eşimle yine tartıştık.bu tartışma konusu evlendiğimizden beri kaçıncı 3 senelik evliyim.eşimle genellikle ailesi yüzünden vede eşimin kendini ifade edememesinden tartışıyoruz.akşam tlfnda konuşurken eşimle işteydi eşim beni aradı bende hiç ramadın dedim bana ilk önce daha yeni konuştuk ya dedim nasıl yeni saat 11 oldu dedim kızıdm sonra eşim ben saati bilmiyordum yeni konuştuk gibi geldi dedi tlfn etmeden önce rakadaşa sordum saati ben 9 sanıyordum dedi.ama bana daha yeni konuşyordum sandım demedi yeni konuştuk dedi sonra ben kızınca açıklama yaptı.aslında okuyan çoğu kişi ne kadar basit bir konu diyordur ama konu değil öenmli olan eşimin ben kızınca sanki lafı değiştiriyor gibi geliyor bana.sonra yok sen öyle dedin yok ben öyle demedim bir sürü tartışma kendi konuştuğum şeyden emin olamıyorum sayesinde.benim en sinir olduğum şey karşımdakinin net olmamasıdır.bu ve bu tarz bir sürü tartışma yaşadık daha önce iletişisizliğimiz var çok ve halledemiyoruz sanki eşim benden korktuğu için lafı değiştiriyormuş gibi geliyor.sizce ne yapmalıyım böyle olunca sanki dürüst değil gibi geliyor.artık sıkıldım fikir vericek olan var mı bana?