Eşim beni aldattı,ne yapacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten iş arıyorum 2 aydır,yani vatandaş olduğumdan beri...daha önce çalışamıyordum,iki tane yabancı dilim de var, aslında Gratis gibi yerlere başvurdum mağazalara, yaza kadar çalışırım yazın sezon açılır turistik yerlerde iş arayacaktim yabancı dil bildiğim için...ama yaz daha gelmedi, 6-7 mağazaya başvurdum onlardan da dönüş olmadı daha

İşiniz ve her türlü imkanınız olsaydı yakaladığınız zaman hemen tokadı basıp gider miydiniz gerçekten?
Yoksa çocuğum babasız büyümesin,biz çok severek evlendik,belki de ben abartıyorum,yapmış bir hata eşim beni çok seviyor bundan sonra yapmaz diyerek evliliğinize bir şans daha verir miydiniz?
Lütfen önce bunu düşünün
Çünkü abartıyor muyum diye sormanız beni biraz düşündürdü

ülke şartlar malesef kötü. kendi ülkenize dönseniz ? orada iş durumları nasıl ?
iki yabancı dil biliyorsanız belki çocuk bakıcılığı olabilir. bazı aileler çocukları küçük yaştan itibaren dil öğrensin istiyor çünkü.

Hem Türk vatandaşısınız hem iki diliniz var. Neden yurtdışına çıkasınız ki zaten?
Anneniz sağlam bir bakıcı bulup güvenene kadar kalsın sizinle.
Belki annenize burada çalışma izni aldırılabilir. Tabi kalmak ister mi orasını bilemem. Her yolu araştırın.
Tüm bunlar boşanmak isterseniz diye kurgulandı tabi ki..

Kadın ailesinin fotoğrafını atacak kadar ilerlermis konuşması. O kadına ulaşın ve ayrıntıları öğrenin derim.

Zaten Türk vatandaşı olmuşsunuz. Annenizi göndermeyin. O yanınızda kalmaya devam etsin. Siz de işe girin para biriktirin. Bu sürede hem eşinize son şansı vermiş olursunuz, hem de ayrılmak gerekirse hazırlıklı olursunuz.

Bir insana sürekli sen köpeksin, köpeksin deseler belli bir süre sonra havlamaya başlar, benimkisi de o,yani bana dün akşam eşim defalarca abartıyorsun abartıyorsun dediği için,bu gün acaba gerçekten abartıyor muyum diye sordum... Gidecek bir yerim olsaydı,daha dün giderdim... Eşim beni sevmiyor bunu dün ispatladı bana, sırf çocuğum babasız büyumesin diye onu affetmeyi düşünmüyorum, çünkü çok saçma ben mutsuz olduktan sonra çocuğum nasıl mutlu olsun

lütfen lütfen o adamla devam etme. ömrünce kat be katını yaşarsın. bu daha başlangıç. yabancı dilin varmış öğrencilere ders ver olmadı otellere başvur

Kadın ailesinin fotoğrafını atacak kadar ilerlermis konuşması. O kadına ulaşın ve ayrıntıları öğrenin derim.
Aslında haklısınız, keşke o anda telefon elimdeyken arasaydim konussaydim kadınla,ama o an sinirden sadece guluyordum,hiç düşünemedim... artık çok geç herşeyi silmistir,eminim

Son düzenleme:
Telefonu vermeseydin keşke onla avukata sorar tazmanat alırdın. Ailen yine çocuğa bakar sen çalışırdın ve nafaka gelirdi. Yaşın daha genç hemen pes etme. Ayrıca eşin seni aldatmış konuşarak ve görmesen daha da ileri gidecekmiş. Çok üzücü. İnsan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten de. Boşluğa düşüyor.

yaptigi yanina kar mi kalacak peki

evinizi ayirip cocugunuza bakici tutup calisma sansiniz yokmu?

Adam aldatmak için yolunu yapıyorken yakalanmış. O yüzden aldatmak saymıyor herhalde. Pişkin herif.
Bacım ne diyelim diyeceğimiz tüm yollar kapalı madem annen burada gir bi iie para biriktir. Aldatma delillerini topla ve ver mahkemeye nagaka ve kendi çalıştığınla idare edersin. He yok olmaz diyorsan bebeğin biraz toparlanana kadar bekle ama o arada kaç kere aldatılırsın bilemiyorum.
Senin boşanmaya niyetin yok anladığım kadarıyla kır dizini kabullen o zaman diyecek bişey yok

Abartmıyorsunuz çok haklısınız.
Boşanma davası açın ve velayeti alıp yaşadığınız yere dönün. Bence bu ilk değil sonda olmayacak ve yumuşak yaklaşıp affederseniz cesaretlenip daha fazlasını yapacak.
Allah yardımcınız olsun inşallah evladınızla mutlu bir hayatınız olur...

Seçenek 1) Eğer ev kendinizinse, boşanma davası açacak ve aile konutu şerhi ile adamı evden kapı dışarı edeceksiniz. Böylece kendinizi en azından toparlayana dek kalacak yeriniz olacak ve çocuklu düzeninizde bozulmayacak. Mahkeme tedbir nafakası bağlar zaten. O az da olsa bir şeydir. Bebeğin küçük ama az çok çalışabilirsin. Ayrıca aldatılma olduğu için nafaka ve tazminat isteyebilirsin.

Seçenek 2) Ev sizin değilse (kira ödeyecek gücünüz olmadığından, iş bulamazsanız çok zor olur. Tedbir nafakası da eşin gelirine göre), affetmiş gibi görünün -ki kolay olöaz Allah yardımcınız olsun. İş bulun, kendi ayaklarınız üzerinde durmaya başlayın ve kenara para atın. Sonra basın kaşınan yerlerine tekmeyi. Fakat, boşanma davası açarken aldatmayı öne süremezsiniz çünkü affettiyseniz, bir geçerliliği kalmıyor.

Nerelisiniz? Cocugunuzu daha iyi sartlarda buyuteceginiz ulke hangisi Turkiye mi kendi ulkeniz mi? Bunu dusunerek karar vermeniz daha dogru olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…