esim beni en yakın arkadasimla aldattı :-(

Kocam aldattı, özür diledi, pişman oldu, yemin etti, bir dediğimi iki etmiyor artık, kocamı seviyorum, çocuklarımda var, benim kocam yapmazdı o..... ayarttı bık bık diyen kadınların konularını okuyunca.....Boşuna boşamışım gül gibi kocamı diyorum.
Not : Sadece maddi imkanım yok, ailem veya destek olacak kimsem yok diyenlere birazcık hak veriyorum...

Bende eşimi çok seviyorum ama kesinlikle yapacağım şey o telefonu aldığım gibi kadının kocasına götürmek olurdu.

Bende eşimi çok seviyorum ama kesinlikle yapacağım şey o telefonu aldığım gibi kadının kocasına götürmek olurdu.
O telefon kadının kocasına gitmez. Çünkü o kadın konu sahibinin daha önceki eşini aldatma hikayesini biliyor bence...

Ne diyim diyecek bisey yok cunku böyle bir durumda bile boşanacağınız yok... igrenc

O telefon kadının kocasına gitmez. Çünkü o kadın konu sahibinin daha önceki eşini aldatma hikayesini biliyor bence...
Bence de.İki arkadaş birbirinin ne m.l olduğunu biliyor üye de yazmış o kadının eski şeylerini de biliyorum bilmem ne diye...

Ben olsam boşanırdım.Herhangi birisiyle mesajlaşmış olmak başka,yakın arkadaşla aşk yaşamak başka.Bu çok daha ağır bence.

Evet onu da okudum. Yani içimden geçeni yazıcam. Ev in neresine baksan aldatma zina ama kurban kesmeye dini vecibelere devam. Boşuna dememişler para ile iman kimde belli olmaz

O kadının kocasına söyle görsün gününü rezil olsun ..bu bitmez Canım bitmez bitti derler ama bitmezZz sende hep güvensizlik hep amalarla devam edeceksin senin yuvanı yıkılıyorsa onunda yıkılsın dünyası rezil olsun..

Belliki zor durumdasın ama güven tek kullanımlıktır gittimi geri gelmez.. İyi düşün arkadaşım

Neyy konu sahibide kocasınımı aldatmış daha önce. İnanmıyorum yaa. Eğer gercekten öyleyse affetmesi normal tabi. İki aynı zihniyet gül gibi geçinip giderler işte. Allah ıslah etsin ne dicemi bilemedim.

Çocukluk arkadaşının eşine göz koyabilecek bir adamla ,allah saklasın da sen zaten affetmişsin onlar yine bir yolunu bulur sevişirler arada bir ,bir gözünde canlandır bakalım şimdi hala aynı yatağa girmek istiyormusun bu adamla ??

İliskileriniz midemi bulandırdı. Eşiniz çocukluk arkadaşının karısı yani sizin dostum dediginiz insan ile ve bunun sadece 1 haftalık değil daha da gecmisi var?
Benim midem bulandı
Ve siz bu ş***sizi seviyorum diyorsunuz. Midem daha da bulandı ..

Aradaki sevgilin ne oldu sen ondan haber ver neyse siz ayrılmayın ikiniz birbirinizi iyi bulmuşsunuz

Valla bravo tebrik ediyorum böyle kadınları ısıtıp ısıtıp önüne koyar artık sevgili kocasının seviyormuş ya kadın yazıııkkkk aşk var aşk biz ne anlarız

Kadına bır suru laf saymıssın ama eşini aklayıp paklayacaksın nerdeyse. Sen sen ol kadını bırak kocana odaklan. Senı aldaan o çünkü. Allah yardımcın olsun

Kızlar bende yeni boşandım. Boşananyı eşim olacak şahıs istedi. Evlenene kdr yalvarıp bukdrmı değişir bir insan herkesinmi böle bilmiyorum. Sürekli tartışma ama hiç alttan alma yoktu daha bigün cicekle eve gelmedi malesef özür bile dilemedi. Boşanmayı o istedi ben bir ömür sürsün tartısma her evde var diye düşündüm ama o ezik istemiyorum sevmiyrm vs birsürü hakaret etti. Neyse ben tamam dedm ve 2 haftada hersey oldu bitti. Ama ben aynı evde yasıyorum aynı düzenle Esyalarla. Cocukta istemiyordu ama böle aldatılıpda devam edenler görünce boşunanı bitirmeyi kabul ettim diyorum.
Alttan aldıkca erkekler dahada sapıtıyo önceden almazdım tartısırdık ama hemen barısırdık şimdi bi anlık sinirle boşandı. Yalnız ben hala üzgünüm tavsiyeleriniz varmı??
Şimdiden teşkkrler

Konuyu açan kişinin en yakın arkadaşı değilsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…