Eşim beni beğenmiyormuş .....

eşinizin söyleme şekli çok ama çok kaba.akannehir
ama ne var ki her erkek bakımlı kadın ister bu da gerçek. hatta ben bile arkadaşlarımın bakımlı olmasını isterim yani zemuszemus
evi temizleyerek, her istediğini yaparak, paranızı eşinize vererek yaranamazsınız erkeklere. biraz bencil olmak lazım. kendinizi düşünmeniz, kendinize daha çok önem vermeniz, bakımlı olmanız.
açıkçası sokakta insanları incelediğimde ben de hak veriyorum erkeklere. genelde evlendikten hele doğurduktan sonra kadınlar öyle bakımsızlaşıyor ki. çocuk, ev işi asla bahane olmamalı. ev işi nedir ki, kendinizden değerli mi eşyalarınız? bırakın 1 gün temizlemeyin ölmezsiniz, onun yerine kendinize bakın. çocuk zor olmasına zor, ama bu da bahane değil. 2 tane 3 yaşından küçük bebeği olan arkadaşım var. her gördüğümde pırıl pırıllar, gayet bakımlı hatta süslü görünüyorlar zemuszemus çocukları haftada bikaç kez anneanneye bırakıyorlar yatıya :jeyyar: evlenmeden önce de tanıyordum kendilerini, nasıllarsa hala öyleler. hala kendilerine bakıyorlar, hala yaklaşık aynı kiloda görünüyorlar, salmadılar kendilerini. yani insan bakımlı olduktan sonra nolursa olsun dikkat eder kendine. Allah aşkına nedir ki, banyo 15 dk, fönü evde de yapabilirsiniz, saçınıza şekil verebilirsiniz, 15dk. makyaj yapmak max. 15 dk, giyinmek,takıp takıştırmak 3 5 dk, yatmadan önce makyajınızı temizlemek, tonik ya da maden suyu sürmek, yüz ve gözaltı kremleri sürmek, vucut kremi sürmek, hepsi max 15 dk. 24 saat içinde sadece 1 saat kendinize ayıramayacaksanız hayatın ne anlamı kaldı zaten, sadece temizlik yapmak, yemek yapmak, eşinize çocuğunuza bakmak için mi yaşıyorsunuz laelaelaelaelae kadınların en büyük hataları çok fedakar olmaları, erkekler saçını süpürge eden kadınlara değil, bakımlı görünen, kendi beğendikleri ve başkaları tarafından da beğenilen, her denileni yapmayan, nazlanan kadınlara daha çok değer verirler, daha el üstünde tutarlar :lepi: çevrede de dikkat ederseniz hep böyle kadınlar erkekleri peşinde koştururlar lülülülülülü kendi kazandığın parayı kendine harca biraz da, çık alışverişe, ne güzel heryere yeni sezon ürünler de geldi :lepi:güzel 1 alışveriş yap, şık ol, bakımlı ol zemuszemus sen bir eşsin ama ondan da önce sen bir KADINSIN. kadın da bakımlı olmalıdır, kocası için onun bunun için de değil, kendi için, yaşasınn süslülük :lepi::lepi:
buarada konu kadın bakımı olduğu için böyle konuştum, erkekler kendilerine ne kadar bakıyorlar bu da var. adam da evde geğirerek dolaşan, koca göbekli , ter kokan 1 tipse konuşmaya hakkı yok orası kesin :olmaz: erkekler de bakımlı olmalı zemuszemus

Aynen katılıyorum.
Noktasına,virgülüne kadar hemde.
Ve diyorumki,insan bütün bunları önce kendi için yapmalı.

her erkek bişeyler bekler karısından ama söleyişten söleyişe de fark war yaa..

yaptığı çok ayıp, biraz kendine getirin onu bence, ama hafif dağıtarak getirin kendine:delphin:

biraz bakımlı olmaya çalışın derim ben, we birazda naz işwe cilwe, ewlenmedim henüz ama şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla erkekler bu üçlüye bayılıo: bakımlı ol, geceleri sexi we nazlı ol, aynı zamandada anaç ol :1ninca:

bigün bi tw programı izliorum, bi kadın arıo we eşinden şikayet edio kendisini beğenmediğinden başka kadınları örnek gösterdiğinden bahsedio,uzman kişinin werdiği cwp : size şöle bi örnekle cwp wermek istiorum hanımefedi, bir insan düşünün çok lüx bir otelin açık büfesinde hergün yemek yeme hakkı war, öle güzel seçenekler warki dilediğinden istediği kadar alıo tabağına bigün bi yemekten doyasıo yio, we doyuncada yarında bundan yerim artık dio, çünkü seçenekler çok we sunumlar çok şık.. doyduktan sonra memnun bişekilde ordan ayrılıo we yolda gördüğü köfteci-pideci-dönerci witrinine kafasını dahi çewirmeden yoluna dewam edio..

enteresan bi cwptı :kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
39 yaşındayım
2 çocuk büyüttüm
Akşam saat 5 oldumu ben duşumu alır,sanki özel bir yere yemeğe davetliymişiz gibi hazırlanırım.Bu hergün değişmez.İki elim kanda olsa yaparım bunu.
Diyceksiniz ki insanın günü gününe uymazki
Valla uydurmak biraz insanın elinde.
Ben bunu herkesten önce kendim için yaparım.
Benim çocuklarım bunu bilirler ve onlara hiç tuaf gelmez bu durum.
Çünkü öyle yetiştiler.
Eğer ben eşimle oturup masa başı sohbet yapacaksamda,yemeklerini yerler ve odalarına giderler.
Bunu onlara zorlamayla öğretmedik
Zaten o kadar özenli bir insan görünce doğal olarak onlarda olaya adapte oluyorlar.
Bir erkeğin,bir kadına sana beğenmiyorum hep aynısın demesi çok kötü ve üzücü bir durum.
Sizin probleminizi tam olarak bilemiyorum belkide eşinizin size karşı bir ezikliği vardırda onu bastırmak içindir bu tutumu.

işte budur :lepi: hersey bizim elimizde ben bakımdan susden sıkılan kimse tanımadım
tabiki evde esofman badide gezcez ama onunda bi yakışanı var ya yıne sacını basını guzelce yaparsın yada toplarsın hafif bi makyaj düşük bel dar bi esofman askılı badı bunlarıda gayet cekici yapabiliriz :jeyyar: ama birazcık ozen gosterilmeli

her erkek bişeyler bekler karısından ama söleyişten söleyişe de fark war yaa..

yaptığı çok ayıp, biraz kendine getirin onu bence, ama hafif dağıtarak getirin kendine:delphin:

biraz bakımlı olmaya çalışın derim ben, we birazda naz işwe cilwe, ewlenmedim henüz ama şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla erkekler bu üçlüye bayılıo: bakımlı ol, geceleri sexi we nazlı ol, aynı zamandada anaç ol :1ninca:

bigün bi tw programı izliorum, bi kadın arıo we eşinden şikayet edio kendisini beğenmediğinden başka kadınları örnek gösterdiğinden bahsedio,uzman kişinin werdiği cwp : size şöle bi örnekle cwp wermek istiorum hanımefedi, bir insan düşünün çok lüx bir otelin açık büfesinde hergün yemek yeme hakkı war, öle güzel seçenekler warki dilediğinden istediği kadar alıo tabağına bigün bi yemekten doyasıo yio, we doyuncada yarında bundan yerim artık dio, çünkü seçenekler çok we sunumlar çok şık.. doyduktan sonra memnun bişekilde ordan ayrılıo we yolda gördüğü köfteci-pideci-dönerci witrinine kafasını dahi çewirmeden yoluna dewam edio..

enteresan bi cwptı :kahve:

çok erkeksi bir cevap. biz burda insandan bahsediyoruz insandan. bir yemek çeşidiyle, bir malla kıyaslanamaz insan. tüketim malına benzer bi halimiz mi var?

yanlış anlamayın kızdığım siz değilsiniz, o uzman kılığındaki müsvedde. pabucumun uzmanı.

çok erkeksi bir cevap. biz burda insandan bahsediyoruz insandan. bir yemek çeşidiyle, bir malla kıyaslanamaz insan. tüketim malına benzer bi halimiz mi var?

yanlış anlamayın kızdığım siz değilsiniz, o uzman kılığındaki müsvedde. pabucumun uzmanı.

cwplayan erkektii gerçekten kaydirigubbakcemile3

ben beğendm aslında anlatım tarzını, tabi bunu olduğu gibi algılamamak gerekio biraz şekillendirmek lazım insan ilişkilerine karı-koca ilişkilerine göre yerimseniben

Ya kendi evliliğime bakıyorum bu sitede bazı yanlışlardan ders alıp doğrulardan feyz almak adına ama bazı şeyler tamamen bakış açısı sanırım.Bir şeye nerden hangi açıdan bakarsak sadece orayı görürüz.Tüm açılarıyla bir olaya vakıf olan bir insan olmak isterdim..Herneyse şu "ya bu tisört ne böyle olmamis yakismamis sana" olayını ben de eşime incelterek söylerim ama onu kırmak,üzmek için değil.Benim eşim giyinmeyi bilmez,üzerine ne bulursa geçirir.Rükuştur açıkçası..Ben de estetik,renk uyumu vs takıntısı olan bir kadın olduğum için illa ki uyumlu giyinsin dışarı çıkarken isterim.Kıyafetlerini ben seçerim vs vs..........gamyoncuiremsu

elbette güzellikle söylemek en dogrusu kirmadan üzmeden.. ama bazilari anlamiyorsa o dilden ozaman onunlaa anlayacagi dilden konusmak lazim:hulya:
o erkek düsünmeden kadini incitiyorsa kabalik ediyosa bence kadinda ozaman hic düsünmeden aynisini yapsin derim,.. erkekler sanirim anca böyle anlarlar hatalarini.. hani derler ya igneyi önce kendine batirda öyle anlarsin diye.. bunlardada igneyi sana batirdiktan sonra snde ona batirki anlasin anyayi konyayi..:oklava:

elbette güzellikle söylemek en dogrusu kirmadan üzmeden.. ama bazilari anlamiyorsa o dilden ozaman onunlaa anlayacagi dilden konusmak lazim:hulya:
o erkek düsünmeden kadini incitiyorsa kabalik ediyosa bence kadinda ozaman hic düsünmeden aynisini yapsin derim,.. erkekler sanirim anca böyle anlarlar hatalarini.. hani derler ya igneyi önce kendine batirda öyle anlarsin diye.. bunlardada igneyi sana batirdiktan sonra snde ona batirki anlasin anyayi konyayi..:oklava:

Elbette...vereliniortak

erkek için ne kadar kolay bunları söylemek . şimdi yatıp uyuyordur mışıl mışıl. öyle sinirlendimki oturdum yarım saattir yorumları okuyorum. bu ne biçim erkeklik ne biçim kocalık ne biçim insanlık . Allah yardımcın olsun

39 yaşındayım
2 çocuk büyüttüm
Akşam saat 5 oldumu ben duşumu alır,sanki özel bir yere yemeğe davetliymişiz gibi hazırlanırım.Bu hergün değişmez.İki elim kanda olsa yaparım bunu.
Diyceksiniz ki insanın günü gününe uymazki
Valla uydurmak biraz insanın elinde.
Ben bunu herkesten önce kendim için yaparım.
Benim çocuklarım bunu bilirler ve onlara hiç tuaf gelmez bu durum.
Çünkü öyle yetiştiler.
Eğer ben eşimle oturup masa başı sohbet yapacaksamda,yemeklerini yerler ve odalarına giderler.
Bunu onlara zorlamayla öğretmedik
Zaten o kadar özenli bir insan görünce doğal olarak onlarda olaya adapte oluyorlar.
Bir erkeğin,bir kadına sana beğenmiyorum hep aynısın demesi çok kötü ve üzücü bir durum.
Sizin probleminizi tam olarak bilemiyorum belkide eşinizin size karşı bir ezikliği vardırda onu bastırmak içindir bu tutumu.
Eğer sorun sadece sizde değişim istemesiyse,ufak değişikliklerle aklını başından alabilirsiniz.Bir kadın bunu istedikten sonra başarır.
Şimdi bu lafımın üstüne aaaa onlar istiyor diye değişmek zorundamıyız,alırken aklı nerdeydi şeklinde yorumlar gelebilir.
Oda kişinin kendi kararı işte,ya mücade edersiniz(ki bu çok zor birşey değil),yada ben buyum işine gelirse dersiniz.
Ben bakımıda,bakımlı insanıda herzaman sevmişimdir.
Çocuklar kendine zaman ayırmadığın için bahane olmamalı bence.
İstedikten sonra insan 10 dakika erken uyanır yine eline yüzününe çeki düzen verir.
Bu tamamen çaba meselesi

harikasınız

canım ya ben önceki koınuna şöyle bi gözattımda
sen fedakarlığı abartmışsın bu adam ondan böyle olmuş
bide memurmuşsun, niye kendini ezdiriyorsunki
1000 tl maaş azmı Allah aşkına
acıma sakın, senin eşin acınacak biri değil
herşeyi yapmışsın onun için daha yüzsüz böyle konuşabiliyor
ama neden işte sen böyle olduğun için

lütfen kusuruma bakma ama inanki konunu okuyunca çok ama çok sinir oldum

yok canım kusurluk bişi yok haklı olan sensinnn.bu arada memur deil muhasebeciyimmm profilde yanlışdııı kaldı öleee.haklısınn çok haklısınn.ona ve evliligime son şansı veriyorum annem ve babamda konuştu onunla bu son şansını kullanamazsannn kızımın yüzünü göremezsn diyeee.oyüzde n halaaaa onunyanındayım.

bende bakımlı ve şıkır şıkır olmak istiyorum.

offf hala spor ayakkabı, kot , tişört dolanıyorum

kadın bencede kocası her baktığında içini açmalı bi eşofmanla bile sexsi görünmesini bilmeli

doğrusu ben bile bakımlı kadını güzel kadını görünce içim açılıyo dönüp bida bakıyorum ee adam akşama kadar kaçtane görüyoo eve geldiğinde paspal bi kadınla karşılaşıncada böle sölemesi çok normal ,

biraz daha dikkat yani zemuszemus

Evlilikte çiftlerin birbirine olan ilgileri kendilerine bakımlarıyla orantılı mıdır?
Yani kilo alan, kendine bakmayan birisi eşi tarafından yargılanmalı tü kaka mı olmalıdır?
Yakında 20 yıllık evliliğim olacak, bakımlı bir kadın değilim, kiloluyun, açıkcası kendime de vakit ayıramıyorum. Ama eşimden bu güne kadar dış görünüşümle ilgili yargılayıcı tek bir kelime duymadığım gibi, eşiminin dış görünüşüyle ilgili de tek kelime etmedim.
Dün bu konuyu okudum ama yorum yazmadım, akşam eşime bir arkadaşımın başına gelmiş gibi anlattım ve benim hakkındaki görüşlerini sorduğumda bana, "ben dış görünüşünle evlenmedim seninle evlendim, kendine bakan ama saygısı ve sevgisi olmayan bir kadınla evli kalmazdım. Ben seni bakımlı bakımsız, zayıf şişman her halinle seviyorum daha doğrusu seni seviyorum" dedi.
Yani 20 yılın sonunda söyledi bunları.
Kendime bakamadım diye beni yargılayan bir insanın yanında durmayacağım gibi, sırf kocamı elimde tutmak adına da kendime bakmam.
Tabiki temiz, düzenli ve şık insanlar dikkati çeker ve tabi ki böyle olmak en güzelidir, ama malesef her zaman bu durum olamayabilir. Olamadığı zaman da yargılanmak ve eleştirilmek benim ağırıma gider. Herkes bu konuda farklı düşünebilir ki bu da benim düşüncemdir.

Arkadaşın eşi talihsiz ve kırıcı bir konuşma yapmış ve ne garip ki daha yeni evliler hani desem ki 10 sene geçmiş diyeceğim ki belli bir birikim oluşmuştur ama daha dün 1, bugün 2 zamanlarında iken kalkıpta bu kadar kırıcı bir konuşmanın üstüne arkadaşın kocasını mutlu etmek için süs böceği gibi görünmesini beklemiyorum açıkçası.

Düşünün ki bir insana kırgınsınız ama onu mutlu etmek için kendi özünüzden bir şeyler vermeye çalışıyorsunuz içinde bu kırgınlık var olduğu sürece kendisi mutlu olabilir mi? veya bu çabanın altında ne kadar içtenlik beklenebilir?

Tabi ki herkes için yorumu farklıdır ama kendim için yorumlarsam eşim böyle talihsiz bir açılımla bana yaklaşıp beni kırdıktan sonra kalkıpta adam akıllı benimle konuşup ne demek istediğini açık açık ve ufaktan da olsa özür mahiyetli bir konuşma yapmadıktan sonra değil onun onun istediği şekle girmek, kılımı bile kımıldatmak gelmez içimden.

Bence herşeyden önce konuşsunlar. Önce kırgınlıklar hallolsun da diğer sorunlara çözümler muhakak gelir.

Ben bakım isterim arkadaş. Nasılsa evlendim, amaaaan salla gitsin muhabbeti bana uymaz. Gerek kadın gerek erkek tarafından bakıyorum. Ara sıra herifim salar kendini hemen bir ayar veririm, noluyoruz hoooop derim, anında çekidüzen verir. İstemem öyle bakımsız erkek:dilcikar:, erkek olsaydım bakımsız kadın bana deeee fizan kadar uzak olurdu.

Back
X