Eşim beni beğenmiyormuş .....

canlarımm yaaaaaa sadece kalbmim çok temizz inanınn....dün bu gececiydii sabah beni alacaktı çağrı yaptı aşa indimm hiç giyinmedigim tarzda giyindim evett sporduu ama çok daha farklıııııı saçlarım dalgalıı fönlü açık ve makyajlıydımmmm.arabada yanına oturdum hep bana baktııı gel bi öpimm dedi bi kaç defaaaa.sen canımsın seni çokseviyorum filann ay şokkkkkk oldummm bu kadar mı yani rsemen kendimi pazarladım kocamaaa :))) ulenn erkek milletiiii hep boyalı sindy bebek gibi olalım istiyorsunuzz ne diyim biraz kendime bakınca adam gözlerin benden ayıramadııı.hatta gelsenee yukarı çıkalım eve yani daha sonra giderizz gidecemizz yere dediiiiiiii :)))))) yok ölee dedim bendeeee oh olsunn ;)))

size anlatmadan gecemedim mcukkkklarr.......

vay beee... kadının fendi erkeği yenmiş... bravo sana .. bu konu çok ilgimi çekmişti. en başından okuyodum... tebrik ederim..

ya ne güzell eşiniz bakımlı olmanızı istiyor.
evvela benim sevgilim bana her fırsatta makyaj yapma doğal halin daha güzel saçını boyama kendi rengin daha güzel deyip durur.evlenince ne olur bilemem ama bende full bakımdan yanayımm ne olursa olsun kendime özen gösteririmyerimseniben

ya ne güzell eşiniz bakımlı olmanızı istiyor.
evvela benim sevgilim bana her fırsatta makyaj yapma doğal halin daha güzel saçını boyama kendi rengin daha güzel deyip durur.evlenince ne olur bilemem ama bende full bakımdan yanayımm ne olursa olsun kendime özen gösteririmyerimseniben

ya canım innan benimkide bekarken öyledydi :))

erkekler her zaman böyle patavatsızdır bazen ne kadar kırıcı olduklarının farkına varmazlar ama bunu çok da gözünde büyüterek beni beğenmiyor diye düşünme erkekler değişikliği severler o yüzden bence sen de kendinde değişiklik yapabilirsin güzel de olur bence bir de insanların ilişkilerini diri tutmak adına ona heyecan katmaları taraftarıyım yoksa hep aynı hep aynı hem erkek hem kadın sıkılabilir şimdi sen de eşinin değişik bir şeyler yapmasını kendinde bir değişiklik yapmasını istemez misin bence istersin insanız hepimiz ve hepimiz de bunu isteriz ama bunu tabiki makul bir dille istememiz gerekir kırıcı olarak değil

canlarımm yaaaaaa sadece kalbmim çok temizz inanınn....dün bu gececiydii sabah beni alacaktı çağrı yaptı aşa indimm hiç giyinmedigim tarzda giyindim evett sporduu ama çok daha farklıııııı saçlarım dalgalıı fönlü açık ve makyajlıydımmmm.arabada yanına oturdum hep bana baktııı gel bi öpimm dedi bi kaç defaaaa.sen canımsın seni çokseviyorum filann ay şokkkkkk oldummm bu kadar mı yani rsemen kendimi pazarladım kocamaaa :))) ulenn erkek milletiiii hep boyalı sindy bebek gibi olalım istiyorsunuzz ne diyim biraz kendime bakınca adam gözlerin benden ayıramadııı.hatta gelsenee yukarı çıkalım eve yani daha sonra giderizz gidecemizz yere dediiiiiiii :)))))) yok ölee dedim bendeeee oh olsunn ;)))

durmak yok!yola devam...

Topici baya okudum okudum sonra sonuna bi bakim dedimm,bide ne görimmmmmmkaydirigubbakcemile3
çokkkk sevindimmmmvereliniortak daha bu kdarcık bi deişimde eşinin hemen farktmesinee..demekki durmak yokkkk,aynen böyle devam..ettiği lafın acısını çıkarana kadrr kaydirigubbakcemile2 ayrıca onun saçlarınada oh olsunnn az bile olmuşş :jeyyar:

oh iyi yapmışsın:)

Erkekler zaten herzaman kendilerine bakmadan karilarina laf söylerler kendilerini cok yakisikli sanirlar

nıye kendı neymıskı?cok merak ettım.zaten bu tıp seylerı yapanlar kendılerı bır halt etmeyen,asagılık komplexı olanlardır.delı olurum bole tıplere.

kızlar konu sahibi k onuyu silmş bile..açılalıda epey olmuş..boşuna cevap yazmayınzemuszemus

evlenirken 50 kiloyla evleniyoruz 2 sene sonra 80 kiloya cikinca esimizde bunu yuzumuze vurunca bozuluyoruz..insan bazen kendini salabiliyor.. hersey dis guzellik demek degil tabiki ama ben esimin bunu icinden dusunup bana soylememesi yerine bana saldin kendini demesini tercih ederim. farkinda deilsem bazi seylerin durup dusunup toplarim kendimi.. cunku biz turk kadinlari olarak evlendikten sonra hele hele cocuktan sonra salmaya pek bi meyilliyizdir. ben esimin durust olmasindan yanayim.. ayni seyi o yaparsa ben de ona soylerim..

himm konu kapanmis.. hadi bunu da yaziim bizim turk erkeklerinin hepsi de kendini brad pitt sanarlar karilarini begenmezler sempatiksalakcinni

Back
X