eşim beni anlamıyor bende eşimi..

eşinin laf salatası yaptığını düşünüyorsun ve bu da seni yoruyor.doğru mu anladım?
laf salatası değilde ben herşeye çabuk kızan birisiyim ve kızınca kızmadan önce söylediği şeyi değiştiriyormuş gibi geliyor.sonra bana ben öyle demedim diyor ben dedin diyorum keşke geçmişe dönebilsekte ispatlasak diyoruz 1 saat düşünüyorum acaba ben mi yanlış anladım diye

Bende sizin yazdiginizdan pek bisey anlamadim, esinizinde anlamamasi normal:3: rahatiniza bakin ya cokta onemli degil bu konular..simdiden relax olun paranoyak olursunuz ilerde sonra mazallah:51:
neyi anlamadınız bilmiyorum gayet açık yazdım.zaten yorum almak için yazdım yani normal mi değil mi fikir almak için konuyu açtım..

herhangi bir konusu yok.çok basit gibi görünen konularda olabiliyor.eşim le yok sen böyle dedin yok ben demedim gibi diyalog içine girince sanki eşim sırf ben kızıyorum diye lafı değiştiriyor gibi geliyor buda benim ona güvenimi azaltıyor.bana eşim hep der kızıcağını bilsem bile içimdekini söylerim diye.eşim içine kapanık biraz yani öyle fazla konuşmaz içinden ne geçer çok söylemez.benim içimde bir dışımda ve içimden ne geçiyorsa eşim isterse çok kızsın yinede gizlemem söylerim ben eşimde böyle olsun istiyorum ve kaç defa konuştum.böyleyok öyle dedin yok demedin gibi diyologlar hoşuma gitmiyor.

Neden eşinizi kendinize benzetmeye çalışıyorsunuz?:53:
Herkesin huyu,karakteri farklıdır.
Ancak hala şu öyle demedin böyle dedin haaa evet şöyle dedim konularını anlamadım.:44:

niye aramadın diye hesap sorrsan tabi bahane üretecek kavga çıkacak
çok karışma öyle şeylere ona saygı duy ama onsuz yapamadığını belli etme
neden aramadın neden bana seviyorum demiyorsun
neden beni kıskanmıyorsun dedikçe erkek şımarırr

Eşiniz sizi sürekli arasın mı istiyorsunuz bende mevzuyu çözemedim..
Yaaa niye sürekli arasın
Ben mi anormalim bilemedim ki benimkide arıyo arıyo telefonum hep biyerlerde arıyorumda bakmıyorsun diye söylenir hep

Yaaa niye sürekli arasın
Ben mi anormalim bilemedim ki benimkide arıyo arıyo telefonum hep biyerlerde arıyorumda bakmıyorsun diye söylenir hep

aynı benim durumum telefonu koyuyorum bir yerlere sonra bulamıyorum benimki de neden açmıyorsun diye söyleniyor :63:

Yaaa niye sürekli arasın
benim eşimde arar ve tlf yanımda olmayınca kızar sadece o akşam öyle oldu ondada müsait olamamış iş yerinde mevzu bu değil ki..eşimin bana ilk önce birşey söyleyip daha sonra ben kızınca sonra başka laf söylemesi başka açıklama yapması sanki ben bişeylere kızınca lafı değiştiriyormuş gib.sonrada bana sen yanlış anlıyorsun ben lafı değiştirmedin diyor ben değiştirdin diyorum öyle tartışma çıkıyor..

eşimle yine tartıştık.bu tartışma konusu evlendiğimizden beri kaçıncı 3 senelik evliyim.eşimle genellikle ailesi yüzünden vede eşimin kendini ifade edememesinden tartışıyoruz.akşam tlfnda konuşurken eşimle işteydi eşim beni aradı bende hiç ramadın dedim bana ilk önce daha yeni konuştuk ya dedim nasıl yeni saat 11 oldu dedim kızıdm sonra eşim ben saati bilmiyordum yeni konuştuk gibi geldi dedi tlfn etmeden önce rakadaşa sordum saati ben 9 sanıyordum dedi.ama bana daha yeni konuşyordum sandım demedi yeni konuştuk dedi sonra ben kızınca açıklama yaptı.aslında okuyan çoğu kişi ne kadar basit bir konu diyordur ama konu değil öenmli olan eşimin ben kızınca sanki lafı değiştiriyor gibi geliyor bana.sonra yok sen öyle dedin yok ben öyle demedim bir sürü tartışma kendi konuştuğum şeyden emin olamıyorum sayesinde.benim en sinir olduğum şey karşımdakinin net olmamasıdır.bu ve bu tarz bir sürü tartışma yaşadık daha önce iletişisizliğimiz var çok ve halledemiyoruz sanki eşim benden korktuğu için lafı değiştiriyormuş gibi geliyor.sizce ne yapmalıyım böyle olunca sanki dürüst değil gibi geliyor.artık sıkıldım fikir vericek olan var mı bana?

Birbirinizi anlayışla karşılamalısınız.Bazen susmak gerekir.Her şeyi olduğu gibi kabul etmek gerekir.Sabretmek gerekir
Sevgilerimle

Hafızam hiç iyi değildir, ama önceki konularını hemen hatırlayıverdim!

Böyle sormak istemezdim ama..

Siz gerçekten kendinizi normal mi görüyorsunuz?

canım burcun ne senin:26:

kahvetelvesi :1:

arkadaşım bence sen eşini biraz fazla bunaltıyorsun.yani böyle ben karşımdakinin net olmasını isterim falan değil bence mesele.siz biraz fazla didikliyorsunuz her şeyi.günlük bir konuşma işte bukadar olay neden? sanırım hamileliğinizin verdiği gerginlik var sizde biraz.
ama önceki konularınızda da yani gebelik öncesinde de eşinize karşı olan kızgınlıklarınızla ilgili konular açmışsınız.bence dediğim gibi eşinizi çok bunaltıyorsunuz.adam sizden korkuyor sanırım oyüzden ne diyeceğini şaşırıyor,doğal şekilde konuşamıyor sanırım sizinle ve toparlayacağım derken işi iyice karmaşık hale getiriyor. ha tabi birde sonunda her daim onu azarlayan bir eş varsa adam nasıl rahat konuşsun.karakter olarakta içine kapanık sakin bir insansa.
sizin durum aynı öğretmenden korkan,çekingen öğrenci meselesi gibi. ya bırakın adamı kasmayın,içinden geldiği gibi davransın.biraz sakin olursanız,birbirinizin ne konuştuğunu da anlayabilirsiniz sanırım.:42:

Son düzenleme:
kahvetelvesi :1:

arkadaşım bence sen eşini biraz fazla bunaltıyorsun.yani böyle ben karşımdakinin net olmasını isterim falan değil bence mesele.siz biraz fazla didikliyorsunuz her şeyi.günlük bir konuşma işte bukadar olay neden? sanırım hamileliğinizin verdiği gerginlik var sizde biraz.
ama önceki konularınızda da yani gebelik öncesinde de eşinize karşı olan kızgınlıklarınızla ilgili konular açmışsınız.bence dediğim gibi eşinizi çok bunaltıyorsunuz.adam sizden korkuyor sanırım oyüzden ne diyeceğini şaşırıyor,doğal şekilde konuşamıyor sanırım sizinle ve toparlayacağım derken işi iyice karmaşık hale getiriyor. ha tabi birde sonunda her daim onu azarlayan bir eş varsa adam nasıl rahat konuşsun.karakter olarakta içine kapanık sakin bir insansa.
sizin durum aynı öğretmenden korkan,çekingen öğrenci meselesi gibi. ya bırakın adamı kasmayın,içinden geldiği gibi davransın.biraz sakin olursanız,birbirinizin ne konuştuğunu da anlayabilirsiniz sanırım.:42:
hamileliğimden kaynaklanmıyor zaten bu durum evlendiğimizden beri var.üzerine düşüyor olabilirim olay gerçekten basit ama ben böyle farklı konuşunca kızıyorum bazı dediğiniz şeylerde haklısınız ama ben böyle olduğu için kızıyorum zaten.bende de var kabahat farkındayım ve bu durumu bazen nasıl düzelticeğimi bilmiyorum..

Guzel arkadasim bence biraz abartmissin, boyle ufak seyler icin adamin ustune gitme. Bir gun bunalir munalir ve oyle bir ustune gelirki senin neye ugradigini sasirirsin. Sana kendini nasil iza edecegini sasirmis. Buyuk birsey degilki. Benim esim lafi evirir cevirir durur. Ama ben bunu altinda surekli birseyler ararsam basta kendimi cok yipratirim sonrada esimi. Esini dusunumuyorsan kendini dusun. Bu kadar ustune gitme ufak dipsiz seylerin. Hayatini uzuntuyle doldurma. Hasta olursun. Hem anne olacaksin bebeginidemi dusunmuyorsun, yapma böyle. Buyutme......

Guzel arkadasim bence biraz abartmissin, boyle ufak seyler icin adamin ustune gitme. Bir gun bunalir munalir ve oyle bir ustune gelirki senin neye ugradigini sasirirsin. Sana kendini nasil iza edecegini sasirmis. Buyuk birsey degilki. Benim esim lafi evirir cevirir durur. Ama ben bunu altinda surekli birseyler ararsam basta kendimi cok yipratirim sonrada esimi. Esini dusunumuyorsan kendini dusun. Bu kadar ustune gitme ufak dipsiz seylerin. Hayatini uzuntuyle doldurma. Hasta olursun. Hem anne olacaksin bebeginidemi dusunmuyorsun, yapma böyle. Buyutme......
eşim lafı evirir çevirir diyorsunuz peki eşiniz böyle yaptığında yalan söylüyor diye düşünmüyor musunuz?ben eşim bana böyle yaptığında sanki önemli bir konuda olsa böyle yapıyor muş gibi geliyor bana dürüst değil gibi geliyor ayrıca eşim bana kızıcağını bilsem bile doğruyu söylerim diyor bende buna kızıyorum işte

Hayir canim kizmiyorum. Neden kizmiyorsun diye sorarsan cok kizdim ve hastalandim. Baktim olan cocuklarima ve bana oluyor. SUnuda dusunmedim degil, belkide dedim bu adamin ustune fazla variyorum oda yalana basvuruyor. Sonra vazgectim. Ugrasamam. Ondan onemli islerim var benim, COCUKLARIM. Daha beter seyler yapmasinda istedigi kadar lafi evirsin cevirsin. Ufak laflar tabii. Aldatma maldatma eve gec gelme gibi seyler olmadi. Sadece senin verdigin misaller gibi. BU buyutulecek birsey degilki. Ben esimi hep ikidebir arardim niye aramiyorsun derdim. Simdi hic ararmiyorum aklima bile gelmiyor, isime gidiyom, dolasiyom cocuklarimla sarmas dolas oyunlar oynuyorum, zamanimi onlara harciyorum. Omrumu kocaman bir adamin evirdigi cevirdigi laflari duzeltmek icin harciyamam. Bak aynisini yap sende rahatlarsin. :21:

ömrünüzü koca bir adamın evirip çevirdiği laflara harcamayacağınız gibi,koca bir adamı değiştirmeye de harcayamazsınız.
ha sizi rahatsız eden yönleri belirtirsiniz ama bunlarında bir sınırı olmalı aksi durumun kişiliğe saldırı olduğunu düşünürüm ben. belki başımda böyle bir durum olmadığı için konuşmak kolay geliyordur ama ne olursa olsun aynı şey bana yapılsa ben kendimi güvensiz,iletişimden yoksun kısacası mal gibi hissederim :9:

o zamanda konuşmak bir şey anlatmak içimden gelmez.diyorum ya ilkokulda ödevimi yapmadığımda tırsarak beklerim böyle öğretmen nezaman soracak diye,sorduğu zamanda en olmadık şekilde bahanemi sıralarım ve azarımı yer otururum.daha sonra o bahaneye öğretmen kızdığı için o gerçek bile olsa başka bir şey söylerim ve sonunda daha beter azarlanırım,kısacası her halükarda o azarı yiyeceğimi bilerek o öğretmenin karşısına çıkmaya korkarım. :4:

sakin olmalısınız bence,eşinizi bu kadar hakir görmeyin,ha şüphelendiğiniz bir durum olur didiklersiniz anlarım ama hiçbir şey yokken ''yeni konuştuk ile yeni konuştuk sandım'' arasında bukadar sorun yaratmayın.kendinizi yıpratırsınız. sonuçta karşınızdaki insan bir ömrü geçirmeyi planladığınız kişi,ona tahammül sınırınız bukadar az ise o ömür zaten geçmez,size işkence olur.

herhangi bir konusu yok.çok basit gibi görünen konularda olabiliyor.eşim le yok sen böyle dedin yok ben demedim gibi diyalog içine girince sanki eşim sırf ben kızıyorum diye lafı değiştiriyor gibi geliyor buda benim ona güvenimi azaltıyor.bana eşim hep der kızıcağını bilsem bile içimdekini söylerim diye.eşim içine kapanık biraz yani öyle fazla konuşmaz içinden ne geçer çok söylemez.benim içimde bir dışımda ve içimden ne geçiyorsa eşim isterse çok kızsın yinede gizlemem söylerim ben eşimde böyle olsun istiyorum ve kaç defa konuştum.böyleyok öyle dedin yok demedin gibi diyologlar hoşuma gitmiyor.
eşinizde sizin gibi açık sözlü olsa daha çok sorun yaşardınız.bence bir taraf girişkense diğer taraf daha ılımlı olsa uyum daha iyi oluyor.bir de bayanın açıksözlüsü iyi oluyorda erkeğinki çekilmezdi bence.düşünsenize başınızda ben açıksözlüyüm diye dır dır eden bir koca olsa daha mı iyi olurdu:26:
erkekler bizden biraz farklılar arkadaşım.biz daha duygusalız onlara göre.erkekler marstan kadınlar venüsten kitabını okumadıysanız öneririm.farklılıklara güzel bir şekilde değinmiş.

Back
X