Eşim beni çok kırdı

zaygun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
241
0
26
İstanbul
ARKADAŞLA dün eşimden kredi kartını istedim bende oda çalışıyoruz benimde k.kartım var ama hesap kesim tarihi kesilmediği için onunkini istedim ama kendi kredi kartını kullan dedi etek alıcam dedim gerek varmı ben kendime alışveriş yapmıyorum sen neden yapıyosun dedı :( aciliyetimi var dedi maaşı alınca bütün parayı ortaya koyuyoruz neden böyle yapıyo anlamıyorum çok üzüldüm benim kartımı kullandık evlenmeden önce mobilyalar için verdim limiti yoktu bi kısmını çekti sanki ben onun karısı değilim çok kırıldım yaa kendimi harab ettim :(

Kendinizi harap etmenize gerek yok

Maaşınızı aldığınızda hepsini ortaya koymamayı öğrenmelisiniz

Etek mi artık her ne ise ihtiyacınız, ona bi kısım para ayırdıktan sonra kalanı ortaya koymanızda fayda var

Eşinizin tutumundan dolayı böylesi daha mantıklı

Kendinizi harap etmenize gerek yok

Maaşınızı aldığınızda hepsini ortaya koymamayı öğrenmelisiniz

Etek mi artık her ne ise ihtiyacınız, ona bi kısım para ayırdıktan sonra kalanı ortaya koymanızda fayda var

Eşinizin tutumundan dolayı böylesi daha mantıklı

Katılıyorum :34:

Madem etek almanız için kredi kartını vermedi, sizde bundan sonra kendi ihtiyacınızı karşılayın, karşıladıktan sonra kalan parayı ortaya koyun.

bencede eşinize söylemeden kendiniz bir kenara para koyun kendi istedikleriniz için..
evlilikte insan eşinden ummadığı şeyleri duyabiliyor..

malesef nekadar maaş aldığımı biliyoo köşeye koyma şansım yokk gerçi sabah para bıramıs :) ama etek alıcak kadar değil cep harçlığı için bakalım bu konuyu acıcakmıı illaki o açmazsa ben açıcam cok kırıldım gerçekten

malesef nekadar maaş aldığımı biliyoo köşeye koyma şansım yokk gerçi sabah para bıramıs :) ama etek alıcak kadar değil cep harçlığı için bakalım bu konuyu acıcakmıı illaki o açmazsa ben açıcam cok kırıldım gerçekten

Zaten gizli yap demedim ki
Maaşından kendine lazım olan birşey için bir miktar para almanda bi sakınca yok

Konu açsın ya da açmasın
Maaşını alınca gidip kendine o eteği almalısın bence
Bunun ardı arkası kesilmez yoksa

Aman bu erkeklerın hepsı bole zaten :)babamda aynı abbımde aynı kocamda aynınolursa hıc sasmam cımrı hepsı

kredi kartımın hesap kesim tarihi 2 siydi bende ogun alışveriş yapmak istemedimki bu döneme geçmesin diye bakalım zaman ne göstericek alışverişmi yapıcam tabiki bakalım ne olucak

Kendine iç giyim , özel kıyafetler için ve arkadaşlarına hediye almak için bir miktar para ayırdıktan sonra geriye kalanı ortaya koymalısın.

Bence sizin kendiniz çalışırken ve maaşını varken, eşinizin size cep harçlığı tarzı para bırakmasına da müsade etmeyin. kendi ihtiyacınız olan parayı alın siz, özel ihtiyaclarınız için para bulunsun hep yanınızda, üstünü ortaya koyun.
veya hiç ortaya koymadan, para hep sizde kalsın, gerekli harcamaları siz yapın. mesela faturaları siz ödeyin, üstü de cebinizde kalır.

zaten pazar için şeyler bende fazla para kalıyo zaten parayı geri vermiştim almıştı sabah kalktıgımda bırakmıs oraya tekrar aksam geri koyucam yerine zaten hatasını anlar inşallah bide işten çıkıcam yıl sonu bilmiyorum ozaman ne olur

ARKADAŞLA dün eşimden kredi kartını istedim bende oda çalışıyoruz benimde k.kartım var ama hesap kesim tarihi kesilmediği için onunkini istedim ama kendi kredi kartını kullan dedi etek alıcam dedim gerek varmı ben kendime alışveriş yapmıyorum sen neden yapıyosun dedı :( aciliyetimi var dedi maaşı alınca bütün parayı ortaya koyuyoruz neden böyle yapıyo anlamıyorum çok üzüldüm benim kartımı kullandık evlenmeden önce mobilyalar için verdim limiti yoktu bi kısmını çekti sanki ben onun karısı değilim çok kırıldım yaa kendimi harab ettim :(

Allahım buı kıyafet ve makyaj konusu neden erkekler için bukadar gereksiz ya :16:

Back
X