ya aslında onu bırakmayada kıyamıyorum seviyorum aslında hem de kızımızı düşünüyorum. bnm yüzümden hayatı maholmasın istiyorum.
şiddet uygulasa herkese (aileme)karşı geçerl bi sebep olurdu.ve bu kadar yıpranmazdm fiziki şiddetten emin olunüff bulmuşsunuz da bunuyorsunuz..ben de kocanız sizi aldatıyo şiddet görüyosunuz ya da ailesi size kötü davranıyo sandım.biraz kıymet bilin ya.
Hic kimse icin fedakarlik yapma sakin
kizin icin bile...20 yil sonra o ayaklarin uzerinde durunca sen kaliyorsun geriye...
once sen mutlu huzurlu ol ki kizina guzel bir anne olasin
medeni halin o kadar da onemli olmaz o zaman onun icin
Benimm kuzenim var böyle diyenbenim yapamadığımı yapsa bıraksa dye düşünenvarmı . sürekli kalbimi kırma peşinde.bir yaşında kızım var.herhali sıkıntı. bugün gezdrmek istedi bizi yani ben iyiyim demeye getrecek ama günün sonunu yne batırdı. hergün ağlamaktan canımın sıkılmasından bıktım anlayacağınız.dyorumki birine aşık falan olsa da onun isteğyle boşansak
Cnm iyi söylüyorsun güzel söylüyorsun da eşinden buz gibi soğuduğunu her fırsatta sile getiren sen, bu sözünü kendine de uyguluyo musun merk ettim. Yanlış anlaşılmasın elestirmek icin değil ciddi sordum.Hic kimse icin fedakarlik yapma sakin
kizin icin bile...20 yil sonra o ayaklarin uzerinde durunca sen kaliyorsun geriye...
once sen mutlu huzurlu ol ki kizina guzel bir anne olasin
medeni halin o kadar da onemli olmaz o zaman onun icin
söyledm ona ama o bende sanakarşı sevgi var diyo. şimdi bebeği düşünelm diyo.yani söyledm. belki de o da korkuyordur benm gibiya eşinde senden bekliyorsa...
Ben cocuk icin devam ettirmem ki..Cnm iyi söylüyorsun güzel söylüyorsun da eşinden buz gibi soğuduğunu her fırsatta sile getiren sen, bu sözünü kendine de uyguluyo musun merk ettim. Yanlış anlaşılmasın elestirmek icin değil ciddi sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?