Aradığımda hissediyorum telefonu kapatmak istiyor ofis ortamında çalışıyor, ben insanların sesini duyuyorum ama eşim sessizce konuşuyor ,etrafndan ndn rahatsız oluyor benımle konuşurken ??
Daha yeni konuştum eşimle şuan bırbırımızden ayrıyız ama hala aynı
Telefonda bunları gelınce konuşuruz dedi her zaman beni ertelemek zorunda mı?
Evde yada telefonda benımle konuşmak ona sanırım sıkıcı gelıyor ama işyerinde bi bayan oldu mu söz konusu muhabbet sular gibi .bayanlarla samimi olma iş haricinde diyorum çok mu yanlış bu isteğim.
Bana yapmadığını o hanımlara yapsın istemıyorum sohbet muhabbet bahsettıklerım
Evliliğinizde hep alttan alan siz oluyorsunuz sanırım,
eşiniz de alışmış.
Mesela bana eşim '' sana başka koca lazım dese'' anında
olur niye olmasın elimi sallasam ellisi,
istersen hayatından çıkabilirim bana göre hava hoş derdim :)
Siz ben sana böyle mi yapıyorum demeyi seçmişsiniz...
Biraz kendinize güvenin, o ilgisizse siz de onu takmayın.
Siz ilgilenmezseniz nasıl olsa dönüp dolaşıp gelecek :)
Sahsen kuzeninizin evliligi bile olsa bukadar süre esinizi yanliz birakmaniz bana hic dogru gelmedi.
Dügünden iki üc gün önce gidip dügünden hemen sonrada dönerdim, tamam siz belki yardim icin vs gittiniz ama evliliginiz bozulursa hickimseye yaramiyacak sizin yardimlariniz.
Esinizde zaten kadinlarla cok iyi gecinen bir adammis, bir gözü acik gözüne kestirirse kanadabilir.
Hatta sen istedigin kal dedigi anda disinize tas degmesi lazimdi, hic bir erkek karisindan gereginden fazla uzak kalmaz istemez, vardir onunda bir mesguliyeti.
Esasdan yoksa, internetden falanda görüstügü vardir belki. Yoksa bile günahini aldik iste adamin, arayip sormayinca insanin icine bir kurt düsüyor iste.
Sonuc olarak ondan sizi aramanizi beklediginizi söyleyin ve birdaha telefon acmayin, iki gün mesela. Ücüncü gün hala aramiyorsa arayin yine tabii, arayi fazla acmaya, isi inada sokmayada gerek yok. Dügün biter bitmezde tutun evinizin yolunuzu. Ve sözlerede fazla takili kalmayin, erkekler konusabilse zaten bukadar sorun cikmaz. Umarim araniz düzelir yeniden.
evde internet yok şuan görüştüğü olamaz ve bugün bu cümlenın şaka olduğunu söyledı ciddi olsa böyle söylemezmiş
ve pazar günü gelemezsen haftaya pazara kalır gelmen yada haftaiçi olur dedi.söylersın ona göre işimi ayaralarım dedi bu da ilginç offff
ne düşneceğimi şasırdım
eve gelıince konuşuruz mutlaka anlaşırız dedi eeee bu durumda ben ne yapayım bu konuları hiç konuşmayayım mı?
nasıl davranacağımı şasırdım bı uzatatyım tatilimi gitmeyeyım dıyorum aklım karışık
Ne işi varmış da ayarlayacakmış?
Sizin gelmenizle ilgisi neymiş?
Bence hemen dönün. adamın sizi evden uzaklaştırmak gibi bir hali var...
ne alaka bende anlamadım sonuçta iş çıkışı saatıne ayarlayacağım bıneceğim otobüsü
işte geç çıkmak gibi bir durumu da yok
ona haber vermeden gitmeyı düşünüyorum.taksiyle giderim eve içime kurt düştü
Konuşun tabi, ama beni aramıyorsun, özlemiyorsun, ilgilenmiyorsun gibi cümleler kurmayın...
haklısın bı daha asla şeyler söylemem ona.ama deneyeceğim böyle devam ederse istemıyorum böyle bı evlılık
kendını ıfade edemıyor diyeceğim bu mümkün değil iyi tanıyorum onu
ömür böyle geçer mı?
hep mutsuz mu edecek benı böyle
Ömür böyle geçmez ama siz bunları düşündükçe eşinizin her hareketinden bir anlam çıkarırsınız...
Evde bütün gün yalnızmışsınız,
çalışamaz mısınız?
Ya da bir kursa yazılın , bir şeyler yapın işte...
Üzmeyin kendinizi onu kendi silahıyla ilgisizlikle vurun.
Hayatınızın merkezi haline getirmeyin. Diğer arkadaşın dediği gibi farklı uğraşlar edinin. Önce kendinizi düşünün kendi mutluluğunuz için uğraşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?