Eşim beni anlamıyor ya da işine gelmiyor

tomjerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
290
0
26
İzmir
Nerden başlayayım bılmıyorum şuan kendımı çok kötü hissediyorum.bunları ne anneme ne de bir arkadaşıma anlatamıyorum.
Kuzenim nişanı nedeniyle ben memleketteyim eşim izin alamadığı için yanımda değil.
Eşime çok kırgın ve kızgınım konuşuyorum anlatıyorum sakince sanırım benı anlamıyr yada işine gelmıyor zaten bende onu anlamıyorum böyle davranmasının sebebi ne

Gün içinde bir kere konuşuyoruz gündüz ben arıyorum genelde.sabah erken uyanmasına rağmen geç yatar genelde.gece hiç mi merak etmezsın sesimi duymak istemezsın özlemezsın benı aramıyor enzaından iii geceler dese yeter.

Aradığımda hissediyorum telefonu kapatmak istiyor ofis ortamında çalışıyor, ben insanların sesini duyuyorum ama eşim sessizce konuşuyor ,etrafndan ndn rahatsız oluyor benımle konuşurken ??
Daha yeni konuştum eşimle şuan bırbırımızden ayrıyız ama hala aynı
Telefonda bunları gelınce konuşuruz dedi her zaman beni ertelemek zorunda mı?
Evde yada telefonda benımle konuşmak ona sanırım sıkıcı gelıyor ama işyerinde bi bayan oldu mu söz konusu muhabbet sular gibi .bayanlarla samimi olma iş haricinde diyorum çok mu yanlış bu isteğim.
Bana yapmadığını o hanımlara yapsın istemıyorum sohbet muhabbet bahsettıklerım

Telefonda benı anlamıyorsun ben mıyım uzaydan gelen bı psıkayatrıye ihtiyacım benı anlayan bırıne ihtıyacım var dedim.cvbı ‘ sana başka koca lazım ‘ oldu 
Bu ne demektır yaaa.bu söylenecek laf mı şimdi ben sana böyle yapıyor muyum dıyınce ben ‘tmm geri aldım ‘ dedi sadece ve telefon çekmedı kapandı tekrar aramayınca msj attım süreklı sıkıntı sorun yok demekle olmuyor şu cümleyı kurabıldığıne göre sıkıntı var dedim ne cvp verdı ne aradı anlattıklarım cumartesi oldu .
Bende hiç aramadım pazartesi aradı ilkınde açmadım ne yapıyorsun niye aramıyorsun hiç bişey olamamış gibi konuşuyor bı ara çok keskın konuşuyorsun dedi sana öyle gelmıştır dedim sadece
Bu kurduğu cümle üzerine özür dılemesı gerekmıyor mu? Gerçi özür yetecek sankı bana
Aklım çok karışık ne yapacağım ben .bazen ayrılmayı bıle düşünüyorum
Ne hıssedıyor ne düşünüyor ndn böyle davranıyor aklımda süreklı bunlar
İstediğim sadece ilgi .ilgiyi bellı edecek küçücük şeylerr

Bu arada Pazar günü gidecektım kendı istedı kalmamı işlerini bıtır hep son ana bırakıyorsun dedi
15 gun olmadan gel diye tuttururdu.bunu da aklımı taktım.laf arasında ne zaman geleyım dedim
Ne zaman istersen dedi ve bunada çok şaskınım

yalnız hissediyorum kendımı onada söyledım cvbı başka lazım oldu ((

karışık yazmış olabılırım affolaaaa (((

Gittiğinde etraflıca konuşun..

süreklı etraflıca konuşuyorum yaa ben anlatamıyorum yada anlamak istemıyor

evlenelı 5 seneyı geçtı

Biraz sıkılmış, bunalmış olabilir. Hep mi böyleydi? İnsan bazen yalnızlık ister, çeneden kaçar. Belki öyle bir dönemidir.
İş yerindeyken telefonda konuşmak istememesi çok doğal. Ortamından ve disiplininden kaynaklanıyordur.
Döndüğünde karşına alıp konuşmayı ve bize sorduğun soruları ona sormayı dene. "Sana başka koca lazım" lafı biraz serzeniş gibi geldi bana. Çok mu karışıyorsun, eleştiriyorsun?

eğer hep böyleyse mizacı böyledir bazı erkekler öyle aman karımı arayayım bi sesini duyayım falan kafasında olmuyor
ama son zamanlarda böyle olmaya başladıysa evliliğinizden sıkılmış olabilir
ilgisini biraz yitirmiş olabilir
paylaşmak istemediği bir problemi olabilir
başka biri olabilir pek çok şey olabilir yani

hep böyle uzaktayken ndn telefonla konuşmak istemez koca
karışmak eleştırmek bılmıyorum evdeyım bı yere gittiğim yok dedim bana 'gidecek kımsen yok o yuzden' dedi gülerek
sinirden öleceğimmm

eğer bunlardan herhangı bırısı mevcut ise bana söylemesı gerekmez mı?anlamak için onu yırtıyorum kendımııı

bence onu böyle kabul et,değiştirmen zor
bellı ki gün içinde aramak sormak ona göre değil
bide çok dile getirme bunu ondna beklediğini,içine at biraz çunku sıkılıyo erkekler bızım gıbı konuşarak anlaşma taraftarı olmuyolar çoğunlukla
onlar nasıl kapalı kutu ve bızı cezbediyolar,sen de hatta bende boyle olmalıyız
sen de arama gün içinde,oldu ki aradı hemen cevap verme falan merak etsın
gerçekten bıraz oyun,taktik falan katmak lazım ikili ilişkılere,oyle şeffaflıkla olmuyooooooo

::Sana baska bir koca lazim
Gidecek yerin yok.....

Bu laflar cok agir.
Bir erkek karisina sana baska bir koca lazim lafini nasil eder.
Esinizi en iyi siz taniyorsunuz.
Normaldede eskidende bu tip konusan birimiydi?
5 senelik evliyim demissiniz, bazi errkekler gercekten telefonla konusmaktan hoslanmaz ama
Esinizin tavirlari hic normal gelmedi bana
Oraya gitmeden aranizda bir tatsizlik oldu mu?

Son düzenleme:
eğer bunlardan herhangı bırısı mevcut ise bana söylemesı gerekmez mı?anlamak için onu yırtıyorum kendımııı

erkekler kadınlar gibi açıkca bazı şeyleri söylemekten hep kaçarlar bilirsin
hele başka biri varsa bunu söylemesi beklenemez
ama bana başka biri olmasından ziyade eşin biraz sıkılmış gibi geldi
bide sen genelde pek dışarı çıkmayan biriysen merak etme gereği duymuyor da olabilir

Siz kendinizi yirttikca oda kendini daha agirdan aliyordur.
En buyuk tepki tepkisizliktir.
Onu anlamak icin kendinizi yirtcaginiza birakin kendi haline.
Sizden bekledigi tepkileri alamayinca o meraklanmaya baslayacaktir o zaman.

Ailenin yanına gitmenden hoşlanmıyor olabilir.
Özlem muhabbetinden hazetmiyor olabilir.
Açar açmaz neden aramadın,özlemedin mi diyorsan bunlardan sıkılıyor olabilir :)

Ben de aynı şekilde davranman taraftarıyım.O aramıyorsa,sen de arama.
Hatta aradığı zaman geç aç,duymadım,yetişemedim gibi şeyler söyle.Telefon elinde bekliyor havası verme :)

Döndüğün zaman,kendine uğraşlar bulmanı ve biraz sosyalleşmeni öneririm.

Çalıştığı işyerine göre değişir. Eğer oldukça resmi bir yerse bu şekilde konuşması normal ama iş yerinde değilken de bu şekilde konuşmaya devam ediyorsa sıkılmış olabilir sizden. Bence hiç üstüne gitmeyin sizi umursadığı kadar umursamaya çalışın ya da en azından öyle gösterin.

birkere eşlerin ayrı ayrı biryere gitmesini ben sevmiyorum gidilecekse birlikte gidilmeyecekse de birlikte gidilmeyecek.

sıkılsa siz zaten yanında değilsiniz sıkıntısını çokta güzel giderebilir.

ofis ortamında sessiz sessiz konuşmak niye hemde karısıyla sizinle konuştuğunu belli etmemek için mi acaba belki birine duyurmak istemiyordur sizinle konuştuğunu

sana başka koca lazım da ne demek zaten yolları ayırmayı düşünüyor gibi eğer çocugunuz yoksa biran önce gidin evinize konuşun zaman kaybetmeye gerek yok.

bir erken karısına başka bir eş öneriyorsa bu ayrılık sinyallerinin habercisi olabilir. bizim bir komşumuz vardı eşiyle kavga ederken adam karısına sen beni zaten yanına yakıştırmadın sana başkası lazım diyordu meğer hayatında başka bir kadın varmış sonra ayrıldılar zaten insanın başına herşey gelebilir ne yazik ki o yüzden sizde adam akıllıca konuşun siz onun hakaretlerini triplerini çekmek zorunda degilsiniz gece evde tek başına insan karısının kokusunu gölgesini aramaz mı ne odunmuş eşinizde

burdan giderken hiç bi sorun yoktu.konuşuyorum konuşuyorum aynııı
telefonu açar açmaz ndn aramdın özlemedın mı gıbı sorular asla sormuyorum
ondan beklıyorum merak edip aramasını istıyorum

Bana ilginç geldi

Hadi aramaması neyse de

Sana başka koca lazım lafına şok oldum

Ofiste sizinle kısık sesle konuşması, bu kadar ilgisiz olması, şu son bahsedilen ağır cümle tuhaf bence de..

5 yıllık evliymişsiniz, önceden nasıldı acaba..

evt bende şok oldum ilk aradığında da hiçbişey olmamış gibi konuştu isteksız kesık kesık cvplar verdım hemen kapatmadan.
acaba eşim sivridilli patavatsız dade ben mı anlamadım bunca sene.eskıden çok fark yoktu ama daha ıyıydı

eskiden fark yoktu daha iyiydi demişsiniz. peki siz eskiden nasıldınız ve suan nasılsınız? kendinize öz eleştiride bulunabiliyor musunuz?

belki siz önceden eşinizin bu davranışlarını irdelemiyor ya da sürekli dile getirmiyordunuz ve bu iki tarafı da memnun ediyordu.

siz üzerine düstüğünüz için o da kendini ağırdan alıp farklı şekillere sokmuş aklınca. ben de arkadaşlara katılıyorum ; siz geri çekin kendinizi. eşiniz de birden ilgisiz kalınca boşluğa düşecektir. kaçan kovalanır

ayrıca gidecek kimsen yok demiş size..aklı sıra sizi ezmeye çalışmış. kendisi çalışıyor ,ortamı var !!! ya marifet sanıyor sanırım.

evinize dönünce sizin yerinizde olsam kurslara( durumunuz müsait değilse halk eğitim merkezlerinin ücretsiz kursları var) ,etkinliklere katılırdım. hem kendinize birşey katarsınız hem de eşinizin gözünde farklı olur. ama herşeyi kendiniz için yapın öncelikle.

sana başka koca lazım lafını da ayrıntılı konuşmanızda fayda var. bu yutulur lokma değil

Son düzenleme:
"sana başka koca lazım" dediğinde "aaaaa bu kadar kolaymı ben nasıl düşünemedim tamam ozaman" diyip kapatsaydın.
lafa bak rahatlığa bak....
arada gelirler böyle erkek milletine ama söyledikleri saçmalık tabi..
ileri gitmiş...
laftan anlamaz her insan yorma kendini artık sende..
bırak kendisi anlasın zamanla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…