- 21 Ağustos 2022
- 21
- 8
- 1
- 21
- Konu Sahibi RiverdaleCheryl
eşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim