eşim beni bıraksa diyen varmı

Asıl sorun ney medyadakilere uymaya başladınız gençler sırf çocuk sahibi olmak içinmi yada nafaka içinmi evleniyorsunuz?

ya aslında onu bırakmayada kıyamıyorum seviyorum aslında hem de kızımızı düşünüyorum. bnm yüzümden hayatı maholmasın istiyorum.

Sen birakma, o biraksin ileride kizin neden ayrildiniz deyince baban terk etti de vicdanin rahatlasın. Bu mudur yani!?

Boşuna seviyorum demeyin hanfendi.
Sevseniz başkasını bulsa diye bir cümle kuramazdınız.
İşiniz varmış işte ne diye adamın boşanmasını bekliyorsunuz?
Kendi paranızla çocuğunuza da bakarsınız gül gibi.
Gerçi siz bu tuhaf düşüncelerdeyken çocuğa ne derece bakabilirsiniz muamma.

üff bulmuşsunuz da bunuyorsunuz..ben de kocanız sizi aldatıyo şiddet görüyosunuz ya da ailesi size kötü davranıyo sandım.biraz kıymet bilin ya.

herkes değşk açılardan akmış da kendlernde olsa bu koca ve bebek naparlardı. neyi yapmak istesem biri üzülüyor. eşim beni aldatsın dememm sebebi şu: mecbur kalmak

üff bulmuşsunuz da bunuyorsunuz..ben de kocanız sizi aldatıyo şiddet görüyosunuz ya da ailesi size kötü davranıyo sandım.biraz kıymet bilin ya.
şiddet uygulasa herkese (aileme)karşı geçerl bi sebep olurdu.ve bu kadar yıpranmazdm fiziki şiddetten emin olun

Siz bosansaniz cocuk babasiz buyuyecek ama esiniz bosansa sorun yok.

Buram buram mantik. Ohh mis...

sizi anlıyorum.fakat benim şu an sevdiğim adamla evlenme gibi bi lüksüm bile yok malesef..her evlilikte tartışmalar olur.evlenmeden de oluyor zaten bunlar.ben defalarca aldatıldım.inan istemezsin böyle bişeyi.o kavgaları etmeyi tercih edersin.

sizin psikolojiniz bozulmuş.kurdugunuz cümlelerden bunu anlamak zor değil.yine aldatılmanızı istemem.inanın berbat bi duygu.bence sizin kafa dinlemeye ihtiyacınız var.

Konu sahibi çok alemsin
Kocam beni bıraksa diye bekliyorum hergün huzursuzuz diyosun
Sen bırak o zaman diyene ama seviyorum diyosun

Hic kimse icin fedakarlik yapma sakin
kizin icin bile...20 yil sonra o ayaklarin uzerinde durunca sen kaliyorsun geriye...
once sen mutlu huzurlu ol ki kizina guzel bir anne olasin
medeni halin o kadar da onemli olmaz o zaman onun icin

kizin icin bile...20 yil sonra o ayaklarin uzerinde durunca sen kaliyorsun geriye...

Bebekken yanimizdalar sadece. Bunun dışında çocukken bile ayrı takılıyorlar.
Büyüdüklerinde ise aileden uzakta okumayı seçip evlenip gidiyorlar.
Anne ya da baba o zaman yalnız kalıyor işte.
Geçen yılların telafisi asla yok. Bedenimize ve ruhumuza açtığı yaraların tamiri de yıllar geçtikçe zorlaşır.

Bir kol kangrense yapacak bir şey kalmıyor geriye.

Son kez konuşulur, istişare yapılır, terapiye gidilir gerekirse ; olmuyorsa olmuyordur.
Düzelten evlilik çok azdır bana göre.
Sadece durulur taraflar.
Yara almış kalpleriyle sessiz sedasız gün sayarlar.

Benimm kuzenim var böyle diyen

Cnm iyi söylüyorsun güzel söylüyorsun da eşinden buz gibi soğuduğunu her fırsatta sile getiren sen, bu sözünü kendine de uyguluyo musun merk ettim. Yanlış anlaşılmasın elestirmek icin değil ciddi sordum.

Ben cocuk icin devam ettirmem ki..
Hamileliktir dogumdur vs vs yalniz gecirmeye niyetim yoktu
arti cocuktan once benim baska sebeplerden dolayi bu evliligi devam ettirmem gerekiyordu...bazi hukuksal olaylar diyim...
Bu evliligin zaten hic bir oluru olmadigini anladigim an biter zaten...ki kendisi zaten cocuguna her sekilde destek olur maddi manevi....yani cocuk icin fazla yipratmam evli kalayim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…