Eşim beni anlamıyor ya da işine gelmiyor

Bayanlarin en cok yaptigi hatayi yapiyorsunuz sizde.
Ilgi, alaka, sevgi gösterisi, simartilmak gibi seyler bekliyorsunuz ve en kötüsüde bunu karsi taraftan israrla istiyorsunuz.
Sahsen esim bana gelse ve " benimle ilgilen" dese, tam tersi hic ilgilenesim gelmez, hadi neyse ilgileneyim biraz desem de sahte bir ilgi olur cünkü bu isler ismarlama olmaz.
Sizde ilgi beklediginizi dile getirdikce dahada ters tepecek.
Her zaman söylmisimdir, hayatinizin merkezine yanliz kendinizi koyun o zaman mutlu olursunuz.
Sürekli beklentiler, istekler, baskasina bagli mutluluklar insani hep hüsrana ugratir, bu esinizde olsa, cocugunuzda olsa, anne babanizda olsa böyledir.
Kendinizi mutlu hissedeceginiz ugraslar bulun, ilgi beklesenizde dile getirmeyin, sizde ilgisiz olun, eger ki esinizin hayatinda herhangi bir sorun yada baska kadin yoksa emin olun ilgisini cekecektir bu ilgisizliginiz ve ister istemez ilgilenmeye baslayyacaktir, tipki suan sizin onun ilgisizligi ile bu kadar ilgilenmeniz gibi.

Sen sanırım sürekli ilgi bekliyosun ve bunu eşine söylediğinde eşin de sıkılıyor..
Çok üstüne düştüğün zaman öyle yaparlar onlar..Sevgi budalası yapmamak lazım..

O arayana kadar sen de arama, niye aramıyosun tarzı sorularına da unuttum, arıcaktım falan de.
Onu bekleme, kendini yaşa biraz.
Onu takmadığında istediğin gibi olacaktır merak etme.
Çalışyor musun bilmiyorum ama, eğer çalışmıyorsan bi kursa falan git. Ya da çalış. Tabi senin bileceğin iş, ben sadece fikir sunuyorum sana.
Ama evde oturma, pasif olma.

şu yazdıklarınızı bire bir yaşadım. ne kadar mutsuzluk verici olduğunu biliyorum o yüzden .ve sizi çok iyi anlıyorum. üstelik benim sadece erkek arkadaşımdı, bir de eşim olsaydı çok daha yaralanırdım. bunun basit bir ilgisizlik olduğu sanmıyorum, ya da sizin çokça ilgi beklediğinizi. bu bir kişilik özelliği. evdeki karısına itina etmez, ilgiyi esirger, ama dışarda iş yerinde vs kadınlara ohoo adam sohbet insanı kesilir! tamam 5 yıllık evlisiniz ama bir erkek işyerinde karısıyla sessiz sedasız konuşarak bir an evvel telefonu kapatma telaşında olacak, ama öte yandan da orda çalışan kadınlarla koyu koyu muhabbetler yapacak. çok yakışıksız. bir de söylediği lafa takıldım, sana başka koca lazım nasıl diyebilir bunu ortalama bir türk erkeği değil dile getirmek, aklından bile bir saniye geçirmeye tahammülü olamaz. saygısızca ve aşağılayıcı bir ifade. adeta sizi gözden çıkarmış gibi. çocuğunuz var mı bilmiyorum. yoksa da düşünmeyin şimdilik. ve ilişkinizi ciddi bir şekilde yeniden gözden geçirin.

az önce önceki konunu okudum. mayıstan bu yana değişen bir şey olmamış. çok ilgisiz bir adam. bu adamla hayatını heba etme. ve ayrıca senin değerin bir başkasının sana biçtiği şey değil bunu unutma. sen sen olduğun için değerlisin.

azönce aradı 'sana başka koca lazım 'demesi şakaymış.böyle şaka olur mu?

ben sıkıntımdan bahsederken üzerıne söylenecek laf mı nasıl şaka

yine sütten çıkmış ak kaşık sorun mu yaratmak istiyorsun ciddi söyluyor olsam böyle söylemem dedi

gel konuşuruz anlarız bırbırımızı dedi
halbukı ben ilk defa konuşmayacağım
konuşsam ne olacak bişey değişmiyor ki konuş konuş çok sıkıldım artık

Evliliğinizde hep alttan alan siz oluyorsunuz sanırım,
eşiniz de alışmış.

Mesela bana eşim '' sana başka koca lazım dese'' anında
olur niye olmasın elimi sallasam ellisi,
istersen hayatından çıkabilirim bana göre hava hoş derdim :)

Siz ben sana böyle mi yapıyorum demeyi seçmişsiniz...

Biraz kendinize güvenin, o ilgisizse siz de onu takmayın.
Siz ilgilenmezseniz nasıl olsa dönüp dolaşıp gelecek :)

Son düzenleme:
bence eve bıkaç hafta daha geç dönun aklı başına gelsin uzak olduğunuz halde telefon etmeye bile tenezzül etmıyorsa bıraz ayrı kalın o arasın sadece siz aramayın bakalım ne olcak böyle devam etmesınden ıyıdır çıkan sonuç herhalde mutsuz nereye kadar sana başka koca lazımda öyle alalade söylenecek lafdeğil çok ayıp etmiş ama erkeklerbiraz densız oluyorr ne dedıklerını bılmıyorlar ama bir erkekte nasılkarısını başka erkeğe yakıştırır sen en ıyısı ımkanın varsa bıraz daha uzat tatılı

Sahsen kuzeninizin evliligi bile olsa bukadar süre esinizi yanliz birakmaniz bana hic dogru gelmedi.
Dügünden iki üc gün önce gidip dügünden hemen sonrada dönerdim, tamam siz belki yardim icin vs gittiniz ama evliliginiz bozulursa hickimseye yaramiyacak sizin yardimlariniz.
Esinizde zaten kadinlarla cok iyi gecinen bir adammis, bir gözü acik gözüne kestirirse kanadabilir.
Hatta sen istedigin kal dedigi anda disinize tas degmesi lazimdi, hic bir erkek karisindan gereginden fazla uzak kalmaz istemez, vardir onunda bir mesguliyeti.
Esasdan yoksa, internetden falanda görüstügü vardir belki. Yoksa bile günahini aldik iste adamin, arayip sormayinca insanin icine bir kurt düsüyor iste.

Sonuc olarak ondan sizi aramanizi beklediginizi söyleyin ve birdaha telefon acmayin, iki gün mesela. Ücüncü gün hala aramiyorsa arayin yine tabii, arayi fazla acmaya, isi inada sokmayada gerek yok. Dügün biter bitmezde tutun evinizin yolunuzu. Ve sözlerede fazla takili kalmayin, erkekler konusabilse zaten bukadar sorun cikmaz. Umarim araniz düzelir yeniden.

o anda bşımdan aşağıya kaynar sular döküldü.ağzımdan ben sana böyle yapıyor muyum diyebıldım.alttan almaktan ziyade konuşarak herşeyı açıkca sorunlar çözülsün istiyorum.aslında ilk aklıma gelen telefonu suratına kapatmaktı

evde internet yok şuan görüştüğü olamaz ve bugün bu cümlenın şaka olduğunu söyledı ciddi olsa böyle söylemezmiş
ve pazar günü gelemezsen haftaya pazara kalır gelmen yada haftaiçi olur dedi.söylersın ona göre işimi ayaralarım dedi bu da ilginç offff
ne düşneceğimi şasırdım

eve gelıince konuşuruz mutlaka anlaşırız dedi eeee bu durumda ben ne yapayım bu konuları hiç konuşmayayım mı?

nasıl davranacağımı şasırdım bı uzatatyım tatilimi gitmeyeyım dıyorum aklım karışık

Ne işi varmış da ayarlayacakmış?

Sizin gelmenizle ilgisi neymiş?

Bence hemen dönün.

Adamın sizi evden uzaklaştırmak gibi bir hali var...

Son düzenleme:

Konuşun tabi, ama beni aramıyorsun, özlemiyorsun, ilgilenmiyorsun gibi cümleler kurmayın...

Son düzenleme:
Ne işi varmış da ayarlayacakmış?

Sizin gelmenizle ilgisi neymiş?

Bence hemen dönün. adamın sizi evden uzaklaştırmak gibi bir hali var...

ne alaka bende anlamadım sonuçta iş çıkışı saatıne ayarlayacağım bıneceğim otobüsü
işte geç çıkmak gibi bir durumu da yok

ona haber vermeden gitmeyı düşünüyorum.taksiyle giderim eve içime kurt düştü

Üzmeyin kendinizi onu kendi silahıyla ilgisizlikle vurun.
Hayatınızın merkezi haline getirmeyin. Diğer arkadaşın dediği gibi farklı uğraşlar edinin. Önce kendinizi düşünün kendi mutluluğunuz için uğraşın.

Bence de yapın bunu.

Belli ki acemi bir de

Konuşun tabi, ama beni aramıyorsun, özlemiyorsun, ilgilenmiyorsun gibi cümleler kurmayın...

haklısın bı daha asla şeyler söylemem ona.ama deneyeceğim böyle devam ederse istemıyorum böyle bı evlılık

kendını ıfade edemıyor diyeceğim bu mümkün değil iyi tanıyorum onu

ömür böyle geçer mı?
hep mutsuz mu edecek benı böyle

Ömür böyle geçmez ama siz bunları düşündükçe eşinizin her hareketinden bir anlam çıkarırsınız...

Evde bütün gün yalnızmışsınız,
çalışamaz mısınız?
Ya da bir kursa yazılın , bir şeyler yapın işte...

evde yalnızım ama sıkmam canımı kitap okurum spor yaparım yaniii evde sıkılıp başına sarmıyorum biraz ilgi ve söyledıklerıne dikkat etse bu durumda olmayacağım kesınlıkle

ama sanırım çalışmak iyi fikir.eve dönüşte uygun bi iş bakacağım banada ıyı gelır

hep söyluyorum bunu kendı kendıne ilgilenmeyeceğim diye ama bir türlü başaramadım.evt ilgisiz olmayalım bende görsün beyefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…