Nerden başlayayım bılmıyorum şuan kendımı çok kötü hissediyorum.bunları ne anneme ne de bir arkadaşıma anlatamıyorum.
Kuzenim nişanı nedeniyle ben memleketteyim eşim izin alamadığı için yanımda değil.
Eşime çok kırgın ve kızgınım konuşuyorum anlatıyorum sakince sanırım benı anlamıyr yada işine gelmıyor zaten bende onu anlamıyorum böyle davranmasının sebebi ne
Gün içinde bir kere konuşuyoruz gündüz ben arıyorum genelde.sabah erken uyanmasına rağmen geç yatar genelde.gece hiç mi merak etmezsın sesimi duymak istemezsın özlemezsın benı aramıyor enzaından iii geceler dese yeter.
Aradığımda hissediyorum telefonu kapatmak istiyor ofis ortamında çalışıyor, ben insanların sesini duyuyorum ama eşim sessizce konuşuyor ,etrafndan ndn rahatsız oluyor benımle konuşurken ??
Daha yeni konuştum eşimle şuan bırbırımızden ayrıyız ama hala aynı
Telefonda bunları gelınce konuşuruz dedi her zaman beni ertelemek zorunda mı?
Evde yada telefonda benımle konuşmak ona sanırım sıkıcı gelıyor ama işyerinde bi bayan oldu mu söz konusu muhabbet sular gibi .bayanlarla samimi olma iş haricinde diyorum çok mu yanlış bu isteğim.
Bana yapmadığını o hanımlara yapsın istemıyorum sohbet muhabbet bahsettıklerım
Telefonda benı anlamıyorsun ben mıyım uzaydan gelen bı psıkayatrıye ihtiyacım benı anlayan bırıne ihtıyacım var dedim.cvbı sana başka koca lazım oldu 
Bu ne demektır yaaa.bu söylenecek laf mı şimdi ben sana böyle yapıyor muyum dıyınce ben tmm geri aldım dedi sadece ve telefon çekmedı kapandı tekrar aramayınca msj attım süreklı sıkıntı sorun yok demekle olmuyor şu cümleyı kurabıldığıne göre sıkıntı var dedim ne cvp verdı ne aradı anlattıklarım cumartesi oldu .
Bende hiç aramadım pazartesi aradı ilkınde açmadım ne yapıyorsun niye aramıyorsun hiç bişey olamamış gibi konuşuyor bı ara çok keskın konuşuyorsun dedi sana öyle gelmıştır dedim sadece
Bu kurduğu cümle üzerine özür dılemesı gerekmıyor mu? Gerçi özür yetecek sankı bana
Aklım çok karışık ne yapacağım ben .bazen ayrılmayı bıle düşünüyorum
Ne hıssedıyor ne düşünüyor ndn böyle davranıyor aklımda süreklı bunlar
İstediğim sadece ilgi .ilgiyi bellı edecek küçücük şeylerr
Bu arada Pazar günü gidecektım kendı istedı kalmamı işlerini bıtır hep son ana bırakıyorsun dedi
15 gun olmadan gel diye tuttururdu.bunu da aklımı taktım.laf arasında ne zaman geleyım dedim
Ne zaman istersen dedi ve bunada çok şaskınım
yalnız hissediyorum kendımı onada söyledım cvbı başka lazım oldu((
karışık yazmış olabılırım affolaaaa(((
Biraz sıkılmış, bunalmış olabilir. Hep mi böyleydi? İnsan bazen yalnızlık ister, çeneden kaçar. Belki öyle bir dönemidir.
İş yerindeyken telefonda konuşmak istememesi çok doğal. Ortamından ve disiplininden kaynaklanıyordur.
Döndüğünde karşına alıp konuşmayı ve bize sorduğun soruları ona sormayı dene. "Sana başka koca lazım" lafı biraz serzeniş gibi geldi bana. Çok mu karışıyorsun, eleştiriyorsun?
eğer hep böyleyse mizacı böyledir bazı erkekler öyle aman karımı arayayım bi sesini duyayım falan kafasında olmuyor
ama son zamanlarda böyle olmaya başladıysa evliliğinizden sıkılmış olabilir
ilgisini biraz yitirmiş olabilir
paylaşmak istemediği bir problemi olabilir
başka biri olabilir pek çok şey olabilir yani
eğer bunlardan herhangı bırısı mevcut ise bana söylemesı gerekmez mı?anlamak için onu yırtıyorum kendımııı
Bana ilginç geldi
Hadi aramaması neyse de
Sana başka koca lazım lafına şok oldum
Ofiste sizinle kısık sesle konuşması, bu kadar ilgisiz olması, şu son bahsedilen ağır cümle tuhaf bence de..
5 yıllık evliymişsiniz, önceden nasıldı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?