eşim beni anlamıyor bende eşimi..

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
eşimle yine tartıştık.bu tartışma konusu evlendiğimizden beri kaçıncı 3 senelik evliyim.eşimle genellikle ailesi yüzünden vede eşimin kendini ifade edememesinden tartışıyoruz.akşam tlfnda konuşurken eşimle işteydi eşim beni aradı bende hiç ramadın dedim bana ilk önce daha yeni konuştuk ya dedim nasıl yeni saat 11 oldu dedim kızıdm sonra eşim ben saati bilmiyordum yeni konuştuk gibi geldi dedi tlfn etmeden önce rakadaşa sordum saati ben 9 sanıyordum dedi.ama bana daha yeni konuşyordum sandım demedi yeni konuştuk dedi sonra ben kızınca açıklama yaptı.aslında okuyan çoğu kişi ne kadar basit bir konu diyordur ama konu değil öenmli olan eşimin ben kızınca sanki lafı değiştiriyor gibi geliyor bana.sonra yok sen öyle dedin yok ben öyle demedim bir sürü tartışma kendi konuştuğum şeyden emin olamıyorum sayesinde.benim en sinir olduğum şey karşımdakinin net olmamasıdır.bu ve bu tarz bir sürü tartışma yaşadık daha önce iletişisizliğimiz var çok ve halledemiyoruz sanki eşim benden korktuğu için lafı değiştiriyormuş gibi geliyor.sizce ne yapmalıyım böyle olunca sanki dürüst değil gibi geliyor.artık sıkıldım fikir vericek olan var mı bana?

Bana adamın açığını arıyormuşsunuz gibi geldi.
Evet bahsettiğiniz gibi mevzu yaptığınız şey çok sıradan.
Konu etmeye bile değmez,insanın eşini kendisini üzmesine bile değmez.
Bence evliliğinizi bu boyuttan kurtarın.
Kim böyle didiklenerek yaşamak ister ki ömür boyu ?

eşimle yine tartıştık.bu tartışma konusu evlendiğimizden beri kaçıncı 3 senelik evliyim.eşimle genellikle ailesi yüzünden vede eşimin kendini ifade edememesinden tartışıyoruz.akşam tlfnda konuşurken eşimle işteydi eşim beni aradı bende hiç ramadın dedim bana ilk önce daha yeni konuştuk ya dedim nasıl yeni saat 11 oldu dedim kızıdm sonra eşim ben saati bilmiyordum yeni konuştuk gibi geldi dedi tlfn etmeden önce rakadaşa sordum saati ben 9 sanıyordum dedi.ama bana daha yeni konuşyordum sandım demedi yeni konuştuk dedi sonra ben kızınca açıklama yaptı.aslında okuyan çoğu kişi ne kadar basit bir konu diyordur ama konu değil öenmli olan eşimin ben kızınca sanki lafı değiştiriyor gibi geliyor bana.sonra yok sen öyle dedin yok ben öyle demedim bir sürü tartışma kendi konuştuğum şeyden emin olamıyorum sayesinde.benim en sinir olduğum şey karşımdakinin net olmamasıdır.bu ve bu tarz bir sürü tartışma yaşadık daha önce iletişisizliğimiz var çok ve halledemiyoruz sanki eşim benden korktuğu için lafı değiştiriyormuş gibi geliyor.sizce ne yapmalıyım böyle olunca sanki dürüst değil gibi geliyor.artık sıkıldım fikir vericek olan var mı bana?

adam bu saçma sebeple size uyup tartışma çıkmasın diye lafı değiştiriyo
daha ne yapsın ki..
eften püften şeyleri iletişimsizlik diye adlandırmıyın
adam olgunluk gösteriyo siz de abartıyosunuz bence
yazdıklarınızdan çıkan o

bence eşinize haksızlık ediyorsunuz.forumdaki bayanların yaşadığı sorunlara bakarsanız eşinize haksız yere yüklendiğinizi görürsünüz.2 3 saat aranmamak tartışma konusu için basit bir neden.bazen ayrı kalmak uzaklaşmak ilişkiyi güçlendirir.boğmamak lazım karşı tarafı.

bence eşinize haksızlık ediyorsunuz.forumdaki bayanların yaşadığı sorunlara bakarsanız eşinize haksız yere yüklendiğinizi görürsünüz.2 3 saat aranmamak tartışma konusu için basit bir neden.bazen ayrı kalmak uzaklaşmak ilişkiyi güçlendirir.boğmamak lazım karşı tarafı.
ben aramadığı için bu kadar değil bana ilk önce daha yeni konuştuk deyip daha sonra ben kızınca lafı değiştirmesi vede bana ben değiştirmedim sen yanlış anladın demesi ben ne konuştuğumu bilmiyor muyum

Haklisin canim bende ilk evlendigimizde her dk konusmak isterdim simdi 3 yillik evliyiz bizde bazen bilerek aramam sesini duymayim uzak kalip ozlemek amacli boyle

Konunuza gelince bende arkadasin dedigi gibi sacma bi neden den tartismak istememis bencede alttan almis daha ne yapasin

Son düzenleme:
Evlenince liseli aşık gibi olunmuyor,adamı bıktırmayın

evlilik böle bişe işteeee karsındakını anlayamıosn ama evlısın ısteee off:( off:(
Allah senınde yardmcn olsn :(

Evlenince liseli aşık gibi olunmuyor,adamı bıktırmayın
benim ne demek istediğimi sanırım anlamdınız.ben eşimin beni aramamsına veya daha yeni konuştuk demesine çok az kızıdm ve uzatmazdım tartışmayı zaten.benim kızdığım konu eşimin önce daha yeni konuştuk diye içinden geleni söylemesi ve ben bozulunca daha sonra ben daha yeni konuştuk sandım deyip emin olmadan konuşması arasında fark var.vede daha sonra ben lafı değiştirmedim deyip bana sen yanlış anladın demesi beni sinir eden bunlar

benim ne demek istediğimi sanırım anlamdınız.ben eşimin beni aramamsına veya daha yeni konuştuk demesine çok az kızıdm ve uzatmazdım tartışmayı zaten.benim kızdığım konu eşimin önce daha yeni konuştuk diye içinden geleni söylemesi ve ben bozulunca daha sonra ben daha yeni konuştuk sandım deyip emin olmadan konuşması arasında fark var.vede daha sonra ben lafı değiştirmedim deyip bana sen yanlış anladın demesi beni sinir eden bunlar

kıvırmasını kast ettiyseniz bunda haklısın, ne yapsınlar iş hayatı ile özel hayatı karıştırıyorlar

ben aramadığı için bu kadar değil bana ilk önce daha yeni konuştuk deyip daha sonra ben kızınca lafı değiştirmesi vede bana ben değiştirmedim sen yanlış anladın demesi ben ne konuştuğumu bilmiyor muyum

Canim erkek milleti boyle maalesef yani sabah konustugunda ve aradan saatler gecmis olmasina ragmen daha yeni konusmus gibi hissediyorlar cunku onlarin YAPISI BOYLEEE!!! yapacak birsey yok!

Dusuncesiz varliklar bizler gibi surekli telefonu elde degiller ki.

Sevgiliyken baska evliyken baska!!!

Bende evliligimin ilk yillari bu duruma kendimi cok zor alistirdim... Eskisi gibi ilgi alaka yok ama beni sevdigini biliyorum bende onu cook seviyorum onemli olanda bu :66:

Bence konuyu degistirme sebebide haksiz oldugunu bildigi icin birden ort bas etmek istemesidir birde kavgayi onlemek istemesidir bence bu kadar buyutme...

canım yapma ya! vallahi yapma! rabbimin gücüne gider mazallah bir dert verir görürsün o zaman. neymiş aradığından beri kaç saat olmuşta lafı kıvırmışta daha yeni konuştuk demişte. adam tartışma çıkmasın diye kıvırmış. eğer böyle devam edersen bu günlerini mumla ararsın. bunu temenni olarak asla değil ama tecrübe olarak söylüyorum canım. etrafımda gördüklerime istinaden söylüyorum. erkeğin soğuması çok pis oluyor. biz bayanlar yuvadır diyoruz çocuktur diyoruz velhasıl yeri gelince aldatmalar bile affediliyor fedakarlık ediyoruz ama soğuduktan sonra geri dönen erkek görmedim ben. o yüzden sana tavsiyem canım bir meşgale bul kendine bu adamı bu denli sıkboğaz etme. emin ol adam için hayat çok zor geldi şuan gözüme. her dediğimde mantık arayan açık arayan bir eş. empati yapın bakalım ne olacak?

Arkadasim böle seylerle kendinizi bos yere yipratiyorsunuz.
Ben asil kivirmasina kiziyorum diyorsunuz.Ama onu kivirttiran sizsiniz.Ben ne diyeyim kendi kardesime anlatamadim daha ayni bu durumlari yasiyor.size anlatmaya calissam muhtemelen sizde anlayamayacaksiniz.

Eeee yaslariniz belli bir yasa gelmistir mutlaka.Bin düsünün bir kere söyleyin.Yoksa böyle eften püften seylerle üzülürsünüz.

Canım, benim anladığım kadarıyla konu o kadar dert edilecek bir konu değil...
Ama sen onun seni önemsemesini istiyorsun, bir şeyleri ben demeden yapsın ben demeden arasın istiyorsun ister istemez. (Kendimden biliyorum)
Bu da senin eşini çok önemsediğini gösterir. Bence sen eşini hayatının merkezi olmaktan çıkar... Kendine uğraşlar bul herşeyini ona bağlama bak o zaman bunlar sana dert gibi geliyor mu...

bunu yada bunun gibi şeyleri dert etme canım belli ki eşin sen tartışacaksın laf uzayacak diye sözünü değiştirmiş olay büyüsün istememiş.bunu brçok erkek yapıyor emin ol.bu kadar didikleme:50:karşındaki insanın net olmasını isteyebilirsin ama bu her zaman olmayabilir.hepimiz insanız sonuçta:31:
birde sanırım sen herşeye aşırı tepki veriyorsun eğer öyleyse bunu yapma o zaman eşin sana karşı daha net olacaktır lafı kıvırmayacaktır emin ol:34:

Ama siz bu güvensizlikle eşiniz de bu bu korkularla nereye kadar huzursuz yaşayacaksınız ki?
Hangi konularda lafı değiştiriyor anlamadım ama farklı bir sıkıntınız var bence.

adamı yalana yanlıs yola saptırmakda saptırmamakda bız kadınların elınde bence size fazla dayanamaz gibi bıktırmayın onu tez uçarrr !!!!!!!!

eşinin laf salatası yaptığını düşünüyorsun ve bu da seni yoruyor.doğru mu anladım?

Ama siz bu güvensizlikle eşiniz de bu bu korkularla nereye kadar huzursuz yaşayacaksınız ki?
Hangi konularda lafı değiştiriyor anlamadım ama farklı bir sıkıntınız var bence.
herhangi bir konusu yok.çok basit gibi görünen konularda olabiliyor.eşim le yok sen böyle dedin yok ben demedim gibi diyalog içine girince sanki eşim sırf ben kızıyorum diye lafı değiştiriyor gibi geliyor buda benim ona güvenimi azaltıyor.bana eşim hep der kızıcağını bilsem bile içimdekini söylerim diye.eşim içine kapanık biraz yani öyle fazla konuşmaz içinden ne geçer çok söylemez.benim içimde bir dışımda ve içimden ne geçiyorsa eşim isterse çok kızsın yinede gizlemem söylerim ben eşimde böyle olsun istiyorum ve kaç defa konuştum.böyleyok öyle dedin yok demedin gibi diyologlar hoşuma gitmiyor.

Bende sizin yazdiginizdan pek bisey anlamadim, esinizinde anlamamasi normal:3: rahatiniza bakin ya cokta onemli degil bu konular..simdiden relax olun paranoyak olursunuz ilerde sonra mazallah:51:

Back
X