Eşim beni aldattı,ne yapacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birkizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
21
20
3
29
Günaydın hanımlar, önce kendimden bahsedeyim, sonra derdimi anlatacağım...
23 yaşındayım,18 yaşında evlendim"çok severek" 14 aylık bebeğim var, aslında yabancıyım,ama 2 ay önce Türkiye vatandaşı oldum,lise mezunuyum,ve çalışmıyorum...
Lütfen"vah vah vah,bu yaşta evlilik mi olur, çocuk yaşta bir de çocuk mu yapılır, yaktın kendini,ne acelen vardı,bu ne koca meraklısı"tarzı yorum yazmayın,gerek yok gerçekten herşeyin farkındayım....
Dünkü olay:
Eşim kendi işini yapıyor,dün ona söylemeden yanına gittim sürpriz yapacaktım, arabada oturuyor watsapta biriyle yazişyordu,ben de "hahahaa hihihi diyip,aaa yakaladım seni kiminle konusyorsun bakim"diye şaka yaptım,bir baktım adam panikledi,o zaman anladım bir şey olduğunu...dedim çabuk bu telefonu ver,bak vermezsen affetmem seni dedim,neye uğradığını şaşırmış olması gerekiyor ki verdi telefonu, uzaklaştım yolun ortasında okumaya başladım..
Bütün yazışmaları okudum,ama şokta olduğum için tam olarak hatırlamıyorum, herhalde beynim kafayı yemeyim diye hafızamdan sildi yarısını...
Hatırladığım şeyler bu, kadına sesin çok güzel dedi,kadın ona kendi resmini ailesinin resimlerini attı,eşimde ona birkaç resim attı, bekar olduğunu söyledi, ailesiyle kaldığını, yaptığı işinden bahsetti... gülme imojiler ve birçok şey daha konuştular ama hic hatırlamıyorum.... bunları okurken sinirden guluyordun, sonra eşime sana yazıklar olsun rezil diyip gittim.. dolmuşa bindim ve millet içinde ağlama krizine girmemek için kendimi zor tuttum....
Akşam eve geldi,bana diyor ki"kendimi savunmayacagim,hata yaptım, salaklık ettim, ekşi sözlükte bir şey yazdım,kadın bana soru sordu,sonra beni aradı 10 dakika teleefonda konuştuk sadece diyor sonra da watsapta yarım saat konuştuk, tanımıyorum etmiyorum"diyor... beni aldattın,bana ihanet ettin,ne düşüneceğimi bilmiyorum bana bunu neden yaptın dedim, ağladım falan....
Neyse bu utanmaz,bir de sinirlenip,ne var bunda bu aldatma değil bu bir hata diyor,yani olayı normalleşmeye çalışıyor,beni suçluyor abartyorsun diyor baska bir şey de demiyor, özür diledi..ben seni aldatmak isteseydim bu güne kadar yapardım,benim aldatma ile ne işim olur,ben öyle şeyler yapacak birimiyim diyor bir de rezil.... kısacası bunu aldatma olarak kabul etmiyor...
Asıl derdim:
Ben şimdi ne yapacağım, doğup büyüdüğüm yerde olsaydım, eşyalarımı toplayıp çeker giderim,ama burda gidecek yerim yok, çocuğumu da yurt dışına cikaramam babasının izni olmadan, çalışmıyorum da, şu anda annem burda bizde kalıyor bana yardım etmeye geldi...ben bu adamdan nasıl ayrılacağım?bana bir şey söyleyin, nasıl davransam ne yapsam?siz oradan okuyunca ne görüyorsunuz? gerçekten abartıyor muyum?buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim, yorumlarınızı bekliyorum

Ailemin maddi durumu da yok,bana para göndersinler ayrı eve oturayım, gerçekten ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum,annem de şokta

Yakalanmış aldatma ilk aldatma sayılıyor ama belki de yakalayamadığın kaç tane var. Sırf kadın yorum yaptı diye abaza gibi dadanmış kocan, yolda slm versen sapık gibi saracak bir tip. kadına bekarım vs demiş, demekki devam edecekti muhabbete aldatmaya.
Bu durumda ne yapabilirsin tabiki önce bir işe girip sonra tekmeyi basarsın. Annen bebeğine bakar.

Bekarim dedigine göre,mümkün oldugunca ileri gidecekti.Allah in sevgili kuluymuşsunuz ilk elden gözunüze göstermiş.Kadinin numarasini alip ,eşinin yalanini kadina deseydin.Ama esine ,ayrıca bisey lazim.Oturup para biriktirip,gerekirse calisi uygun bi cikis yolu arayacaksin.

kesinlikle bunu kabullenmeyin, devamı gelecek gibi görünüyor.. Allah kolaylık versin, hadi sizden utanmadı, el kadar bebeğinden de mi utanmadı.. yazıkkkk sinirim bozuldu

Tabi ki aldatılmışsınız.
Aldatanların ilk yaptığı şey inkar etmek. Eğer yakalandılarsa da karşı tarafı her şekilde suçlamak. Abartıyorsun, senin ilgisizliğin yüzünden, bakımsızsın, çok kilo aldın vs. diye sıralanabilir. Suç bastırmak yani. Bu sebepleri aklı başında hiç bir kadın yutmaz..
Hiç aldatılmadım ama okuya okuya uzmanlaştık neredeyse.

Ayrılmak istiyorsanız anneniz çocuğa bakar. Bir işe girer çalışırsınız..

Bekarım diye bı kıza resmini yolluyor ve aldatmadım diyor. Peehhh

kesinlikle bunu kabullenmeyin, devamı gelecek gibi görünüyor.. Allah kolaylık versin, hadi sizden utanmadı, el kadar bebeğinden de mi utanmadı.. yazıkkkk sinirim bozuldu
Kabul etmeyi düşünmüyorum zaten, sadece en doğru şekilde nasıl ayrıla bilirim diye düşünüyorum, çocuğum olmasaydı eve donerdim olur biterdi,ama bebeğim olduğu için Türkiye'de yaşamak zorundayim, nasıl yaşayacağımı düşünüyorum

bebeğinizle olduğunuz için burada kalmak zorunda değilsiniz, gidebilirsiniz

evli çocuklu adam bekarım demiş. pes artık ya..
bence çaktırmadan iş bakın. yabancı diliniz varsa şansınız artabilir.

iş bulunca da boşayın gitsin.
anneniz çocuğa bakar, siz çalışırsınız.
telefon kayıtlarına ulaşılabilir olduğundan aldatmayı ispat edebileceksiniz nasılsa.
çocuğunuz için nafaka da bağlanır.

ama bunlarla uğraşamam, mücadele içine giremem derseniz, yüz göz olmaktan kaçınıp set çekmekten başka çareniz yok

Şimdi şöyle düşünmek lazım; bu sadece sizin yakaladığınız bir olay. Acaba yakalayamadığınız hangi dolapları çevirdi bu adam? Güven bir kere kırılıp, araya şüphe girdi mi, o ilişkiyi toparlamak imkansız bana göre. Aynı şeyi siz yapsanız basit bir hata der miydi? Hiç ama hiç sanmıyorum. Namussuz, ahlaksız ilan edilirdiniz, dünyayı size dar ederdi. Ama erkek oldukları için hata deme pişkinlikleri var zannediyorlar. Hayır efendim, hata dediğimiz şey istemeden, bilinç dışı yapılan şeylerdir. Bile isteye, tüm iradenizle yaptığınız şey hata olamaz. Eşiniz yaptığının hata olduğunu düşünmüyor ve pişman değil. Hata yaptım diyecek, pişman rolüne bürünecek, çünkü yakalandı. Yakalanmasaydı işi nerelere vardıracak zihniyette olduğu, bekarım diyerek elaleme kanca atmasından belli. Boşanır mısınız boşanmaz mısınız sizin bileceğiniz iş ama bu ahlakta bir adamdan da fazla şey beklemeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…