına sahip olması, ego tatminleri....Sen kendin geldin diyen biri onurumu gururumu hiçe saymış beni gözden cıkarmıs demektir...

Bulup ne yapacaksınız? Bitmiş zaten evlilik. Boşanmaya mi gücünüz yok? Hareket noktanız illa aldatma olmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…