- 4 Şubat 2017
- 206
- 195
- 103
Ben uzun zamandır Bebek olsun diye koşturan biriyim. 4 sene beraberlikten sonra evlilikte taçlandırılmış 6 senedir sevdiğim aşık olduğum bir adam var. Eşim benim gözümde öyle mükemmel biriki derim büyük konuşmayım beni aldatmaz öyle biri değil beni hayal kırkklığına ugratacak biri değil derim ama hep içimden. Ortamda arkadaşlarımla konuşunca kimseye güvenmem Allah şaşırtmasın derim. Olay şu: Klomen kullandım 5 gün ve doktor bana 5-6 gün ilişkiye girmeyin dedi. Bunu eşime söyledim anladığını umdum. Bir sabah bana yaklaştığında ben uzak durdum yanaşmadım bu biraz tavır yaparak kalktı gitti yanımdan salona. Üzerinden 4 gün geçti ve ben dün eşim banyodayken telefonundan bir şeye bakıcaktım sexli bişeyler izlemiş beynimden vurulmuşa döndüm. Banyodan çıktı ben ağlıyorum ne oldu falan dedi. "sana yazıklar olsun dedim ya yazıklar olsun neyimi beğenmedin ne eksik gördün ne istedinde bulamadın benden. Kafamdaki profilin şuan rezil yerde senden iğreniyorum dedim." Ben erkeğim benimde ihtiyaclarım olabiliyor o gün sana gel dedim gelmedin ben sadece o gün izledim başka yemin ederim izlemedim dedi." bende "Doktor ilişki önermedi ne yapabilirim, demekki ben hamile kalsam 9 ay ilişki önermese doktor, beni aldatırsında sen dedim." Belki abartı geliyor sizede bilmiyorum ama eşimi çok seviyorum çok kıskanıyorum ondan çok ağladım. O da biraz sakinleşince geldi çook özür diledi. Sabah yine çok özür diledi sarıldı bırakmadı falan. Kuranın üzerine yemin ederim ilk defa yaptım dedi ve bidaha yapmıcam şerefim namusum üzerine dedi. BAktım o da ağladı sen neden ağlıyorsun dedim. Hani dedin ya 9 ay hamile kalsam demekki aldatırsın içime çok oturdu, ben o günleri yaşayacaksam rabbim alsın benim canımı dedi. Bir aptallığım yüzünden bana söylediğin söz çok ağrıma gitti dedi. Sonuç barıştık ama aklımdam atamıyorum ne yapabilirim olumsuz yorum yapyın nolur beynime yük bindirmeyin