eşim beni aldattığını öğrendim kimseye bir şey söyleyemedim ne yapacağımı bilmiyorum

RiverdaleCheryl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
21
8
1
21
eşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim

Boşarım diyorsanız sakince takip edip delil toplayın. Belli ki boşanmayacaksınız yine de delil toplayın derim. Sonrasında eşinizin canına okuyun dicem ama okur musunuz bilemedim. Allah kolaylık versin. Yenilir yutulur bi şey değil. Ama o kadınında eşiniz olacak adininde yine de canına okuyunda içiniz soğusun birazcik

eşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereyim
18 yaşında evlilik ve aldatma, gelinlikle girdin kefeninle çıkarsın filan, böyle şeyler ben Türkiye'de paralel evrende mi yaşıyorum acaba diye düşündürtüyor bazen.

eşimin instagramdan takip ettiklerine bakarken bi erkek arkadaşının profiline girdim sürekli bana ademle sapancaya gidicez ademle oraya buraya gidicez adını ağzından hiç düşürmezdi ama eşimin beni arkadaşlarıyla tanıştırma gibi bi huyu olmadığı için tanımıyodum instagramına bakarken ademin doğum gününde paylaştığı postu gördüm masa etrafında 9-10 kişi ademin fotoğrafın en kenarında ademin karşı kenarında da bir kadın ve yanındaki adamla el tutuşmuşlar masanın üstüne ellerini koyarak sarmaş dolaş birbirlerine yakınlıktalar eşimin gömleği ve saati gözüküyor dip dibeler kadınla fotoğrafı kırpmışlar eşimin suratı gözükmüyor hemen kadının profiline girdim hesabı gizli ama profil fotoğrafı eşimin arabasının koltukları ve sunroof ta gözükmüş direkt bizim arabamız yani 17 takipçisi 17 takip edileni ve onlarca fotoğrafı var eşimle ortak takipçi değiller ama direkt onun arabası ve biosuna utanmadan son gülen iyi güler yazıp eşimin baş harfini koymuş cidden çıldırmak üzereyim eşim eşim eşim dedim sürekli ama yani kendisinede ne desem nasıl sordam napsam aklımı şaşırdım zaten ultra agresif bi insan babamlar desen boşanmaya son derece karşı kesinlikle evlerine kabul etmezler evden çıkarken bile düğün günüm babam evden gelinliğinle çıktın kefeninle gir dedi napıcam acaba kuruntu mu yapıyorum cidden çıldırmal üzereym
Biz kadınlar bir gizemin peşine düştüysek o işi öğrenmeden kurcalamaya bırakmayız.Allah da bir şekilde hissettirir ya da karşımıza çıkarır.
Bosanmayi düşünürmussunuz gibi bir vibe almadim sizden.Calisiyorsaniz delillerini hissettirmeden toplayın ve bence hiç durmayın.Bir kere yapan her zaman yapar.Bir kere affeden ikinci kez hata yapma cüretini de gösterir.

Bunlar bu ekonomide ikinci partner gezdirecek yedirecek içirecek paraları nereden buluyorlar aynı anda iki kişiyi idare edecek enerjiyi nereden buluyorlar bu performans nereden geliyor

Cook varlikli değilse birinci genelde evde cocuk bakip ev işi yapiyor oluyor, birinciyi çok fazla gezdirmeye gerek olmuyor.

Boşanma gibi bir düşünce varsa sessiz kal eşini takip et sosyal medya telefon vs delil topla, sonra çıldır bir sinir stres at.

Onsuz olmaz, ailem olmadan da duramam dersen de midem kabul etti deyip içine atacaksın maalesef.

Çok üzüldüm şu an... Normalde bu tavsiyeyi hiç sevmiyorum ama boşanmayacaksanız yüzleşmeyin. İyice yüzsüzleşmesin bari kocanız olacak adam. Ama en güzeli ne olur biliyor musunuz, sessizce delil toplayıp kallavi bir boşanma davası açıp, son gülenin kim olduğunu bir göstermek... Kendinize güzel bir hayat kurmak, kimsenin onurunuzu zedeleyemeyeceği... Kalırsanız kendinize haksızlık edeceksiniz. Bu hayatta ve bir evlilikte durduğunuz yer bu olmamalı. Umarım en doğru kararı verirsiniz ve çok mutlu olursunuz...

Bunlar bu ekonomide ikinci partner gezdirecek yedirecek içirecek paraları nereden buluyorlar aynı anda iki kişiyi idare edecek enerjiyi nereden buluyorlar bu performans nereden geliyor

Bir sokak röportajında benzer bir soruyu erkeklere soruyorlardı. Eşiniz izin verse, 4 eşe kadar alır mısınız ? gibi bir soruydu. Adamın biri "ben 1 evle, 1 hanıma zor bakıyorum , millet bu paraları nereden buluyor" demişti. 😂😂

Eşinle aranda nasıl bir bağ var gerçekten şaşırdım. Yani senin tanımadığın insanlarla nasıl birlikte biyerlere gitmelerine izin veriyorsun. Evlilik bunu gerektirir tanımayı bilmeyi yani. Benim eşimde sinirli bı yapısı vardir ama böyle biseye asla izin vermem tanımadığım tek bir arkadaşı yok. Bensiz en fazla arkadaşları ile balık tutmaya iş çıkışı yemeğe falan gider ki zaten eski bir ortam ise ben olmadan asla gitmez. Eğer eşiniz siz olmadan yapıyorsa şüphelenmekte haklısın. Elinde delil olmadan konuyu eşine açma. Yüzde bir milyon inkar eder. Bir süre takipte ol delil topla. Boşanacaksanda Cat diye koy ortaya bitti de. Ama boşanan diyorsan malesef hiç kurcalama üzülen yine sen olursun. Bu sefer eğer aldatiyorsa nasılsa biliyor ayrilamayacak diyip ezilen olursun

Severek mi isteyeek mi evlendiniz? Aileler genelde sen istedin sen aldın geri dönme kafasında oldukları için dönme gelme diyorlardır ama eşinize hiç bahsetmeden ilk babanızla paylasın ben sevdim evlendim ama bana Boyle yaptı diye kanıtları gösterin babanız belki o durumunuza üzülür arkanızda olur . Yani bu durumda ne var metres yapmış bosanulır mı hemen demez heralde. Elbette sahip cıkarlar . Cıkmasalarda ben olsam varsa elimde param işim bilmedigim bir sehre gider yerlesir bosanır yeni sehr yeni baslangıc yapardım. Kimseye de ölümüyüm sagmıyım haber vermem valla ozaman pesime dusen aileyede bosanmak istedigmde arkamda durmadınız şimdide merak etmeyin der kapatırdım. Umarım işiniz gucunuz vardır. Ya da umarım o gordukleriniz sizn esiniz degildir🥺 Allah içnize ferahlık versij

Ablacım ne kuruntusu, Ademle başbaşa Sapanca'ya gitmiş olabilir mi sence eşin? Jakuzili bungalov kiralayıp göl kenarında romantik yürüyüş mü yapacak kanka kankaya? Hazır kanıtların da var kandırma hiç kendini. Telefonunla bağlantılı olmayan sahte bir Instagram hesabı açıp kadındaki diğer fotoğraflara ulaşmaya çalış önce.

Back
X