Merhaba hanımlar
Eşimle 5 aylık evliyiz 3 gün öncesine kadar sürekli evdeydim 3 gündür çalışıyorum şükürler olsun ki. Eşim vardiyalı çalıştığı için bu hafta hiç görüşemeyeceğiz ben uyurken eşim işten geliyor ben giderken uyuyor oluyor. Isten çıktığım zamanda çoktan işe gitmiş durumda.
Çalışma durumum geçen hafta belli oldu görüşmeye geldim hemen kabul edildim aradım söyledim sadece hayırlı olsun dedi o kadar.
Sonra pazar günü sabah kalktik temizlik yapmaya başladı hemde söylenerek evi bk götürüyor böyle ev mi olur diye.
Oysa evim temizdir evde olduğum için zaten yapacak başka isim yok sürekli temizlik yapıyorum ama eşim aşırı titiz hiç birseyi beğenmiyor (beni nasıl beğendi bilmiyorum) o bi yandan ben bir yandan pazar günü bütün gün temiz olan evi temizledik dip köşe. Sürekli söylenince bende surat astım hiç konuşmadık yemek de yemedi. Sonra da bi daha gorusemedik ama gün içinde hiç arayip sormuyor hiç birşey söylemiyor ben arayinca isim var kosturuyorum diyor.
Ve en kötüsü gece 3 buçuk gibi işten gelmiş ve gidip misafir odasında yatmış bende 6 da kalktım bi baktım yanımda yok evi aradım orda buldum yatağı da mı ayırdın dedim uyku sersemi cevap vermedi yattı devam etti uyumaya. Bende sinir oldum işe geldim hemen. Hiç aramadı hâlâ. Ne yapcam ben bu adama nasıl davranmaliyim. ???
Çok doldum uzun oldu affedin