Eşim beni bunaltiyor

Valla bazen erkeklere hak veriyorum.bazi kadınlara ne yapsan yaranamıyorsun.adam sakınıyor işte daha ne.yapmasa da öyle konu açardınız.firsattan istifade yaptırın her istediğinizi ne güzel işte.
Benim yontulmamış odun gibi olsa daha mı iyi.iki hamileligimde de hiç sakınmadı.hiç yardımcı olmadı.bir kere canım trileçe istemişti 2 gün sonra almıştı yememistim tabi canımın istemesi geçmişti çoktan.
Peki biz yarana biliyormuyuz acaba bize değer kıymet veriliyor mu ben hamileyim diye sadece karnımdaki bebeği düşünüyor...ilgi bunun neresinde akşam elinden tel kumada düşmez ağzından iki kelime çıkmaz tel milletle konuşur sohbet eder eeee sadece hamileyim diye dikkat et der ama sofraya bir bardak koyma bi tabak kaldırmaz bumudur dusunmek allah aşkına insan önce kendine dikkat et der kendine bak der.. biçok düşünse rahatsız olduğunda yemek yetmediğinde bi msj atar sorar bence bu düşünmek deil bebek icin yapıyorsa hiç yapmasin

Peki biz yarana biliyormuyuz acaba bize değer kıymet veriliyor mu ben hamileyim diye sadece karnımdaki bebeği düşünüyor...ilgi bunun neresinde akşam elinden tel kumada düşmez ağzından iki kelime çıkmaz tel milletle konuşur sohbet eder eeee sadece hamileyim diye dikkat et der ama sofraya bir bardak koyma bi tabak kaldırmaz bumudur dusunmek allah aşkına insan önce kendine dikkat et der kendine bak der.. biçok düşünse rahatsız olduğunda yemek yetmediğinde bi msj atar sorar bence bu düşünmek deil bebek icin yapıyorsa hiç yapmasin
Haklısınız bunları yazmamıştınız.ya da ben okumadım.o zaman sizde tavrınızı koyun.once beni düşün ben iyi ve mutlu olmazsam o bebek nasil olacak vs diye.

Yıllarca deil aslında 2014 evlendim 2016 çocuklarım oldu bu bize bir supriz yaptı yani bana göre bi mucize ama keşke beni kısıtlamak sorgulamak yerini pozitif enerji verse hem o mutlu olur hem ben deil mi buna ihtiyacın var birazda....
Tatlim bunlari esinle konusmalisin.

Ay ne güzel seni düşünüyor işte..
Ne adamlar var umursamaz eşi hamile olsa bile 3 çeşit yemek ister temizlik ister 😣😁

Back
X