esim beni en yakın arkadasimla aldattı :-(

Ay valla bana gına geldi ya madem cesaretiniz yok ne diye eşeliyosunuz adamın telini motorunu..Yakaladın neoldu şimdi????

Ay valla bana gına geldi ya madem cesaretiniz yok ne diye eşeliyosunuz adamın telini motorunu..Yakaladın neoldu şimdi????
Aaaa niye öyle dediniz ki şimdi
Elinde bir koz oldu işte.Eşi 6 sene önce yediği hurmaları öğrenirse sende kankimle şeyetmiştin der.Olmadı eski sevgili 6 sene sonra bir daha ortaya çıkar kafası karışırsa yine o zamanda işe yarayabilir.

Kadının önceki mevzularını biliyosun madem neden görüşüyosun?

Aman sev böyle pisliği. Sevmezsen eksik kalır.

Konu sahibi şoka girdi kizlar allah sizi ne etmesin :)

Konu sahibinin eski konusunu okuyunca kafam karıştı
Hayat onu sadakat konusunda sınıyor

Hayatım kınamak istemiyorum. Çünkü kınadığımızı yaşamadan ölmüyoruz malesef eşeğe altın semer vurmuşlar eşelk aynı eşek nu durumda boşanma olmicaksa neyde olucak eşin arkadaşının namusuna hallenmiş bırak gülüm Allah var gam yok. Çocukların büyür yani... O arkadaşının eşine söyle bence o halleder ama senib yerinde olsam o kadının ağzını kırarım hanımefendilikte bir yere kadar

Şu anda yapacak tek şey beklemek nasıl olsa zamanla igrenip soguyacaksiniz.Calismiyorsaniz bir is bulup ise girin sonra zaten siz kendiniz isteyerek ayrılmak isteyeceksiniz. Ama mesajları bir şekilde kaydedin mahkemede fitil fitil burnundan getirirsiniz

Aldatani korumayacaksin en kestirme yolu bu :)

Ben olsam kadının eşine söylerim eşiyle birlik olup boşanma davası açar yüklü miktarda para kazanırım.

İkiniz beraber pek ala ağızlarına tükürebilirsiniz ikisininde hemde hukuki yollardan.

Ben eski konunu şimdi gördüm canım ilk sen aldatmışsın ne ekersen onu biçersin bu dünyada malesef eşitsiniz

Eski mesa
Sakamisin konu sahibi

Allah gercekten hepimizi korusun böyle bir igrenclikle karsilasmaktan..
Ne kadar kötü bir durum. Ancak insan güçlü olmak durumunda..
Bi düşünün, islam hukukunda bekar insanlar zina ettigi zaman cezalari sadece sopadir. Evli insanlar zina ettigi zaman recmdir.
O kadin da kocam dediginiz adam da bu kadar iğrenç bir şey yapmış. Alttan alınır tarafi mi var allah askina..
Terbiyesi edepsiz yüzsüz her ikisi de.. sadece kadindan mi zannediyorsunuz siz sucu?!

ya bu erkekler zivanadan cikti.. surundur onu mahkemelerde bu nedir ya.. cidden evlenmekten vazgececem..

Şurda twitterdaki gibi sabitlenmiş tweet olsaydı da konu başına koysaydık mesajlarımızı yav hala konu sahibine üzülen var bizim duygularımızla oynamayın!

Eski konun beni ilgilendirmiyor...
Ne yaptıysan yaptın
Konu açarken 2 defa düşünün diyorlar ya
İşte bundan diyorlar

Şimdi normal şartlarda ya ayrıl ya devam etmen gerekiyor

Unutamazsan ayrılmak doğru çözüm

Yok çocuk var dersen devam et...

Ama artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak

Yani en kötüsü de şu ki kadının eşi kocanızın çocukluk arkadaşı. Yani o kadına o gözle bakmasında bir değil 2 engel var. bunu yapan hertürlü pisliği yapar. Abartmıyorum kendi öz kızına hallenen tiplerde böyle namussuz tipler işte. Beni aldatmasını bi kenara bırakabilsem bile artık karakteri hakkında böyle düşündüğüm biriyle olamazdım. Valla ağzım açık kaldı. Resmen sapıklık

Kadın yılan kocan melek maşallah bu mideleri nerde büyütüyorsunjz bu kadar ben kocama bakarım banane elalemin karısından gülüm falan süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…