Eşim beni hayal kırıklığına ugrattı

Kızlar hepinizden Allah razı olsun biriniz bile bana ağır bir yorum yapmadınız tavsiyelerde bulundunuz beni arada güldürdünüz hepinize çok teşekkür ederim. :KK200: Ben çok zor dönemlerdende geçtim bu yine iyi halim dediğiniz gibi tutması gereken zaman tutmamasınada kızmışlığım var izlemesinede kızmışlığım var karmakarışık duygular yaşadım. Ben bunun birdaha olmayacağının sözünü eşimden aldım ve gercekten güveniyorum tabi bu en çokta benim elimde (onun izlemeye gitmemesi.) Hamilelik sürecine girersem onu (ayıptır söylemesi artık yabancı değilsiniz) tatmin edicem sonuçta onunda Erkek olarak ihtiyacları var bidaha bunları yaşamamak için bile kendimi zorlarım yeterki izlemesin benim şalterleri attırmasın bidaha :KK48:

Benim esim izlemez boyle seylere ihtiyac duymuyor zaten akilli teli bile yok telefon tablet vs ile ugrasmaz
Ben de hayatimda hic izlemedim duygunun olmadığı sacma sapan ilişkileri herkes izlemek zorunda degil
Erkegin sorunu olsa kadin izlese adam neler derdi acaba

benim kocam izlemiyor diyorum ben:)) adamın telefon akıllı degil :KK53: is yerindeki pc musterilerin gorecegi yerde eve gelse pc yi bende goruyorum benle uyuyor benle kalkıyor :KK45: sevgililik zamanı hakkında iddaada bulunamam tabi ama bunuda normale ingirmek de dogru degil ciftlerin cinsellikleri birlikte yasaması lazım baska seyleri izleyerek kendilerini tatmin etmesi karı koca arasındaki cinselligide azaltabiliyor alıskanlık oluyor bazı erkeklerde iliskiye girmiyor video izliyor buda normal degil yani
Aynen bunun sonu hastalığa bile gidiyor, bence ürkütücü bir durum bu olay, Allah herkesin yuvasını korusun....

Kızlar hepinizden Allah razı olsun biriniz bile bana ağır bir yorum yapmadınız tavsiyelerde bulundunuz beni arada güldürdünüz hepinize çok teşekkür ederim. :KK200: Ben çok zor dönemlerdende geçtim bu yine iyi halim dediğiniz gibi tutması gereken zaman tutmamasınada kızmışlığım var izlemesinede kızmışlığım var karmakarışık duygular yaşadım. Ben bunun birdaha olmayacağının sözünü eşimden aldım ve gercekten güveniyorum tabi bu en çokta benim elimde (onun izlemeye gitmemesi.) Hamilelik sürecine girersem onu (ayıptır söylemesi artık yabancı değilsiniz) tatmin edicem sonuçta onunda Erkek olarak ihtiyacları var bidaha bunları yaşamamak için bile kendimi zorlarım yeterki izlemesin benim şalterleri attırmasın bidaha :KK48:
Aynen kardeşim , kendin en guzel yolu bulmuşsun... Allah yuvanizdan huzuru eksik etmesin ;)

Back
X