eşinizin söyleme şekli çok ama çok kaba.akannehir
ama ne var ki her erkek bakımlı kadın ister bu da gerçek. hatta ben bile arkadaşlarımın bakımlı olmasını isterim yani zemuszemus
evi temizleyerek, her istediğini yaparak, paranızı eşinize vererek yaranamazsınız erkeklere. biraz bencil olmak lazım. kendinizi düşünmeniz, kendinize daha çok önem vermeniz, bakımlı olmanız.
açıkçası sokakta insanları incelediğimde ben de hak veriyorum erkeklere. genelde evlendikten hele doğurduktan sonra kadınlar öyle bakımsızlaşıyor ki. çocuk, ev işi asla bahane olmamalı. ev işi nedir ki, kendinizden değerli mi eşyalarınız? bırakın 1 gün temizlemeyin ölmezsiniz, onun yerine kendinize bakın. çocuk zor olmasına zor, ama bu da bahane değil. 2 tane 3 yaşından küçük bebeği olan arkadaşım var. her gördüğümde pırıl pırıllar, gayet bakımlı hatta süslü görünüyorlar zemuszemus çocukları haftada bikaç kez anneanneye bırakıyorlar yatıya :jeyyar: evlenmeden önce de tanıyordum kendilerini, nasıllarsa hala öyleler. hala kendilerine bakıyorlar, hala yaklaşık aynı kiloda görünüyorlar, salmadılar kendilerini. yani insan bakımlı olduktan sonra nolursa olsun dikkat eder kendine. Allah aşkına nedir ki, banyo 15 dk, fönü evde de yapabilirsiniz, saçınıza şekil verebilirsiniz, 15dk. makyaj yapmak max. 15 dk, giyinmek,takıp takıştırmak 3 5 dk, yatmadan önce makyajınızı temizlemek, tonik ya da maden suyu sürmek, yüz ve gözaltı kremleri sürmek, vucut kremi sürmek, hepsi max 15 dk. 24 saat içinde sadece 1 saat kendinize ayıramayacaksanız hayatın ne anlamı kaldı zaten, sadece temizlik yapmak, yemek yapmak, eşinize çocuğunuza bakmak için mi yaşıyorsunuz laelaelaelaelae kadınların en büyük hataları çok fedakar olmaları, erkekler saçını süpürge eden kadınlara değil, bakımlı görünen, kendi beğendikleri ve başkaları tarafından da beğenilen, her denileni yapmayan, nazlanan kadınlara daha çok değer verirler, daha el üstünde tutarlar :lepi: çevrede de dikkat ederseniz hep böyle kadınlar erkekleri peşinde koştururlar lülülülülülü kendi kazandığın parayı kendine harca biraz da, çık alışverişe, ne güzel heryere yeni sezon ürünler de geldi :lepi:güzel 1 alışveriş yap, şık ol, bakımlı ol zemuszemus sen bir eşsin ama ondan da önce sen bir KADINSIN. kadın da bakımlı olmalıdır, kocası için onun bunun için de değil, kendi için, yaşasınn süslülük :lepi::lepi:
buarada konu kadın bakımı olduğu için böyle konuştum, erkekler kendilerine ne kadar bakıyorlar bu da var. adam da evde geğirerek dolaşan, koca göbekli , ter kokan 1 tipse konuşmaya hakkı yok orası kesinlmaz: erkekler de bakımlı olmalı zemuszemus
Aynen katılıyorum.
Noktasına,virgülüne kadar hemde.
Ve diyorumki,insan bütün bunları önce kendi için yapmalı.