weşimle 3.5 senelik evliyiz eşim evlendiğimdeki gibi değil.onun baskıcı tutumubeni panik atak hastası yaptı.ve bene şiddet uyguladı.şimdi aldattı diye ortalıkta duyruldu ve ben kime nasıl inanacağımı bilemiyorum nasıl ıspatlarım bunu da bilmiyorum kafam durdu
ne denirki geçmiş olsun mu allah kolaylık versinmi?şöyle dşyeyim allah yardımcın olsun.çok üzüdüm .hastalığınla ilgili bir uzman yardımı alıyorsundur umarım.şiddet konusunu biraz açman lazım.aldatılmaya gelince insanların ağzı torba değilki belkide sadece dedikodu,ama şimdi senin aklına takıldı bu blmek istiyorsun doğruyu.önce şunu sor kendine gerçeği öğrenirsen ne olacak?diyelimki aldatmamış tüm problemler bitecekmi şiddet uyguladı diyorsun?
bana kalırsa kadının gözu var kocanda kocanda bunun farkında ama kocan senı aldatmıyo bence sadece farkında kadının gozu oldugundan buraya kadar anladımda sıddetı nasıl uyguluyor sana
aklıma cok farklı seyler gelıo esının yanında arıo kadın felan aldatıo mu esınız bılemem ama dedıgım gıbı farklı kokular alıorm.... esın sen ve kadının kocası... enteresan...
esın bana samımı geldı acıkcası eger bole bısı yoksa o kadının ıstedgını yapmıs olursunuz ben senın yerınde olsam gıder kadını kocasıyla konusurum herkesı bı araya toplarım patlaatırım olayı eger esın sucsuz ve sucsuz olurda benden ayrıl dıye korkuyosan sende esınden yanayımıs gıbı davran bu kadının foyasını ortaya cıkartalım de rezıl olsun de bızı ayırmaya calısıyor dersın herkesı topla yuzlestır eger sen halkı cıkarsan zaten ayırılırsın yok cıkmaszsanda zaten bastan esınden yana oldugun ıcın de aranız bozulmaz
merhaba,
Ben eşinizin sizi aldatıyor mu sorusundan çok şiddete takıldım. Sebepsiz kavga edip sizi evden kovması, çocuğu vermek istememesi en önemlisi de size silah çekmesi beni endişelendirdi. Eşinizi pek normal göremedim açıkçası. Kadın meselesine gelirsek, eğer eşiniz o kadından rahatsız olsaydı bir şekilde onun aramalarına engel olurdu.
Siz evliliğinizi biraz irdeleyin. Bu şiddet beni gerçekten korkuttu. Gerekirse ailenizle de konuşun bir süre ayrı yaşayın.
Eşinle özel birşeyler yaşayamadığınızı söylemişsin.Bu cinsel anlamdamı?Psikolojik sorunları olduğu aşikar şiddet ve anlattıkların bunu gösteriyor.Acaba sorunun kaynağı özelinizmi?Kadın hafif meşrep sarkıyor belli ki, ama sizin temel sorunlarınız çok farklı..
Ayrıca dikkatimi çeken şu cümle var:kadın diyor ki ayperi ile eşinin arası niye bozuk diyor soruyor kadına boşancaklarsa çocuğu da bana versinler diyor
Bu nedemek yaa..Kadının sizin çocuğunuzla işi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?