Eşim beni aldatiyormuş çok kotuyumm

Arkadaslar eşim beni aldatiyormuş bir senelik sevgililer mis çok kötüyüm sizce boşanma davasında nasıl bunu ispatlayabilirim
Teyzeniz şahit olmaz mı mahkemede? Elinizde kabul etmiş bence avukatla görüşüp boşanma davasını açın hemen

Yüzüne vurmadan önce kanıt toplamalıydınız. Şimdi çok zor olacak. Teyzenizi tanık gösterin eğer zina sebebiyle boşanma davası actıysanız. Kesin kanıt da bulmaya çalışın
Tesskurler
Yüzüne vurmadan önce kanıt toplamalıydınız. Şimdi çok zor olacak. Teyzenizi tanık gösterin eğer zina sebebiyle boşanma davası actıysanız. Kesin kanıt da bulmaya çalışın
1 ay öncede boşanma davası açtım demişsiniz onu geri mi çektiniz?
Evet bir şans verelim dedik ama sevgilisi varmış bide eşimden kadın 13 yaş buyuk

Siz boşanın en iyisi en son boşandım diyordunuz zaten, ne kadar hızlı akıyor hayatınız maşallah, dava açıyorsunuz daha boşanmadan boşandım diyorsunuz, sonra tekrar dönüyorsunuz aldatıldığınızı öğrenip yine dava açıyorsunuz, canınız sıkıldıkça konu yazıyor gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…