Çocuğumu yurt dışına çıkarmak için babasının izni lazım diye biliyorum, yanlış mı bildiğim?bebeğinizle olduğunuz için burada kalmak zorunda değilsiniz, gidebilirsiniz
Ben zaten iş arıyorum 2 aydır,yani vatandaş olduğumdan beri...daha önce çalışamıyordum,iki tane yabancı dilim de var, aslında Gratis gibi yerlere başvurdum mağazalara, yaza kadar çalışırım yazın sezon açılır turistik yerlerde iş arayacaktim yabancı dil bildiğim için...ama yaz daha gelmedi, 6-7 mağazaya başvurdum onlardan da dönüş olmadı dahaevli çocuklu adam bekarım demiş. pes artık ya..
bence çaktırmadan iş bakın. yabancı diliniz varsa şansınız artabilir.
iş bulunca da boşayın gitsin.
anneniz çocuğa bakar, siz çalışırsınız.
telefon kayıtlarına ulaşılabilir olduğundan aldatmayı ispat edebileceksiniz nasılsa.
çocuğunuz için nafaka da bağlanır.
ama bunlarla uğraşamam, mücadele içine giremem derseniz, yüz göz olmaktan kaçınıp set çekmekten başka çareniz yok
Ben zaten iş arıyorum 2 aydır,yani vatandaş olduğumdan beri...daha önce çalışamıyordum,iki tane yabancı dilim de var, aslında Gratis gibi yerlere başvurdum mağazalara, yaza kadar çalışırım yazın sezon açılır turistik yerlerde iş arayacaktim yabancı dil bildiğim için...ama yaz daha gelmedi, 6-7 mağazaya başvurdum onlardan da dönüş olmadı daha
Ben zaten iş arıyorum 2 aydır,yani vatandaş olduğumdan beri...daha önce çalışamıyordum,iki tane yabancı dilim de var, aslında Gratis gibi yerlere başvurdum mağazalara, yaza kadar çalışırım yazın sezon açılır turistik yerlerde iş arayacaktim yabancı dil bildiğim için...ama yaz daha gelmedi, 6-7 mağazaya başvurdum onlardan da dönüş olmadı daha
Bir insana sürekli sen köpeksin, köpeksin deseler belli bir süre sonra havlamaya başlar, benimkisi de o,yani bana dün akşam eşim defalarca abartıyorsun abartıyorsun dediği için,bu gün acaba gerçekten abartıyor muyum diye sordum... Gidecek bir yerim olsaydı,daha dün giderdim... Eşim beni sevmiyor bunu dün ispatladı bana, sırf çocuğum babasız büyumesin diye onu affetmeyi düşünmüyorum, çünkü çok saçma ben mutsuz olduktan sonra çocuğum nasıl mutlu olsunİşiniz ve her türlü imkanınız olsaydı yakaladığınız zaman hemen tokadı basıp gider miydiniz gerçekten?
Yoksa çocuğum babasız büyümesin,biz çok severek evlendik,belki de ben abartıyorum,yapmış bir hata eşim beni çok seviyor bundan sonra yapmaz diyerek evliliğinize bir şans daha verir miydiniz?
Lütfen önce bunu düşünün
Çünkü abartıyor muyum diye sormanız beni biraz düşündürdü
Aslında haklısınız, keşke o anda telefon elimdeyken arasaydim konussaydim kadınla,ama o an sinirden sadece guluyordum,hiç düşünemedim... artık çok geç herşeyi silmistir,eminimKadın ailesinin fotoğrafını atacak kadar ilerlermis konuşması. O kadına ulaşın ve ayrıntıları öğrenin derim.
yaptigi yanina kar mi kalacak pekiGünaydın hanımlar, önce kendimden bahsedeyim, sonra derdimi anlatacağım...
23 yaşındayım,18 yaşında evlendim"çok severek" 14 aylık bebeğim var, aslında yabancıyım,ama 2 ay önce Türkiye vatandaşı oldum,lise mezunuyum,ve çalışmıyorum...
Lütfen"vah vah vah,bu yaşta evlilik mi olur, çocuk yaşta bir de çocuk mu yapılır, yaktın kendini,ne acelen vardı,bu ne koca meraklısı"tarzı yorum yazmayın,gerek yok gerçekten herşeyin farkındayım....
Dünkü olay:
Eşim kendi işini yapıyor,dün ona söylemeden yanına gittim sürpriz yapacaktım, arabada oturuyor watsapta biriyle yazişyordu,ben de "hahahaa hihihi diyip,aaa yakaladım seni kiminle konusyorsun bakim"diye şaka yaptım,bir baktım adam panikledi,o zaman anladım bir şey olduğunu...dedim çabuk bu telefonu ver,bak vermezsen affetmem seni dedim,neye uğradığını şaşırmış olması gerekiyor ki verdi telefonu, uzaklaştım yolun ortasında okumaya başladım..
Bütün yazışmaları okudum,ama şokta olduğum için tam olarak hatırlamıyorum, herhalde beynim kafayı yemeyim diye hafızamdan sildi yarısını...
Hatırladığım şeyler bu, kadına sesin çok güzel dedi,kadın ona kendi resmini ailesinin resimlerini attı,eşimde ona birkaç resim attı, bekar olduğunu söyledi, ailesiyle kaldığını, yaptığı işinden bahsetti... gülme imojiler ve birçok şey daha konuştular ama hic hatırlamıyorum.... bunları okurken sinirden guluyordun, sonra eşime sana yazıklar olsun rezil diyip gittim.. dolmuşa bindim ve millet içinde ağlama krizine girmemek için kendimi zor tuttum....
Akşam eve geldi,bana diyor ki"kendimi savunmayacagim,hata yaptım, salaklık ettim, ekşi sözlükte bir şey yazdım,kadın bana soru sordu,sonra beni aradı 10 dakika teleefonda konuştuk sadece diyor sonra da watsapta yarım saat konuştuk, tanımıyorum etmiyorum"diyor... beni aldattın,bana ihanet ettin,ne düşüneceğimi bilmiyorum bana bunu neden yaptın dedim, ağladım falan....
Neyse bu utanmaz,bir de sinirlenip,ne var bunda bu aldatma değil bu bir hata diyor,yani olayı normalleşmeye çalışıyor,beni suçluyor abartyorsun diyor baska bir şey de demiyor, özür diledi..ben seni aldatmak isteseydim bu güne kadar yapardım,benim aldatma ile ne işim olur,ben öyle şeyler yapacak birimiyim diyor bir de rezil.... kısacası bunu aldatma olarak kabul etmiyor...
Asıl derdim:
Ben şimdi ne yapacağım, doğup büyüdüğüm yerde olsaydım, eşyalarımı toplayıp çeker giderim,ama burda gidecek yerim yok, çocuğumu da yurt dışına cikaramam babasının izni olmadan, çalışmıyorum da, şu anda annem burda bizde kalıyor bana yardım etmeye geldi...ben bu adamdan nasıl ayrılacağım?bana bir şey söyleyin, nasıl davransam ne yapsam?siz oradan okuyunca ne görüyorsunuz? gerçekten abartıyor muyum?buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim, yorumlarınızı bekliyorum
Bence affetmiş gibi görün. Bi bahaneyle (artık annen mi hasta baban mı hasta) kalk git yurtdışına sonra da avucunu yala dönmüyorum de. Aldatılmak nasıl oluyor görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?