eşim beni almaya geliyormuş...

yurtdışına çıkmayacağım istemiyorum.

arkadaşım orta yolu bulacağına işi yokuşa sürüyorsun sen.
evi terk ettin terk etme konusunda belki haklı olabilirsin ama terk etme şeklin konusunda haksızsın.
yurt dışına çıkmayacağım ne demek Allah aşkına.
adamın evinin işinin barkının Fransa da olduğunu bilerek evlenmedin mi?
vize işlemlerini yapman zaten Fransaya gideceğim demek olmuyor mu?

inş. bebeğin sağlıklı bir ortamda büyür Allah hakkınızda hayırlısını versin

Kusura bakma ama sen bu akilda gidersen senden es falan olmaz git biraz büyü yasca degil yanliz
beyin ve olgunluk olarak ,esin hataliydi tabi fakat senin yaptigina söyleyecek söz bulamiyorum
öteki konuda daha esim dedigin adami kötülüyordun ,esine selam söle ondanda bir aileye coban olmaz
daha 15 günlük evli biri bunlari yaparsa ilerde ne yapmaz acaba ya ikinizde adam olun
ciktiginiz bu yolda adam gibi yürüyün veya evlilik kurumu gibi kutsal bir kurumun adini kirletmeyin .

esinde iyi esaret var daha cicim ayinda kendisini jandarmaya SIKAYET eden evi jandarma esliginde
toplatan bir kadini gidip babasinin evinden almak

Bu arada esin unuttu galiba fransa almanya gibi ülkelerde esi polise jandarmaya SIKAYET
TÜRKIYEDEKI kadar iyi sonuclanmaz fransada nezaretten sag cikarsa dua eder bu nedenle
yazdiklarina istinaden yaziyorum sen tehlikeli yasi 23 olup akil yasi henüz büyümemis birisin

Allah akil fikir versin ...

istediğin de bu değil miydi zaten? aslında diğer konunda boşuna konuşmuş,öneri sunmuştuk biz...umarım ilerde birgün tekrar gelip de evliliğindeki sorunlarla ilgili yeni konular açmazsın.bebeğinle birlikte mutlu bir yaşam dilerim...

dönecekmisin peki:44::44:eğer dönersen birdaha böyle fevri davranma canım iyice düşünerek hareket et her evlilikte sorunlar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…